Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah hakkında hayırlısı olsun bende bugün görüştüm doktor baya iyiydi ilgiliydi ve şunu dedi hiçbir sıkıntısı olmayan çiftin bile hamile oranı ilk 1 yıl yüzde 20 miymiş hatta kadın dediki ben bile 11 ay sonra hamile kaldım
Aminn guzelim insallah
Kız benimde iste ocakta evlilik yıl donumum
1 yıl olacak
Ama ben yası taktım kafaya 35 olunca...
Doktor da asilama yapabilirz dedi
Bakalm hayirlisi

Benim de özel hastane canım medicana bursa
aMa doktor biz burda sperm yikama yapmiyoruz deyip bizi baska yere yonlendirecek,belki o yerde vardır ciple ayırma soratm bakalm:)
Canim onu basta doktorla konus cunku herseyi oraya doktor bildiriyor diye biliyorum sen yine isini garantiye al bence mutlaka vardir .

Canım yumurtlama çatlamasından sonra 14. gün geliyor deniliyor. Erken yumurtladıysan erken gelmiştir. Ben de biraz geç yumurtladım mesela normalde bugün regl günüm ama 8-9 u gibi olurum artık büyük ihtimal
Adetin 8 inci günü yumurtlamam oldu ondan mıdır moralim çok bozuldu başka bişey mi var diye

Aminn guzelim insallah
Kız benimde iste ocakta evlilik yıl donumum
1 yıl olacak
Ama ben yası taktım kafaya 35 olunca...
Doktor da asilama yapabilirz dedi
Bakalm hayirlisi

Benimde şubatta aramızdada cok farkta yok bende 33 😂
Ama dene bencede bende eger şubata kadar olmazsa direk aşılama ya da tüp bebek için görüştüm bencede mutlaja yaptır başlamış olursun
Denememek benç daha cok üzüyor

Kızlar ben yine mi yumurtluyorum sizce
IMG_5895.jpeg

Ben çok anlamıyorm ama pik duruyor benimde adetime 3 gün var doktor olgun yumurtan var dedi bence bende yumurtladm bu ay 2
regline kaç gün var
7 si olarak görünüyor daha önce hiç bu zamanlar yapmadım ovulasyon. Adetten sonra yaptığı da silik çıkıyordu sonradan pik oluyordu ama burda iki çizgide yakın birbirine seninde mi böyle çıktı canım yaptın mı bugün

7 si olarak görünüyor daha önce hiç bu zamanlar yapmadım ovulasyon. Adetten sonra yaptığı da silik çıkıyordu sonradan pik oluyordu ama burda iki çizgide yakın birbirine seninde mi böyle çıktı canım yaptın mı bugün

Canımmm benim pik arkasından silikten sonra tekrar koyu cıkmaya başladı testim bitti yapamadım
Ama bugün doktor kontrolüne gittigimde doktor yumurtan var olgun dedi yumurtlamışsın bende şaşkınlıkla sormayı unuttum 2 kez olurmu diye ama olmuş

Canımmm benim pik arkasından silikten sonra tekrar koyu cıkmaya başladı testim bitti yapamadım
Ama bugün doktor kontrolüne gittigimde doktor yumurtan var olgun dedi yumurtlamışsın bende şaşkınlıkla sormayı unuttum 2 kez olurmu diye ama olmuş
Benimki gibimiydi canım. Kaç gün kala böyle oldu kaç gün kaldı regline

Canımmm hiç hatırlayamıyorum nasıldı ama nickle gördügüme eminim belki yazışıp uyudugumdanda olabilir 😂 ben gebelige yordum inş o malum olmuştur
Ahhh guzelimm insalah gebelik olur yaa vallahi o kadar cok istiyorum ki sizker gibi🤩
Benimde şubatta aramızdada cok farkta yok bende 33 😂
Ama dene bencede bende eger şubata kadar olmazsa direk aşılama ya da tüp bebek için görüştüm bencede mutlaja yaptır başlamış olursun
Denememek benç daha cok üzüyor
Aynen aynen tatlim deneyecegim
Bir iki aşilama yapip sonra da tupe gecerim belki de bilemiyorum yaa
Ama evet bos bos denemek sonuc alamamakta cok yoruyor
sElam canm ben bi yerde okumustum elinizde gebelik testi yoksa ovls.testiyle de bakabilirsiniz diye
E seninde reglin yarn ise testin baya koyu çikmis kafa karistirici bi durum açıkcasi
Sen yarn da regli olmazsan direk kan ver bari balım

Ahhh guzelimm insalah gebelik olur yaa vallahi o kadar cok istiyorum ki sizker gibi🤩

Aynen aynen tatlim deneyecegim
Bir iki aşilama yapip sonra da tupe gecerim belki de bilemiyorum yaa
Ama evet bos bos denemek sonuc alamamakta cok yoruyor

sElam canm ben bi yerde okumustum elinizde gebelik testi yoksa ovls.testiyle de bakabilirsiniz diye
E seninde reglin yarn ise testin baya koyu çikmis kafa karistirici bi durum açıkcasi
Sen yarn da regli olmazsan direk kan ver bari balım
Ay kuzum ya pazartesi sabah kaset test yapmıştım negatifti modum zaten düştü dünde öylesine bi ovulasyon yapayım dedim böyle çıktı benimde kafam karıştı açıkçası kan filan vermeye bile korkuyorum gerçi korksanda herşey olacağına varıyor. Daha önce denemedim hiç acaba normalde de regliye yaklaşırken böyle çıkıyor mu bu test

Kızlar ben regl oldum bu sabah. 22 pik 23 ya da 24 çatlamaydı. Çatlamadan 12 gün sonra döngümün 31. gününde adet oldum. Bu normal mi? Bu arada döngüm 31-32 gün hiç geçtiği görülmedi. Hatta bu ay biraz geç yumurtlayınca reglim gecikecek dedim ama gecikmedi.

Bir de kızlar daha 3 ay oldu deneyeli ama niye bilmiyorum çok moralim bozuldu. Çok takıyorum sanırım kafaya bu ovülasyon testlerini falan da bırakmalı mıyım sizce ya?

X