-
- Konu Sahibi sehribann16
- #3.761
Çatladığı gün daha önemli diyorlar kuzu onu da değerlendirmişsin tutar hayırlısıyla inşallahKızlar selam, benim bu ay regl 9 aralıkta bitti. 12-14-16-17-18-20-22-24 aralık bu günleri değerlendirdik.
21. gun pik gördüm. 22 çatladı sanırım. pikte değerlendiremedik diye mutsuzum biraz ama gün aşırı ile ovülasyonu kaçırma şansımız yok sanırım değil mi? bir de yine de regl olana kadar gün aşırı değerlendirmeye devam edeyim mi sizce? siz nasıl yapıyorsunuz? hep kaçırıyormuşum gibi geliyor sanki yumurtlamayı
Canım aslında kafamı o karıştırıyor çatladı mı o da belli değil. Başka testim yoktu devam edemedim. Bi baksana sen ne diyorsun?Çatladığı gün daha önemli diyorlar kuzu onu da değerlendirmişsin tutar hayırlısıyla inşallah
aklıma geldi de alıp yapmadım. amaann dedim. br de burda bi sayfada okudum. yumurtlama haftasında döllenme şansı en yüksek gün çatlamadan 1 gün öncesi diyordu. çatlama gününden bile yüksek oran. tabi ne kadar herkeste tutar onu bilmiyorum. sen zaten yapacağını yapmışsın. olacağı varsa olur. inşallah.canımmm bende yapmadım bu ay. Sadece tesadüfen 21 aralıkta yaptım pozitifti. Piki değerlendiremedim ama 12-14-16-17-18-20-22-24 aralık değerlendirdim. Hiç bilmiyorum şansım var mı. Bence alabiliyorsan eczaneden bi ovülasyon testi al eğer pozitif çıkarsa yumurtlama akıntısıdır. En azından diğer aylar yapmasan da bilirsin.
canım o zaman sen akıntını değerlendir ne olur ne olmaz. valla piki değerlendiremedim. çatlama gününe denk geldi ama. bir de 2 gün sonrasına. hala çatlama ağrım devam ediyordu. Sen regl'e kadar 2 güne 1 değerlendirmeye devam edecek misin? bıraksam mı acaba artık diyorum benaklıma geldi de alıp yapmadım. amaann dedim. br de burda bi sayfada okudum. yumurtlama haftasında döllenme şansı en yüksek gün çatlamadan 1 gün öncesi diyordu. çatlama gününden bile yüksek oran. tabi ne kadar herkeste tutar onu bilmiyorum. sen zaten yapacağını yapmışsın. olacağı varsa olur. inşallah.
Bende hala regl olmadım 7 gün oldu. Test yapıcam bu akşam inşşalah poziifi görürüm. 15 aralıkta çatlama görmüştüm. 20 aralıkta regl olacaktım ama ileri bi tarihe atıldıgını söyledi burdaki güzeller. Umarım regl olmamcanım o zaman sen akıntını değerlendir ne olur ne olmaz. valla piki değerlendiremedim. çatlama gününe denk geldi ama. bir de 2 gün sonrasına. hala çatlama ağrım devam ediyordu. Sen regl'e kadar 2 güne 1 değerlendirmeye devam edecek misin? bıraksam mı acaba artık diyorum ben
iş güç yoruluyoruz :) devam eder miyim bilmiyorum. devam etsek güzel olur da bilemedim bundan sonrası plansız olur gibi duruyor.canım o zaman sen akıntını değerlendir ne olur ne olmaz. valla piki değerlendiremedim. çatlama gününe denk geldi ama. bir de 2 gün sonrasına. hala çatlama ağrım devam ediyordu. Sen regl'e kadar 2 güne 1 değerlendirmeye devam edecek misin? bıraksam mı acaba artık diyorum ben
canım 15 aralıkta çatlama gördüysen bugün test negatif çıksa bile regl elmassan sonraki günlerde tekrarla. çatlamadan sonraki 11. günün bugün yine de erken biraz test için :)Bende hala regl olmadım 7 gün oldu. Test yapıcam bu akşam inşşalah poziifi görürüm. 15 aralıkta çatlama görmüştüm. 20 aralıkta regl olacaktım ama ileri bi tarihe atıldıgını söyledi burdaki güzeller. Umarım regl olmam
Çok teşekkür ederim :)canım 15 aralıkta çatlama gördüysen bugün test negatif çıksa bile regl elmassan sonraki günlerde tekrarla. çatlamadan sonraki 11. günün bugün yine de erken biraz test için :)
Çatlamış görünüyor hem sağlıklı bir sperm üç dört gün yaşabiliyormuş,nasip olunca tek seferde de oluyor sen içini ferah tut güzel düşün güzel olsun inşallahCanım aslında kafamı o karıştırıyor çatladı mı o da belli değil. Başka testim yoktu devam edemedim. Bi baksana sen ne diyorsun?
ay şimdi takvime baktı da 21 i çatlama olarak işaretlemişim. 20 ve 22 yi değerlendirmişim. ben de sendenim yani. reglime de uygulamaya göre 11 gün var. senin kaç günün varKızlar selam, benim bu ay regl 9 aralıkta bitti. 12-14-16-17-18-20-22-24 aralık bu günleri değerlendirdik.
