Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben regl oldum bu sabah. 22 pik 23 ya da 24 çatlamaydı. Çatlamadan 12 gün sonra döngümün 31. gününde adet oldum. Bu normal mi? Bu arada döngüm 31-32 gün hiç geçtiği görülmedi. Hatta bu ay biraz geç yumurtlayınca reglim gecikecek dedim ama gecikmedi.

Bir de kızlar daha 3 ay oldu deneyeli ama niye bilmiyorum çok moralim bozuldu. Çok takıyorum sanırım kafaya bu ovülasyon testlerini falan da bırakmalı mıyım sizce ya?
Benimde yumurtlamadan 10.gün regli oldum
Yumurtlamadan sonra progesteron hormonuma baktrmistim 1.15 cikti yani saglikli yumirta catlamasi olmadigini anladim o deger regli olcagimida anladim..

Cnku yumurtlamadan hemen sinra progesteron hormonu 3um uzeri veya 10nun uzeri beklenir bende 10gun regli oldum..

Bu ay omega 3e basladim pik gordugumde estradiol hormonuna baktrcam kandan 180 uzeri cikarsa eger saglikli bir yumurtaya sahibim demektir.. yumurtlamadan 7.gunu tekrar progesteron baktrcam yumirta saglikli catlamismi diye eger buseferde 3ün altinda bir deger cikarsa benim progestronumla ilgili bir skntı var belkide ilac takviyesi alabilirim demektir bu

Yumurtlmadan snra progesteron hormonu yukselmeliki rahim kalinlasirsa eger dollenen bir yumurta varsa oraya rahat yapismali rahim belli bir kalinliga ulasmazsa zaten yunurta dollense bile tutunma şansı cok az buyuzden bakip ogrenmek istedim ama malesef bu ay hem 10.gun oldum hemde degerim düsuk cikti..
Tek sevindigim regli olmam oldu cnku kist olur diye korktum kist oldugunda regli uzadikca uzuyor

Kızlar sizce yumurtlama ve çatlamayı gördükten sonra ovü testine devam etmeli miyim ?
BU tamamen tercih meselesi ben devm etmiyrum bazi kadinlar ikinci yumi gormek istedikleri icin devm ediyor. Bazisi göruyor ama yumi zamanlarini degerlendrdikten snra icine sinmezse 1gunde 1 veya 2gunde bir degerlendrmeye devam edebilirsin

Eki Görüntüle 3347417
Kızlarrr adetime 3 gün var 2 gündür Ovulasyon testim böyle çıkıyorr kasıklarım ve gögüsüm ağrıyor
Bazi kadinlar ikikere yumurtlayabiliyor regliye iki gun kala tutup ustune regli olduklarinda egerki bu yumurta dollenip tutarsa buna ustune gorme veya gec dollenme diyorlar doktorlar sen yinede degerlendr ve hcg testi yaptir bazi kadinlarda ovü testi ile gebelik mujdesi aldi umarim mucizeniz sizinledr

Benimde aynı sen gibi canım
Test yaptın mı
Evet kalan kaliyor ama baksana kuzu bize😪😪 aylarca deniyoruz olmuyorr
Sen iyice dusun karar ver..

Ahh bebeim anlayabiliyorun
Ama boylee belirsizlikte olmaktansa belki de kan vermen dha mantklı

Selam kuzu valla bunu cok duyar oldum adete gunler kala boyle 2 cizgi cıkan
Sen erken gebelik testi de al dene bence
Cunku bi doktor demisti kii, bu ovl.testlerini erkekler bile yapsa onlarda da cift cizgi çıkar
yaa üzüldüm bakalım akşam test yapınca belli olur
Ben biraz önce yine yaptım ovulasyon bu Sefer t biraz daha silikti bence yumurtladım ben yine ama
Bazi kadinlar ikikere yumurtlayabiliyor regliye iki gun kala tutup ustune regli olduklarinda egerki bu yumurta dollenip tutarsa buna ustune gorme veya gec dollenme diyorlar doktorlar sen yinede degerlendr ve hcg testi yaptir bazi kadinlarda ovü testi ile gebelik mujdesi aldi umarim mucizeniz sizinledr

Benim yarın bat ama inan leke olur öncesinde o bile yok akıntım var şişkinliğim var ilk defa hamileyim zannettim gerçekten ama yok yine çok üzüldüm alışkının zaten tersi şaşırtırdı
Allahtan ümit kesilmez ben daha 2 aylık evliyim ilk defa Ovulasyon testi yaptım artık 1 hafta bekleyip görücem

X