- 8 Eylül 2021
- 990
- 238
-
- Konu Sahibi sehribann16
- #3.801
Benim oda oldu hatta damarlar belirdi göğsümde yine yok yine yokDiyorum ya canım çok belirtiler yaşadım fos çıktı. Bir tek göğüs ucu hassasiyeti ağrısı olmadı. Sürekli yokluyordum geçen aylaracıyor mu diye belki hamileyimdir diye ama kafamda kurmayayım sonra üzülüyorum
Cevap yok muKizlar yumurtlama günlerimi çatlama günümü değerlendirdim. Adetimin 14. Gunu yumurtlama pik gördüm 3-4 gun devam etti bu pik. Sonrasında çatlama gördüm . Çatlama gördükten sonra reglime 10 gun kalmıştı. Benim regl sancilarim da zaten en az 10 gun öncesinden başlar. Şuan da da regl sancısı gibi belirtilerim var. Hamilelik olmuş olabilir mi anlamadın
Valla kuzu belirtiler her kadında değişebiliyor o yüzden ne desem yalan olur,malesef regl günü gelmeden ya da erken gebelik testi yapmadan anlaşılması zor bir durumCevap yok mu
Valla artık ben de gülüp geçiyorum napayım,belirti aramaktan yoruldumBenim oda oldu hatta damarlar belirdi göğsümde yine yok yine yok
Valla kuzu belirtiler her kadında değişebiliyor o yüzden ne desem yalan olur,malesef regl günü gelmeden ya da erken gebelik testi yapmadan anlaşılması zor bir durum
Hay Allah be csnm canm demeagrılarım artttı canım adet olurum buğün yarın
Aaa benim de ağrılarım 10 gün önceden başlar... Hiçbir zaman reglim gecikmedi heveslenip test bile yapamdm maşallah o kadar düzenliBenim normalde de adet ağrılarım 10 gun önceden başlıyor hiç bir zaman anlayamicak gibi hissediyorum dollendi mi döllenmedi mi diye. Lekelenme yok göğüs hassasiyeti diğer aylardakinin aynısı. Sadece kasik karın sancıları hafif o kadar. Bi de yumurtlama çatlama günlerini kaçırmadan hergun ilişki olmustu. Ama olmadi galiba
Evet canım Bir an önce olup rahatlamak istiyorum bel ve kasık ağrım çok fazla adet ağrısı yani test yaptım sadece kuruma çizgisi çıktıHay Allah be csnm canm deme
2 Gün önce ovulasyon testi yaptım yumurtam çatlamış görünüyordu değerlendirdim o gunu. Bugün hemen adet ağrılarım başladı bile kasiklarimda. 9 gun kaldı adetime. Hayır benim anlamadığım 2 gun önce yumurtam çatladı ne çabuk hemen adet sancilarim başladı. Döllenme için zaman Hiç mi olmadı Hiç bisey anlamadım ya :[[[Aaa benim de ağrılarım 10 gün önceden başlar... Hiçbir zaman reglim gecikmedi heveslenip test bile yapamdm maşallah o kadar düzenli
İnşallah güzel sonuçlar alırsnn
Benimde öyle belim başladı ağrımaya 7 gün var galiba benimde bakmıyorumda ama hep bir hafta öncesinden başlar yarın progesteron baktıracağım oda zaten haftaya sonucu çıkar o zamana da ne olur bilmem. Şiş karnım kocaman oldu2 Gün önce ovulasyon testi yaptım yumurtam çatlamış görünüyordu değerlendirdim o gunu. Bugün hemen adet ağrılarım başladı bile kasiklarimda. 9 gun kaldı adetime. Hayır benim anlamadığım 2 gun önce yumurtam çatladı ne çabuk hemen adet sancilarim başladı. Döllenme için zaman Hiç mi olmadı Hiç bisey anlamadım ya :[[[
Progesteron adetin 21. Gunu baktirilmiyor muydu oyle okumustum burda bi yerde sanki.Senin kaçıncı günü yarın. Bide tam olarak bilmiyorum ne için baktiriliyor oBenimde öyle belim başladı ağrımaya 7 gün var galiba benimde bakmıyorumda ama hep bir hafta öncesinden başlar yarın progesteron baktıracağım oda zaten haftaya sonucu çıkar o zamana da ne olur bilmem. Şiş karnım kocaman oldu
Yarın 22. Gün doktor 28. Gün diye yazmış ben yanlışlıkla 14. Günde baktırdım yarın yine bakılacak işte sağlıklı çatlama olmuş mu diye sonra da tamamen bırakacağım zaten çocuk mevzusunuProgesteron adetin 21. Gunu baktirilmiyor muydu oyle okumustum burda bi yerde sanki.Senin kaçıncı günü yarın. Bide tam olarak bilmiyorum ne için baktiriliyor o
Düzeltme yapayım aralığın 28 i diye yazmış doktor yani Egelinin 22. Gününe denk geliyor yarınProgesteron adetin 21. Gunu baktirilmiyor muydu oyle okumustum burda bi yerde sanki.Senin kaçıncı günü yarın. Bide tam olarak bilmiyorum ne için baktiriliyor o
Adet belirtileri de başladı şimdiden gerçi testin sonucu da çok önemli de değil. Göğsüm şişmeye başladı belim kasıklarım ağrıyorProgesteron adetin 21. Gunu baktirilmiyor muydu oyle okumustum burda bi yerde sanki.Senin kaçıncı günü yarın. Bide tam olarak bilmiyorum ne için baktiriliyor o
Senle aynıymış günümüz test yapcan mı pazar günü bizleBenimde öyle belim başladı ağrımaya 7 gün var galiba benimde bakmıyorumda ama hep bir hafta öncesinden başlar yarın progesteron baktıracağım oda zaten haftaya sonucu çıkar o zamana da ne olur bilmem. Şiş karnım kocaman oldu
Yumurta sağlıklı catladigi halde gebelik oluşmaması normal mi acabaAdet belirtileri de başladı şimdiden gerçi testin sonucu da çok önemli de değil. Göğsüm şişmeye başladı belim kasıklarım ağrıyor
Bende de demir eksikliği var ilaç kullanıyorumBen kuruyemişimi yiyorum folik asiti,pekmezimi,maden suyunu bu ay olmazsa bile vücudumda mineral vitamin ne varsa onlara yatırım yapmış olurum hiçbir şey boşuna değil