- 23 Ekim 2023
- 115
- 110
-
- Konu Sahibi sehribann16
- #3.321
Evet çatlamışÇatlamış mı arkadaşlar sizce
Durdukça koyulaşmış normal mı bu sizceEvet çatlamış
Benimde aynı sen gibi canımEki Görüntüle 3347417
Kızlarrr adetime 3 gün var 2 gündür Ovulasyon testim böyle çıkıyorr kasıklarım ve gögüsüm ağrıyor
Umarım hastalanmazsnBozma moralini canım bende hastalancam gibiyim zaten
Erken gebelik testi yapsana varsaEki Görüntüle 3347417
Kızlarrr adetime 3 gün var 2 gündür Ovulasyon testim böyle çıkıyorr kasıklarım ve gögüsüm ağrıyor
Evet kalan kaliyor ama baksana kuzu bizeaylarca deniyoruz olmuyorr
Sen iyice dusun karar ver..
Eki Görüntüle 3347417
Akşam yapıcamErken gebelik testi yapsana varsa
Kuruduğu zaman koyulaşıyor 10 dk geçtikten sonra çıkan sonuçlar doğru değildir.Durdukça koyulaşmış normal mı bu sizce
Ben biraz önce yine yaptım ovulasyon bu Sefer t biraz daha silikti bence yumurtladım ben yine ama kaçırdım malesefAkşam yapıcam
Benimde yumurtlamadan 10.gün regli oldumKızlar ben regl oldum bu sabah. 22 pik 23 ya da 24 çatlamaydı. Çatlamadan 12 gün sonra döngümün 31. gününde adet oldum. Bu normal mi? Bu arada döngüm 31-32 gün hiç geçtiği görülmedi. Hatta bu ay biraz geç yumurtlayınca reglim gecikecek dedim ama gecikmedi.
Bir de kızlar daha 3 ay oldu deneyeli ama niye bilmiyorum çok moralim bozuldu. Çok takıyorum sanırım kafaya bu ovülasyon testlerini falan da bırakmalı mıyım sizce ya?
BU tamamen tercih meselesi ben devm etmiyrum bazi kadinlar ikinci yumi gormek istedikleri icin devm ediyor. Bazisi göruyor ama yumi zamanlarini degerlendrdikten snra icine sinmezse 1gunde 1 veya 2gunde bir degerlendrmeye devam edebilirsinKızlar sizce yumurtlama ve çatlamayı gördükten sonra ovü testine devam etmeli miyim ?
Bazi kadinlar ikikere yumurtlayabiliyor regliye iki gun kala tutup ustune regli olduklarinda egerki bu yumurta dollenip tutarsa buna ustune gorme veya gec dollenme diyorlar doktorlar sen yinede degerlendr ve hcg testi yaptir bazi kadinlarda ovü testi ile gebelik mujdesi aldi umarim mucizeniz sizinledrEki Görüntüle 3347417
Test yaptın mıBenimde aynı sen gibi canım
yaa üzüldüm bakalım akşam test yapınca belli olurEvet kalan kaliyor ama baksana kuzu bizeaylarca deniyoruz olmuyorr
Sen iyice dusun karar ver..
Ahh bebeim anlayabiliyorun
Ama boylee belirsizlikte olmaktansa belki de kan vermen dha mantklı
Selam kuzu valla bunu cok duyar oldum adete gunler kala boyle 2 cizgi cıkan
Sen erken gebelik testi de al dene bence
Cunku bi doktor demisti kii, bu ovl.testlerini erkekler bile yapsa onlarda da cift cizgi çıkar
Ben biraz önce yine yaptım ovulasyon bu Sefer t biraz daha silikti bence yumurtladım ben yine ama
Bazi kadinlar ikikere yumurtlayabiliyor regliye iki gun kala tutup ustune regli olduklarinda egerki bu yumurta dollenip tutarsa buna ustune gorme veya gec dollenme diyorlar doktorlar sen yinede degerlendr ve hcg testi yaptir bazi kadinlarda ovü testi ile gebelik mujdesi aldi umarim mucizeniz sizinledr
Ben yaptım şimdi kocaman bir negatif sende vardır belki bende yok adet olacağım demekki yapacak bir şey yokTest yaptın mı
yaa üzüldüm bakalım akşam test yapınca belli olur
Bendede negatifBen yaptım şimdi kocaman bir negatif sende vardır belki bende yok adet olacağım demekki yapacak bir şey yok
Benim yarın bat ama inan leke olur öncesinde o bile yok akıntım var şişkinliğim var ilk defa hamileyim zannettim gerçekten ama yok yine çok üzüldüm alışkının zaten tersi şaşırtırdıBendede negatif
Allahtan ümit kesilmez ben daha 2 aylık evliyim ilk defa Ovulasyon testi yaptım artık 1 hafta bekleyip görücemBenim yarın bat ama inan leke olur öncesinde o bile yok akıntım var şişkinliğim var ilk defa hamileyim zannettim gerçekten ama yok yine çok üzüldüm alışkının zaten tersi şaşırtırdı
Senin daha yolun uzun yaşın küçükse sıkıntı olmaz kuzum ama demekki ovulasyon doğru sonuç olmuyormuş adete yakın. Arkadaşlar onu görmüş olduAllahtan ümit kesilmez ben daha 2 aylık evliyim ilk defa Ovulasyon testi yaptım artık 1 hafta bekleyip görücem