Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar selam, benim bu ay regl 9 aralıkta bitti. 12-14-16-17-18-20-22-24 aralık bu günleri değerlendirdik.
21. gun pik gördüm. 22 çatladı sanırım. pikte değerlendiremedik diye mutsuzum biraz ama gün aşırı ile ovülasyonu kaçırma şansımız yok sanırım değil mi? bir de yine de regl olana kadar gün aşırı değerlendirmeye devam edeyim mi sizce? siz nasıl yapıyorsunuz? hep kaçırıyormuşum gibi geliyor sanki yumurtlamayı :KK43:
Çatladığı gün daha önemli diyorlar kuzu onu da değerlendirmişsin tutar hayırlısıyla inşallah🙏

Çatladığı gün daha önemli diyorlar kuzu onu da değerlendirmişsin tutar hayırlısıyla inşallah🙏
Canım aslında kafamı o karıştırıyor çatladı mı o da belli değil. Başka testim yoktu devam edemedim. Bi baksana sen ne diyorsun?

Eklentiler

• 10854AA8-19FE-41CE-AAC9-7F95CA7E7B52.jpeg
    10854AA8-19FE-41CE-AAC9-7F95CA7E7B52.jpeg
    93,5 KB · Görüntüleme: 25
  • 1B4494BA-BD18-4E95-854E-195FA3762982.jpeg
    1B4494BA-BD18-4E95-854E-195FA3762982.jpeg
    88 KB · Görüntüleme: 30
canımmm bende yapmadım bu ay. Sadece tesadüfen 21 aralıkta yaptım pozitifti. Piki değerlendiremedim ama 12-14-16-17-18-20-22-24 aralık değerlendirdim. Hiç bilmiyorum şansım var mı. Bence alabiliyorsan eczaneden bi ovülasyon testi al eğer pozitif çıkarsa yumurtlama akıntısıdır. En azından diğer aylar yapmasan da bilirsin.
aklıma geldi de alıp yapmadım. amaann dedim. br de burda bi sayfada okudum. yumurtlama haftasında döllenme şansı en yüksek gün çatlamadan 1 gün öncesi diyordu. çatlama gününden bile yüksek oran. tabi ne kadar herkeste tutar onu bilmiyorum. sen zaten yapacağını yapmışsın. olacağı varsa olur. inşallah.

aklıma geldi de alıp yapmadım. amaann dedim. br de burda bi sayfada okudum. yumurtlama haftasında döllenme şansı en yüksek gün çatlamadan 1 gün öncesi diyordu. çatlama gününden bile yüksek oran. tabi ne kadar herkeste tutar onu bilmiyorum. sen zaten yapacağını yapmışsın. olacağı varsa olur. inşallah.
canım o zaman sen akıntını değerlendir ne olur ne olmaz. valla piki değerlendiremedim. çatlama gününe denk geldi ama. bir de 2 gün sonrasına. hala çatlama ağrım devam ediyordu. Sen regl'e kadar 2 güne 1 değerlendirmeye devam edecek misin? bıraksam mı acaba artık diyorum ben :KK70:

canım o zaman sen akıntını değerlendir ne olur ne olmaz. valla piki değerlendiremedim. çatlama gününe denk geldi ama. bir de 2 gün sonrasına. hala çatlama ağrım devam ediyordu. Sen regl'e kadar 2 güne 1 değerlendirmeye devam edecek misin? bıraksam mı acaba artık diyorum ben :KK70:
Bende hala regl olmadım 7 gün oldu. Test yapıcam bu akşam inşşalah poziifi görürüm. 15 aralıkta çatlama görmüştüm. 20 aralıkta regl olacaktım ama ileri bi tarihe atıldıgını söyledi burdaki güzeller. Umarım regl olmam

iş güç yoruluyoruz :) devam eder miyim bilmiyorum. devam etsek güzel olur da bilemedim bundan sonrası plansız olur gibi duruyor.

Bende hala regl olmadım 7 gün oldu. Test yapıcam bu akşam inşşalah poziifi görürüm. 15 aralıkta çatlama görmüştüm. 20 aralıkta regl olacaktım ama ileri bi tarihe atıldıgını söyledi burdaki güzeller. Umarım regl olmam
canım 15 aralıkta çatlama gördüysen bugün test negatif çıksa bile regl elmassan sonraki günlerde tekrarla. çatlamadan sonraki 11. günün bugün yine de erken biraz test için :)

Canım aslında kafamı o karıştırıyor çatladı mı o da belli değil. Başka testim yoktu devam edemedim. Bi baksana sen ne diyorsun?
Çatlamış görünüyor hem sağlıklı bir sperm üç dört gün yaşabiliyormuş,nasip olunca tek seferde de oluyor sen içini ferah tut güzel düşün güzel olsun inşallah🙏hem bir dolu bir boş gitmişsin Yakalamıştır inşallah💕