21. gun pik gördüm. 22 çatladı sanırım. pikte değerlendiremedik diye mutsuzum biraz ama gün aşırı ile ovülasyonu kaçırma şansımız yok sanırım değil mi? bir de yine de regl olana kadar gün aşırı değerlendirmeye devam edeyim mi sizce? siz nasıl yapıyorsunuz? hep kaçırıyormuşum gibi geliyor sanki yumurtlamayı
ahaha bizim seninle geçen ay da aynıydı galiba yaay şimdi takvime baktı da 21 i çatlama olarak işaretlemişim. 20 ve 22 yi değerlendirmişim. ben de sendenim yani. reglime de uygulamaya göre 11 gün var. senin kaç günün var
inş canım hepimiz pozitifleri görelim bu ay :)Çatlamış görünüyor hem sağlıklı bir sperm üç dört gün yaşabiliyormuş,nasip olunca tek seferde de oluyor sen içini ferah tut güzel düşün güzel olsun inşallahhem bir dolu bir boş gitmişsin Yakalamıştır inşallah
Evet sanırım geçen ay da aynıydıkahaha bizim seninle geçen ay da aynıydı galiba yabenim de 21'i pik 22 si çatlama ben de 20-22-24 değerlendirebildim. Boşver birimiz piki birimiz çatlamayı değerlendirmiş inş tutarlar uygulama 5 ocak gösteriyor ama çatlamadan 11-12 gü sonra regl oluyorum ben genelde.
Bebem ben bu ay aşılama tedavisindeym doktor kontrolünde gidiyorum yaniii..canımmm bende yapmadım bu ay. Sadece tesadüfen 21 aralıkta yaptım pozitifti. Piki değerlendiremedim ama 12-14-16-17-18-20-22-24 aralık değerlendirdim. Hiç bilmiyorum şansım var mı. Bence alabiliyorsan eczaneden bi ovülasyon testi al eğer pozitif çıkarsa yumurtlama akıntısıdır. En azından diğer aylar yapmasan da bilirsin.
Yaa insallah guzel sonuclar alirsin canim. İnsallah bebegin en guzel sekilde tutunur sana. Bu iste en buyuk destek duadir. Allah sevindirsinAMİN amin benim
Ben aşılama sürecindeyim
Cumartesi günü aşılama olacağım nasipse
inş canım ilk defa 2 güne 1 gittik bakalım. Yani artık kaçtıysa da yapacak bir şey yok benim adım hıdır elimden gelen budurBebem ben bu ay aşılama tedavisindeym doktor kontrolünde gidiyorum yaniii..
Ama 2 günde 1 ilişki ile kaçırma şansın yok
Çünkü spermler 72 saat yaşıyormuş zaten
Yumurtlama öncesi ve sonrasında hep spermler oluyor muş bu şekilde ilişki şeklinde de çünkü..
Ayy amin güzelim yaaYaa insallah guzel sonuclar alirsin canim. İnsallah bebegin en guzel sekilde tutunur sana. Bu iste en buyuk destek duadir. Allah sevindirsin
Rabb'im ol desin yeter ki bebeğim inan olur zaten sükür ki hepimiz inançlı ve teslimiyetçiyizinş canım ilk defa 2 güne 1 gittik bakalım. Yani artık kaçtıysa da yapacak bir şey yok benim adım hıdır elimden gelen buduray umarım sende güzel sonuçlar alırsın bu ay. Toplandık bu topikte bekliyoruz hepimiz öyle
Amin kuzum benim içinde dua et olur muAyy amin güzelim yaa
Bebeğin dedin yaaa orda bile bi heyecanlandım
Allah razı olsun hepinizden..
Rabb'im ol desin yeter ki bebeğim inan olur zaten sükür ki hepimiz inançlı ve teslimiyetçiyiz
Dilerim içi evlat ateşiyle yanan kullarını Rabbim sevindirsin
Canim belirti arama gercekten ben 15. Gun yaptim israrla beklemistim10 cok erken doktorum kesinlikle yapma dedi bence umut beslemek bile mutlulukİnsallah saglikla kucagina alirsin canimbenim asilamanin 10 gunu idrar testim negativ lekelenmemde olmadi 7ci gune kadar kasik agrim mide bulantim bel agrm vardi ama suan hicbiseyim yok. Adet agrim bile yok yarin kan testi vermeyi dusunuyorum sadece gogus hassasiyetim var dokununca agriyor. Cok umitsizim . Siz kacinci gunde kan testi verip pozitifi gordunuz? Allah anne olmak isteyen her kesin kucagini o guzel evlat payiyla mujdelendirsizn bizlerde icerisinde
Kendim ve hepimiz için dua ediyorum tatlım zatenAmin kuzum benim içinde dua et olur mu