- 10 Aralık 2013
- 7.010
- 2.876
-
- Konu Sahibi sehribann16
- #3.701
Hadi bakalım hayırlısı inşallah kuzumcumEvet canım günaşırı . regl btince hemen başlayıp diğer regle kadar. inşallah güzel haberler alırız herkesten
Ay kuzummm günler geçmiyor kiiBebeğim daha net bişey demek için erken
Azck daha sabr kızz
İnşllah güzel haberlerinizi alırızz
Amin güzel kalplim inşallah kızzzz
Haklsn vla canmAy kuzummm günler geçmiyor kii
ay keşke test yapsaydım yaaa.Hadi bakalım hayırlısı inşallah kuzumcum
Ben akıl erdiremedim yaHanımlar sizce de 17-18 aralık ve 23 -24 aralık pik değil mi
Eki Görüntüle 3357989
KesinlikleHanımlar sizce de 17-18 aralık ve 23 aralık pik değil mi
Eki Görüntüle 3357989
Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim ya ben 17-18-19 u değerlendirmiştim çatlama oldu diye bırakmıştım 23 pik olunca o günü de değerlendirdim ama ameliyat olduğum için malesef sürekli değerlendiremiyorum. Sonra sıkıntı oluyor ufak tefek kanama oluyor diye napacam şimdi dünü boş bıraktım bugünü de değerlendirsem miKesinlikle
evet öyle görünüyor. ama neden :) 2 kez mi yumurtladınHanımlar sizce de 17-18 aralık ve 23 -24 aralık pik değil mi
Eki Görüntüle 3357989
yani kesin olmamakla beraber olabilir de ama testte hatalı olabilir.Üç dört gün arayla yumurtlama olmaz sanki hiç duymadım siz duydunuz mu ya boş yere umutlanmak da istemiyorum
Benim de korkum o valla ya test hatalıysa diye göreceğiz artık şunun şurasında 3 Ocağa ne kaldıyani kesin olmamakla beraber olabilir de ama testte hatalı olabilir.
Boşver boşver onuda takma kafana kızay keşke test yapsaydım yaaa.Blue8816 ctsi pazar kupkuruydum. bitti yumurtladım diyordum ki her ay öyle olur . bugün tekrar yumurtlama akıntısı başladı. normal mi bu sence?
Sizin yumurtlama gününüz ne zamandı. Erken gebelik testinde çıkmamış ama kaset testte görünüyordu. Belki de erken döllenme olmuşturİnşallah ya
Bu ay iki kez yumurtladım. Yumurtlama 16 sı ve 19 unda pik gördümSizin yumurtlama gününüz ne zamandı. Erken gebelik testinde çıkmamış ama kaset testte görünüyordu. Belki de erken döllenme olmuştur
Ben de bat tarihimi bekleyemeyeceğim galiba şu an daha 9 gün gösteriyor 6 gün kala gösteren testten alsam mı bilemedim. Çok heyecanlı ve stresli bir süreç rabbim yardımcımız olsunBu ay iki kez yumurtladım. Yumurtlama 16 sı ve 19 unda pik gördüm
Ben de bat tarihimi bekleyemeyeceğim galiba şu an daha 9 gün gösteriyor 6 gün kala gösteren testten alsam mı bilemedim. Çok heyecanlı ve stresli bir süreç rabbim yardımcımız olsun
Eğer çıkmazsa da üzülmeyin daha vakit var çünkü . Erken öğrenmenin dezavantajları da oluyor malesef sürekli takip etmek gerekiyor . Elinizde sadece bir test kaldıysa bence birkaç gün daha beklemekte fayda var. Embriyonun oluşup rahme yerleşmesi 12 günü buluyor diyorlar çatlama görüldüğünden itibaren 12. Günde anca cıkabilir o yüzden bu süre zarfında olumsuz şeyler düşünmeyinBende de o testten var. Yarın sabah yapıcam bat a 7 kalmış oluyor
Yarın 10. Gün eğer 16 Aralık'ta tuttuysa yok testim var:. Hepsi erken gebelik amaya evet takip gerekse de içinde olduğunu bilip temkinli ilerlemekte güzel:)Eğer çıkmazsa da üzülmeyin daha vakit var çünkü . Erken öğrenmenin dezavantajları da oluyor malesef sürekli takip etmek gerekiyor . Elinizde sadece bir test kaldıysa bence birkaç gün daha beklemekte fayda var. Embriyonun oluşup rahme yerleşmesi 12 günü buluyor diyorlar çatlama görüldüğünden itibaren 12. Günde anca cıkabilir o yüzden bu süre zarfında olumsuz şeyler düşünmeyin