Kızlar selam, benim bu ay regl 9 aralıkta bitti. 12-14-16-17-18-20-22-24 aralık bu günleri değerlendirdik.
21. gun pik gördüm. 22 çatladı sanırım. pikte değerlendiremedik diye mutsuzum biraz ama gün aşırı ile ovülasyonu kaçırma şansımız yok sanırım değil mi? bir de yine de regl olana kadar gün aşırı değerlendirmeye devam edeyim mi sizce? siz nasıl yapıyorsunuz? hep kaçırıyormuşum gibi geliyor sanki yumurtlamayı :KK43:
ay şimdi takvime baktı da 21 i çatlama olarak işaretlemişim. 20 ve 22 yi değerlendirmişim. ben de sendenim yani. reglime de uygulamaya göre 11 gün var. senin kaç günün var

ay şimdi takvime baktı da 21 i çatlama olarak işaretlemişim. 20 ve 22 yi değerlendirmişim. ben de sendenim yani. reglime de uygulamaya göre 11 gün var. senin kaç günün var
ahaha bizim seninle geçen ay da aynıydı galiba ya :KK70: benim de 21'i pik 22 si çatlama ben de 20-22-24 değerlendirebildim. Boşver birimiz piki birimiz çatlamayı değerlendirmiş inş tutarlar :KK70: uygulama 5 ocak gösteriyor ama çatlamadan 11-12 gü sonra regl oluyorum ben genelde.

ahaha bizim seninle geçen ay da aynıydı galiba ya :KK70: benim de 21'i pik 22 si çatlama ben de 20-22-24 değerlendirebildim. Boşver birimiz piki birimiz çatlamayı değerlendirmiş inş tutarlar :KK70: uygulama 5 ocak gösteriyor ama çatlamadan 11-12 gü sonra regl oluyorum ben genelde.
Evet sanırım geçen ay da aynıydık😊 Bu ay güzel haberi beraber veririz amin amin😂🤭

canımmm bende yapmadım bu ay. Sadece tesadüfen 21 aralıkta yaptım pozitifti. Piki değerlendiremedim ama 12-14-16-17-18-20-22-24 aralık değerlendirdim. Hiç bilmiyorum şansım var mı. Bence alabiliyorsan eczaneden bi ovülasyon testi al eğer pozitif çıkarsa yumurtlama akıntısıdır. En azından diğer aylar yapmasan da bilirsin.
Bebem ben bu ay aşılama tedavisindeym doktor kontrolünde gidiyorum yaniii..
Ama 2 günde 1 ilişki ile kaçırma şansın yok
Çünkü spermler 72 saat yaşıyormuş zaten
Yumurtlama öncesi ve sonrasında hep spermler oluyor muş bu şekilde ilişki şeklinde de çünkü..

Bebem ben bu ay aşılama tedavisindeym doktor kontrolünde gidiyorum yaniii..
Ama 2 günde 1 ilişki ile kaçırma şansın yok
Çünkü spermler 72 saat yaşıyormuş zaten
Yumurtlama öncesi ve sonrasında hep spermler oluyor muş bu şekilde ilişki şeklinde de çünkü..
inş canım ilk defa 2 güne 1 gittik bakalım. Yani artık kaçtıysa da yapacak bir şey yok benim adım hıdır elimden gelen budur :KK70: ay umarım sende güzel sonuçlar alırsın bu ay. Toplandık bu topikte bekliyoruz hepimiz öyle :KK70:

Yaa insallah guzel sonuclar alirsin canim. İnsallah bebegin en guzel sekilde tutunur sana. Bu iste en buyuk destek duadir. Allah sevindirsin 😍😍😍❤️❤️🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Ayy amin güzelim yaa
Bebeğin dedin yaaa orda bile bi heyecanlandım 🥰🥰🥰
Allah razı olsun hepinizden..

inş canım ilk defa 2 güne 1 gittik bakalım. Yani artık kaçtıysa da yapacak bir şey yok benim adım hıdır elimden gelen budur :KK70: ay umarım sende güzel sonuçlar alırsın bu ay. Toplandık bu topikte bekliyoruz hepimiz öyle :KK70:
Rabb'im ol desin yeter ki bebeğim inan olur zaten sükür ki hepimiz inançlı ve teslimiyetçiyiz
Dilerim içi evlat ateşiyle yanan kullarını Rabbim sevindirsin

Ayy amin güzelim yaa
Bebeğin dedin yaaa orda bile bi heyecanlandım 🥰🥰🥰
Allah razı olsun hepinizden..

Rabb'im ol desin yeter ki bebeğim inan olur zaten sükür ki hepimiz inançlı ve teslimiyetçiyiz
Dilerim içi evlat ateşiyle yanan kullarını Rabbim sevindirsin
Amin kuzum benim içinde dua et olur mu

İnsallah saglikla kucagina alirsin canim 🤲🏻🤲🏻 benim asilamanin 10 gunu idrar testim negativ lekelenmemde olmadi 7ci gune kadar kasik agrim mide bulantim bel agrm vardi ama suan hicbiseyim yok. Adet agrim bile yok yarin kan testi vermeyi dusunuyorum sadece gogus hassasiyetim var dokununca agriyor. Cok umitsizim😔. Siz kacinci gunde kan testi verip pozitifi gordunuz? ❤️ Allah anne olmak isteyen her kesin kucagini o guzel evlat payiyla mujdelendirsizn bizlerde icerisinde 🤲🏻❤️❤️
Canim belirti arama gercekten ben 15. Gun yaptim israrla beklemistim10 cok erken doktorum kesinlikle yapma dedi bence umut beslemek bile mutluluk❣️Benm test yapacagim zaman adet agrilarim başlamıştı dusun adet oluyorum sandim .umutsuz yapmistim son gun .ins rabbim sana ve isteyen herkeze nasip etsin saglikla❣️

X