- 10 Aralık 2013
- 7.010
- 2.876
- Konu Sahibi sehribann16
- #3.281
Anaa hayırdr insallah kızzz:)Canım rüyamda seni gördüm ne manag bilemiyorum ama blue8816 diyorum adınada inşallah hayırlıdır
Adım seda aslnda bakma burda nick kullanıyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anaa hayırdr insallah kızzz:)Canım rüyamda seni gördüm ne manag bilemiyorum ama blue8816 diyorum adınada inşallah hayırlıdır
Aminn guzelim insallahİnşallah hakkında hayırlısı olsun bende bugün görüştüm doktor baya iyiydi ilgiliydi ve şunu dedi hiçbir sıkıntısı olmayan çiftin bile hamile oranı ilk 1 yıl yüzde 20 miymiş hatta kadın dediki ben bile 11 ay sonra hamile kaldım
Canim onu basta doktorla konus cunku herseyi oraya doktor bildiriyor diye biliyorum sen yine isini garantiye al bence mutlaka vardir .Benim de özel hastane canım medicana bursa
aMa doktor biz burda sperm yikama yapmiyoruz deyip bizi baska yere yonlendirecek,belki o yerde vardır ciple ayırma soratm bakalm:)
Adetin 8 inci günü yumurtlamam oldu ondan mıdır moralim çok bozuldu başka bişey mi var diyeCanım yumurtlama çatlamasından sonra 14. gün geliyor deniliyor. Erken yumurtladıysan erken gelmiştir. Ben de biraz geç yumurtladım mesela normalde bugün regl günüm ama 8-9 u gibi olurum artık büyük ihtimal
Anaa hayırdr insallah kızzz:)
Adım seda aslnda bakma burda nick kullanıyoruz
Aminn guzelim insallah
Kız benimde iste ocakta evlilik yıl donumum
1 yıl olacak
Ama ben yası taktım kafaya 35 olunca...
Doktor da asilama yapabilirz dedi
Bakalm hayirlisi
Kızlar ben yine mi yumurtluyorum sizce Eki Görüntüle 3346879
Ben çok anlamıyorm ama pik duruyor benimde adetime 3 gün var doktor olgun yumurtan var dedi bence bende yumurtladm bu ay 2
7 si olarak görünüyor daha önce hiç bu zamanlar yapmadım ovulasyon. Adetten sonra yaptığı da silik çıkıyordu sonradan pik oluyordu ama burda iki çizgide yakın birbirine seninde mi böyle çıktı canım yaptın mı bugünregline kaç gün var
7 si olarak görünüyor daha önce hiç bu zamanlar yapmadım ovulasyon. Adetten sonra yaptığı da silik çıkıyordu sonradan pik oluyordu ama burda iki çizgide yakın birbirine seninde mi böyle çıktı canım yaptın mı bugün
Benimki gibimiydi canım. Kaç gün kala böyle oldu kaç gün kaldı reglineCanımmm benim pik arkasından silikten sonra tekrar koyu cıkmaya başladı testim bitti yapamadım
Ama bugün doktor kontrolüne gittigimde doktor yumurtan var olgun dedi yumurtlamışsın bende şaşkınlıkla sormayı unuttum 2 kez olurmu diye ama olmuş
Canım gebelik testi yaptın mı?7 si olarak görünüyor daha önce hiç bu zamanlar yapmadım ovulasyon. Adetten sonra yaptığı da silik çıkıyordu sonradan pik oluyordu ama burda iki çizgide yakın birbirine seninde mi böyle çıktı canım yaptın mı bugün
Dün yapmadım canım bir gün öncesi sabah kaset test yapmıştım negatiftiCanım gebelik testi yaptın mı?
Gunaydın canım tamamdır,reglinin ikinci gunu gidecegim ya tedaviye baslamak icin o zaman sorarım bakalmCanim onu basta doktorla konus cunku herseyi oraya doktor bildiriyor diye biliyorum sen yine isini garantiye al bence mutlaka vardir .
Ahhh guzelimm insalah gebelik olur yaa vallahi o kadar cok istiyorum ki sizker gibiCanımmm hiç hatırlayamıyorum nasıldı ama nickle gördügüme eminim belki yazışıp uyudugumdanda olabilir ben gebelige yordum inş o malum olmuştur
Aynen aynen tatlim deneyecegimBenimde şubatta aramızdada cok farkta yok bende 33
Ama dene bencede bende eger şubata kadar olmazsa direk aşılama ya da tüp bebek için görüştüm bencede mutlaja yaptır başlamış olursun
Denememek benç daha cok üzüyor
sElam canm ben bi yerde okumustum elinizde gebelik testi yoksa ovls.testiyle de bakabilirsiniz diye7 si olarak görünüyor daha önce hiç bu zamanlar yapmadım ovulasyon. Adetten sonra yaptığı da silik çıkıyordu sonradan pik oluyordu ama burda iki çizgide yakın birbirine seninde mi böyle çıktı canım yaptın mı bugün
Ay kuzum ya pazartesi sabah kaset test yapmıştım negatifti modum zaten düştü dünde öylesine bi ovulasyon yapayım dedim böyle çıktı benimde kafam karıştı açıkçası kan filan vermeye bile korkuyorum gerçi korksanda herşey olacağına varıyor. Daha önce denemedim hiç acaba normalde de regliye yaklaşırken böyle çıkıyor mu bu testAhhh guzelimm insalah gebelik olur yaa vallahi o kadar cok istiyorum ki sizker gibi
Aynen aynen tatlim deneyecegim
Bir iki aşilama yapip sonra da tupe gecerim belki de bilemiyorum yaa
Ama evet bos bos denemek sonuc alamamakta cok yoruyor
sElam canm ben bi yerde okumustum elinizde gebelik testi yoksa ovls.testiyle de bakabilirsiniz diye
E seninde reglin yarn ise testin baya koyu çikmis kafa karistirici bi durum açıkcasi
Sen yarn da regli olmazsan direk kan ver bari balım
Benimki gibimiydi canım. Kaç gün kala böyle oldu kaç gün kaldı regline