- 8 Ağustos 2023
- 5.503
- 5.766
-
- Konu Sahibi sehribann16
- #3.721
Daha 8 gün var adetinize hiç kötü düşünmeyin,şimdiden lekelenme belki de rahme yerleşmenin habercisidir güzel düşünelim güzel olsun.Sanırım regli olucammmm. Bir şeyler akiyormus gibi geldi içimdenn lavaboya gittim yok. Ama peçeteye ufacık kahverengi leke geldi. Bunu ne zaman görsem adetim geliyorrr(
Kesinlikle öyle içiniz nasıl rahat edecekse öyle yapınYarın 10. Gün eğer 16 Aralık'ta tuttuysa yok testim var:. Hepsi erken gebelik amaya evet takip gerekse de içinde olduğunu bilip temkinli ilerlemekte güzel:)
Adetime 8 gün var ama kahverengi leke neden geldi şimdiDaha 8 gün var adetinize hiç kötü düşünmeyin,şimdiden lekelenme belki de rahme yerleşmenin habercisidir güzel düşünelim güzel olsun.
Bu iş çooook uzun bir süreç yumurta döllenecek, rahme doğru 12 güne kadar anca ilerleyecek orda kendine yuvalanacak ki sonra kanda ve idrarda beta hcg yükselmeye başlasın. Dediğim gibi belki de rahme yerleşme lekelenmesidir.Adetime 8 gün var ama kahverengi leke neden geldi şimdi
8 gün önceden olur mu ki? Yani 16 Aralık yumurtlama zamanıydı pikti. Üzerinden şuan 11 gün geçti yumurtlamanın.Bu iş çooook uzun bir süreç yumurta döllenecek, rahme doğru 12 güne kadar anca ilerleyecek orda kendine yuvalanacak ki sonra kanda ve idrarda beta hcg yükselmeye başlasın. Dediğim gibi belki de rahme yerleşme lekelenmesidir.
Kuzum , Yerleşme kanaması, döllenme sonrasında embriyonun rahim duvarına tutunmaya başlamasıyla ortaya çıkar. Bu genellikle yumurtlamadan yaklaşık 6 ila 12 gün sonra meydana gelir. Normal yani asıl reglim gelecek demek için erken sekiz gün8 gün önceden olur mu ki? Yani 16 Aralık yumurtlama zamanıydı pikti. Üzerinden şuan 11 gün geçti yumurtlamanın.
Ayyyy çok teşekkür ederimmmm. Dedim reglim erken geliyor umudumu kaybediyordummKuzum , Yerleşme kanaması, döllenme sonrasında embriyonun rahim duvarına tutunmaya başlamasıyla ortaya çıkar. Bu genellikle yumurtlamadan yaklaşık 6 ila 12 gün sonra meydana gelir. Normal yani asıl reglim gelecek demek için erken sekiz gün
"Asla umudunu kaybetme,Ayyyy çok teşekkür ederimmmm. Dedim reglim erken geliyor umudumu kaybediyordumm
Çok çok teşekkür ederim"Asla umudunu kaybetme,
sevgili kalbim,
mucizeler
görünmezin içinde yaşar."
Hz. Mevlâna
Bir iki defa tek kullanmıştıkMerhaba . Hayırlı olsun. Kayganlaştırıxı kıllanıyor muydunuz
Canım yaaa bu sabah erken gebelik yaptım tertemiz çıktı kanda vermeme gerek yokk bence yok yaa. Kaset testler niye öyle çıktı bilmiyorum bozuktu heraldeBak bir arkadaş regline üç gün kala kanda beta hcg baktırmış 10 küsur çıkmıştı. Çok normal,şu an senin sekiz benim dokuz günümüz var kanda görünmedikce testlerde de pek görünmüyormuş beta hcg
Valla kuzu senle aramızda bir gün var ben üç gün kala test yapmayı düşündüğüm halde erken olabilir diyorumCanım yaaa bu sabah erken gebelik yaptım tertemiz çıktı kanda vermeme gerek yokk bence yok yaa. Kaset testler niye öyle çıktı bilmiyorum bozuktu heralde
Oyyy oyValla kuzu senle aramızda bir gün var ben üç gün kala test yapmayı düşündüğüm halde erken olabilir diyorumsen ayağını sıcak,başını serin tutarak canını sıkmadan biraz daha bekle nasipte varsa yüz test yapsan negatif görsen de o senle olacak
E bizim altı gün de olmadı kiOyyy oyşu 6 gün öncesini gösterenler var ya onlardan yapmıştım. Ben beklemeye devam 3 gün kala bakarim tekrar
7 olldu bugünE bizim altı gün de olmadı kiüç gün kala başlayacağım galiba ben de haldır haldır test yapmaya,şimdi size bekleyin diyorum ama inanın ben yapmamak için zor tutuyorum kendimi pazara kadar inşallah dayanırım
Ha gayret valla az kaldı7 olldu bugün
Bence yerleşme lekesi o canmAdetime 8 gün var ama kahverengi leke neden geldi şimdi