-
- Konu Sahibi sehribann16
- #3.301
Kızlar ben regl oldum bu sabah. 22 pik 23 ya da 24 çatlamaydı. Çatlamadan 12 gün sonra döngümün 31. gününde adet oldum. Bu normal mi? Bu arada döngüm 31-32 gün hiç geçtiği görülmedi. Hatta bu ay biraz geç yumurtlayınca reglim gecikecek dedim ama gecikmedi.
Bir de kızlar daha 3 ay oldu deneyeli ama niye bilmiyorum çok moralim bozuldu. Çok takıyorum sanırım kafaya bu ovülasyon testlerini falan da bırakmalı mıyım sizce ya?
Ahhh guzelimm insalah gebelik olur yaa vallahi o kadar cok istiyorum ki sizker gibi
Aynen aynen tatlim deneyecegim
Bir iki aşilama yapip sonra da tupe gecerim belki de bilemiyorum yaa
Ama evet bos bos denemek sonuc alamamakta cok yoruyor
sElam canm ben bi yerde okumustum elinizde gebelik testi yoksa ovls.testiyle de bakabilirsiniz diye
E seninde reglin yarn ise testin baya koyu çikmis kafa karistirici bi durum açıkcasi
Sen yarn da regli olmazsan direk kan ver bari balım
Benimki gibimiydi canım. Kaç gün kala böyle oldu kaç gün kaldı regline
evet canım farkındayım çok kısa bir süre tabiki 3 ay. Ama ne bileyim insan stres yapıyor. İlgimi dağıtmam lazım, 3 sene bebek istemedim zaten ama 32 yaş ile birlikte noldu bana birden bilmiyorum hormonlarım coştu :) ovülasyon testlerini bırakabilirim ama günleri de kaçırırım diye korkuyorum bilmiyorum.Canımmm dünde söyledim ben 7 aydır deniyorum ve doktora tüp bebek için gittim ve hiçbir sorun yokken bile dogurganlık ihtimali saglıklı çiftte yüzde 20 dir dedi kesinlikle 1 sene geçmeden yapmıyoruz dedi çünkü 1 sene sonra oran yükseliyor dedi o yüzden moralini bozma bence testleri bırakmayıp takılmamaya çalışmak lazım ama o da imkansıza yakın
evet canım farkındayım çok kısa bir süre tabiki 3 ay. Ama ne bileyim insan stres yapıyor. İlgimi dağıtmam lazım, 3 sene bebek istemedim zaten ama 32 yaş ile birlikte noldu bana birden bilmiyorum hormonlarım coştu :) ovülasyon testlerini bırakabilirim ama günleri de kaçırırım diye korkuyorum bilmiyorum.
Dur bakalım akıntım filan var sarımsı belli olan enfeksiyon filan vardır kendimi umutlandırmakta istemiyorum çok yıprattım kendimi artık. Genelde t çizgisi daha koyu olur olunca diyorlar nemdekinde hemen hemen aynı renk4 gün kala böyleydi işte dün doktora gittim oda yumurtan var olgun dedi demekki yumurtlamışım yine bencede kan verebilirsin çünkü ovuda banada böyle çıkınca gebelik olabiliyor demişlerdi
Ay kuzum ya pazartesi sabah kaset test yapmıştım negatifti modum zaten düştü dünde öylesine bi ovulasyon yapayım dedim böyle çıktı benimde kafam karıştı açıkçası kan filan vermeye bile korkuyorum gerçi korksanda herşey olacağına varıyor. Daha önce denemedim hiç acaba normalde de regliye yaklaşırken böyle çıkıyor mu bu test
Bende smdi senden duydum oran verildigini canmTüp bebekte bu arada başarı oranı veriyorlarmış ben yeni ögrendim yani senin yüzde kaç olma ihtimalini gerçi Allah bilir orasınıda bence canını sıkma aşılamaya geçersin ki o ara kendi kendine bile olabilir
Normal şekilde demi kanaman yumurtlamanla alakası olacağını sanmıyorum amaEvet herşey yolunda demişti yumurtlamam erken oldu adet ondan mı erken geldi anlamadım 6 gün erken oldu hiçbir belirtim de yoktu
Mevsim geçişine bağlı olarak da olmuş olabilir canımBilmiyorum neden oldu evet normal kanama
Çatlamış canım değerlendirSabah çalışıyorum o yüzden yapamadım şimdi yaptım bu şekilde çıktı iki farklı testle. Çatlama olmuş bugün
Kasıklarım ve belim çok ağrıyor o yüzden inan hayal kırıklığından yoruldum canım cumaya kadar bekleyim olmazsa daha gecikme olmadı zaten bir yanım umutlu bir yanım boşa uğraşma diyorBende daha once denedim canm
Normal sartlarda yumurtlama zamani boyle cikar
Valla kan kesin sonuc bebeim korkma
En azindan icin rahatlar netlik kazanır
Seni anlıyorum kuzu haklısın daKasıklarım ve belim çok ağrıyor o yüzden inan hayal kırıklığından yoruldum canım cumaya kadar bekleyim olmazsa daha gecikme olmadı zaten bir yanım umutlu bir yanım boşa uğraşma diyor
Bende smdi senden duydum oran verildigini canm
Ama gercekten nasip kismet isleri yaaa
Ben instagramdan bir gebenin gunlugunu takip ediyorum,orda ne cok hamis kalanlar var ,kac kez tup yapmslar basarili olamamislar sonra sizin testleriniz ile hamile kaldm diye yazan cok
Dur bakalım akıntım filan var sarımsı belli olan enfeksiyon filan vardır kendimi umutlandırmakta istemiyorum çok yıprattım kendimi artık. Genelde t çizgisi daha koyu olur olunca diyorlar nemdekinde hemen hemen aynı renk
İnşallah canım tuvalete gitmeye cesaretim yok düşün artık.Seni anlıyorum kuzu haklısın da
Dilerim bir an once mucizelerimize kavuşuruz
Hayırlısı artık çok moralim bozulduNormal şekilde demi kanaman yumurtlamanla alakası olacağını sanmıyorum ama
Mevsim geçişine bağlı olarak da olmuş olabilir canım
Bozma moralini canım bende hastalancam gibiyim zatenHayırlısı artık çok moralim bozuldu
Evet kalan kaliyor ama baksana kuzu bizeBende bu ay ondan mı alsam diyorum benimde etrafımda tüp benek deneyip herkes dogal yolla kaldı sonrasında
Ahh bebeim anlayabiliyorunİnşallah canım tuvalete gitmeye cesaretim yok düşün artık.
Selam kuzu valla bunu cok duyar oldum adete gunler kala boyle 2 cizgi cıkanEki Görüntüle 3347417
Kızlarrr adetime 3 gün var 2 gündür Ovulasyon testim böyle çıkıyorr kasıklarım ve gögüsüm ağrıyor