Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canım bende aynı şekilde yaptım benimde negatif çıktı ama zaten testler erken gebelik degil yinede regl tarihini beklemek daha iyidir diye düşünüyorum

Anladım teşekkür ederim

Canım bende aynı şekilde yaptım benimde negatif çıktı ama zaten testler erken gebelik degil yinede regl tarihini beklemek daha iyidir diye düşünüyorum
bakalım canım öyle yapacağım bir de cuma günü erken gebelik testi yaparım artık. Çatlamadan sonraki 14. gün oluyor. Hafiften ara ara bir minik regl ağrısı yokluyor sonra gidiyor. Senin nasıl durumlar

inş canım senin nasıl gidiyor?
Benimde regliye 10 gun var canm,biz gun asiri iliski ile denedik:)
Ama malesef regli agrm basladı yine olmadi yani
Benim 9,10 gun onceden az da olsa agrı başlar ve tutmadıgını anlarım
Hiç gecikmem olupta gebelik testi yapamadm yani
regli baslayinca da nasipse aşılama yaptırcam kuzu sıkıldm artk inan

belli olmaz ki canım hiç adet ağrılarıyla aynı oluyor diyorlar. baktın olmadı bu ayda başla gitsin aşılamaya beklemek stresli

Evet herşey yolunda demişti yumurtlamam erken oldu adet ondan mı erken geldi anlamadım 6 gün erken oldu hiçbir belirtim de yoktu
Canım yumurtlama çatlamasından sonra 14. gün geliyor deniliyor. Erken yumurtladıysan erken gelmiştir. Ben de biraz geç yumurtladım mesela normalde bugün regl günüm ama 8-9 u gibi olurum artık büyük ihtimal

belli olmaz ki canım hiç adet ağrılarıyla aynı oluyor diyorlar. baktın olmadı bu ayda başla gitsin aşılamaya beklemek
Elbette belli olmaz kuzu ama ben kendimi,bedenimi tanıyorum daha 10 gun varken regliye gebelik agrisi olamaz bu
Evet evet gelsin de bi başlıcaz nasipse kuzum

bakalım canım öyle yapacağım bir de cuma günü erken gebelik testi yaparım artık. Çatlamadan sonraki 14. gün oluyor. Hafiften ara ara bir minik regl ağrısı yokluyor sonra gidiyor. Senin nasıl durumlar

Ayy benimde öyle belim agrıyor inanılmaz tatlı canım çekiyor tam regl belirtileri ama bakalım hayırlısı inşallah bugün doktora gittim olgun yumurtan var dedi yumurtlamada olabilir bebekte dedi ama beklemen lazım dedi regl

İnşallah hakkında hayırlısı olsun bende bugün görüştüm doktor baya iyiydi ilgiliydi ve şunu dedi hiçbir sıkıntısı olmayan çiftin bile hamile oranı ilk 1 yıl yüzde 20 miymiş hatta kadın dediki ben bile 11 ay sonra hamile kaldım

Canım bugün ki testin pik gibi geldi bana sabah erken saatte tekrarlarsan testi daha net anlayabiliriz
Sabah çalışıyorum o yüzden yapamadım şimdi yaptım bu şekilde çıktı iki farklı testle. Çatlama olmuş bugün

Eklentiler

• IMG_5685.jpeg
    95,4 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_5687.jpeg
    88,9 KB · Görüntüleme: 35
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…