Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canımmm dünde söyledim ben 7 aydır deniyorum ve doktora tüp bebek için gittim ve hiçbir sorun yokken bile dogurganlık ihtimali saglıklı çiftte yüzde 20 dir dedi kesinlikle 1 sene geçmeden yapmıyoruz dedi çünkü 1 sene sonra oran yükseliyor dedi o yüzden moralini bozma bence testleri bırakmayıp takılmamaya çalışmak lazım ama o da imkansıza yakın

Tüp bebekte bu arada başarı oranı veriyorlarmış ben yeni ögrendim yani senin yüzde kaç olma ihtimalini gerçi Allah bilir orasınıda bence canını sıkma aşılamaya geçersin ki o ara kendi kendine bile olabilir

evet canım farkındayım çok kısa bir süre tabiki 3 ay. Ama ne bileyim insan stres yapıyor. İlgimi dağıtmam lazım, 3 sene bebek istemedim zaten ama 32 yaş ile birlikte noldu bana birden bilmiyorum hormonlarım coştu :) ovülasyon testlerini bırakabilirim ama günleri de kaçırırım diye korkuyorum bilmiyorum.

Çok haklısın bende 3. Ayda tribe girmeye başlamıştım 3 de olsa 9 da olsa modun düşüyor :) inşallah hormonların gebelikten çoşuyordur :))) bende senin gibi geçen ay tesadüfen yaptım yapmıcam dedigimde o günde pik ti yani pik kaçırmakta istemiyorum açıkcası o yüzden yine sipariş verdim neticede bunu istiyoruz en garanti yoluda bu testi bırakırsanda acaba denk gelmedi mi diye panik olabilirsin

4 gün kala böyleydi işte dün doktora gittim oda yumurtan var olgun dedi demekki yumurtlamışım yine bencede kan verebilirsin çünkü ovuda banada böyle çıkınca gebelik olabiliyor demişlerdi
Dur bakalım akıntım filan var sarımsı belli olan enfeksiyon filan vardır kendimi umutlandırmakta istemiyorum çok yıprattım kendimi artık. Genelde t çizgisi daha koyu olur olunca diyorlar nemdekinde hemen hemen aynı renk

Bende daha once denedim canm
Normal sartlarda yumurtlama zamani boyle cikar
Valla kan kesin sonuc bebeim korkma
En azindan icin rahatlar netlik kazanır

Bende smdi senden duydum oran verildigini canm
Ama gercekten nasip kismet isleri yaaa
Ben instagramdan bir gebenin gunlugunu takip ediyorum,orda ne cok hamis kalanlar var ,kac kez tup yapmslar basarili olamamislar sonra sizin testleriniz ile hamile kaldm diye yazan cok

Bende daha once denedim canm
Normal sartlarda yumurtlama zamani boyle cikar
Valla kan kesin sonuc bebeim korkma
En azindan icin rahatlar netlik kazanır
Kasıklarım ve belim çok ağrıyor o yüzden inan hayal kırıklığından yoruldum canım cumaya kadar bekleyim olmazsa daha gecikme olmadı zaten bir yanım umutlu bir yanım boşa uğraşma diyor

Bende bu ay ondan mı alsam diyorum benimde etrafımda tüp benek deneyip herkes dogal yolla kaldı sonrasında

Bende aynı durumdayım valla herşeyi belirti saydım dedigin gibi bende bıraktım bi regl tarihi geçsin bakalm artık

Bende bu ay ondan mı alsam diyorum benimde etrafımda tüp benek deneyip herkes dogal yolla kaldı sonrasında
Evet kalan kaliyor ama baksana kuzu bize aylarca deniyoruz olmuyorr
Sen iyice dusun karar ver..
İnşallah canım tuvalete gitmeye cesaretim yok düşün artık.
Ahh bebeim anlayabiliyorun
Ama boylee belirsizlikte olmaktansa belki de kan vermen dha mantklı
Eki Görüntüle 3347417
Kızlarrr adetime 3 gün var 2 gündür Ovulasyon testim böyle çıkıyorr kasıklarım ve gögüsüm ağrıyor
Selam kuzu valla bunu cok duyar oldum adete gunler kala boyle 2 cizgi cıkan
Sen erken gebelik testi de al dene bence
Cunku bi doktor demisti kii, bu ovl.testlerini erkekler bile yapsa onlarda da cift cizgi çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…