-
- Konu Sahibi sehribann16
- #3.261
Kızlar çatlamamın 10. günü bugün elimde fazladan innovita gebelik testi vardı yaptım kocaman bi negatif. Tüm moralim bozuldu. Erken mi sizce ya? Bir de bunun erken gebelik testi mi olması lazım 10. günden sonra çıkar diyorlar ya
Anladım teşekkür ederimEvet günde iki kere yapmak daha faydalı çünkü piki kısa süreli olarak da görebiliyorsunuz 24 saat sürmüyor o süreç o yüzden sabah akşam şeklinde yaparsanız daha faydalı olur örnek olarak söyleyim sabah 11 akşam 5 şeklinde her gün aynı saatlerde olacak şekilde yaparsanız faydasını daha nett görürsünüz pikten sonra çatlamanın da ne kadar da gerçekleşmiş olduğunu anlarsınız yoksa kaçıranilirsiniz
bakalım canım öyle yapacağım bir de cuma günü erken gebelik testi yaparım artık. Çatlamadan sonraki 14. gün oluyor. Hafiften ara ara bir minik regl ağrısı yokluyor sonra gidiyor. Senin nasıl durumlarCanım bende aynı şekilde yaptım benimde negatif çıktı ama zaten testler erken gebelik degil yinede regl tarihini beklemek daha iyidir diye düşünüyorum
Valla bebeim ben hayra yordum hayr olsun diyeİlişkiden 3-4 gün sonra mı oluyor. O yüzden ona çok yoramadım ya
Insallah guzel haberlerini alırz canmmbakalım canım öyle yapacağım bir de cuma günü erken gebelik testi yaparım artık. Çatlamadan sonraki 14. gün oluyor. Hafiften ara ara bir minik regl ağrısı yokluyor sonra gidiyor. Senin nasıl durumlar
inş canım senin nasıl gidiyor?Insallah guzel haberlerini alırz canmm
Benimde regliye 10 gun var canm,biz gun asiri iliski ile denedik:)inş canım senin nasıl gidiyor?
belli olmaz ki canım hiç adet ağrılarıyla aynı oluyor diyorlar. baktın olmadı bu ayda başla gitsin aşılamaya beklemek stresliBenimde regliye 10 gun var canm,biz gun asiri iliski ile denedik:)
Ama malesef regli agrm basladı yine olmadi yani
Benim 9,10 gun onceden az da olsa agrı başlar ve tutmadıgını anlarım
Hiç gecikmem olupta gebelik testi yapamadm yani
regli baslayinca da nasipse aşılama yaptırcam kuzu sıkıldm artk inan
Malesef çökmüş durumdayımBaya erken gelmis reglim canm ama bazem psikolojik ve mevsimsel olabiliyor
Evet herşey yolunda demişti yumurtlamam erken oldu adet ondan mı erken geldi anlamadım 6 gün erken oldu hiçbir belirtim de yoktuAlla alla niye bu kadar erken geldi ki sen doktora gidip muayne olmuş muydun?
Canım yumurtlama çatlamasından sonra 14. gün geliyor deniliyor. Erken yumurtladıysan erken gelmiştir. Ben de biraz geç yumurtladım mesela normalde bugün regl günüm ama 8-9 u gibi olurum artık büyük ihtimalEvet herşey yolunda demişti yumurtlamam erken oldu adet ondan mı erken geldi anlamadım 6 gün erken oldu hiçbir belirtim de yoktu
Elbette belli olmaz kuzu ama ben kendimi,bedenimi tanıyorum daha 10 gun varken regliye gebelik agrisi olamaz bubelli olmaz ki canım hiç adet ağrılarıyla aynı oluyor diyorlar. baktın olmadı bu ayda başla gitsin aşılamaya beklemek
Haklsn vlla bebekMalesef çökmüş durumdayım
Ay inşallahValla bebeim ben hayra yordum hayr olsun diye
Normal şekilde demi kanaman yumurtlamanla alakası olacağını sanmıyorum ama çok erken gelmiş gene deEvet herşey yolunda demişti yumurtlamam erken oldu adet ondan mı erken geldi anlamadım 6 gün erken oldu hiçbir belirtim de yoktu
bakalım canım öyle yapacağım bir de cuma günü erken gebelik testi yaparım artık. Çatlamadan sonraki 14. gün oluyor. Hafiften ara ara bir minik regl ağrısı yokluyor sonra gidiyor. Senin nasıl durumlar
Haklsn vlla bebek
Benimde daha 10 gun reglime agrım basladı
Bence benim de erken gelecek
Benimde regliye 10 gun var canm,biz gun asiri iliski ile denedik:)
Ama malesef regli agrm basladı yine olmadi yani
Benim 9,10 gun onceden az da olsa agrı başlar ve tutmadıgını anlarım
Hiç gecikmem olupta gebelik testi yapamadm yani
regli baslayinca da nasipse aşılama yaptırcam kuzu sıkıldm artk inan
Bilmiyorum neden oldu evet normal kanamaNormal şekilde demi kanaman yumurtlamanla alakası olacağını sanmıyorum ama çok erken gelmiş gene de
Sabah çalışıyorum o yüzden yapamadım şimdi yaptım bu şekilde çıktı iki farklı testle. Çatlama olmuş bugünCanım bugün ki testin pik gibi geldi bana sabah erken saatte tekrarlarsan testi daha net anlayabiliriz