- 8 Eylül 2022
- 723
- 730
- 32
-
- Konu Sahibi sehribann16
- #3.201
Canm merhaba dün sabah öğlen akşam yaptım testi 2 saat bişi yemeden içmeden ve çok fazla kasık ağrım ve karnım ağrıyordu balonlar patlıyordu bildiğinBenim anladığım kadarıyla bugün pik
Canm merhaba dün sabah öğlen akşam yaptım testi 2 saat bişi yemeden içmeden ve çok fazla kasık ağrım ve karnım ağrıyordu balonlar patlıyordu bildiğinaynen :) inş çift çizgileri görürüz bu ayyyy
Canım benim son 7 stabilim birşeyim yok valla sadece pazartesi ve perşembe pembe bir kan geldi benden akıntı gibi değil ama onun dışında ekstrem bi durum yaşamadım sen ne durumdasın
Canım tahmin ettiğim gibi bugün çatlamış yumurtan. Bugünü de değerlendir kesin.Canm merhaba dün sabah öğlen akşam yaptım testi 2 saat bişi yemeden içmeden ve çok fazla kasık ağrım ve karnım ağrıyordu balonlar patlıyordu bildiğintestimi tekrar paylaşıyorum bakarmısın Eki Görüntüle 3344757 Eki Görüntüle 3344758
Çatlama olmuş bence canim çünkü rengi silikleşmişCanm merhaba dün sabah öğlen akşam yaptım testi 2 saat bişi yemeden içmeden ve çok fazla kasık ağrım ve karnım ağrıyordu balonlar patlıyordu bildiğintestimi tekrar paylaşıyorum bakarmısın
Canm cok teşekkür ederimCanım tahmin ettiğim gibi bugün çatlamış yumurtan. Bugünü de değerlendir kesin.
Bende de bişey yok bakalım 9 kaldı bekliyorum tuhaf bir gerginlik var üstümde tek farkli olan oCanım benim son 7 stabilim birşeyim yok valla sadece pazartesi ve perşembe pembe bir kan geldi benden akıntı gibi değil ama onun dışında ekstrem bi durum yaşamadım sen ne durumdasın
Az önce yine test yaptım 2 saat bişi yemedim içmedim sonuç bu sefer böyleÇatlama olmuş bence canim çünkü rengi silikleşmiş
Canm şimdi yine test yaptım bu sefer böyle çıktı sonuçlar kafamı çok karıştırıyor sabah ayrı öğlen ayrı yine 2 saat bişi yemedim içmedim bi bakarmısınÇatlama olmuş bence canim çünkü rengi silikleşmiş
Hakkımızda hayırlısı inşallah canımBende de bişey yok bakalım 9 kaldı bekliyorum tuhaf bir gerginlik var üstümde tek farkli olan o
Sağlıkla kavuş inşallah darısı biz bekleyenlerin başınaKizlar merhaba 1,5 senedir cocuk sahibi olmaya calisiyorduk en son 18 kasimda cipli asilama yaptirdim sonuc bugün pozitifama inanin ne gogus sismesi ne acimasi var bende kesin hamile degilim diye dusundum o kadar regl sancisi olduki bildiginiz regl sancisi gercekten farki yokmus kendimi yemisim belirti arayarak asilamanin 10. Gunu ve 13. Gunu kahve lekelenmem geldi sadece oda adet geliyor dedim ama degilmisim .burda okuyan yazan kim varsa bir an once bebislerinize kavusmaniz icin dua ediyor olacagim
Ayrıca ara ara akıntım oluyor acaba testlerde mi bir sorun var bende mi çözemedimKızlar merhaba, benim ovulasyon testlerim bir tuhaf sanki bakar mısınız? Bir gün koyu bir gün açık çıkıyor çizgi. İlk günden yaptığımdan beri hiç kontrol çizgisinden koyu bir çizgi görmedim ama bir açılıyor bir koyulaşıyor..