Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah mucizelerimiz bizimledir gerçekten de yumurtlamaya görebilirim inşallah belki de ben beceremedim testi yapmayı o da olabilir tabi
Hayr hayr inan bana sen beceremedin degil skntı yok egerki olsaydi ordaki az kirmizi silik cizgileride gormezdin bende senn gibi dusundum bak sana eski testlerimi atcam bak onlarda ama yumi yoktu hergun ayni satte yaptim

Ve buay inanki hic dikket etmedim gorrsem goreyim dedim sogan kurude kullndim ama gordum zaten pozitif olduhunda dikkt et c cizgiside net kirmizi oluyor bak eski testlerim yumi yokken

Lh hormonu dalgalanan birsey o silik cizgi herdaim vcutta olur unutma ama kirmilasmaya baslarsa bilki yakinlastin demektr

Eklentiler

• 20231005_162458.jpg
    115,8 KB · Görüntüleme: 40
Prodoctor marka ile yaptım tekrar erken gebelik testi alayım o zaman teşekkür ederim
Bu epembe olan prodoctormu canim?
Bir arkadasimnda boleydi cizgisi degeri 80 cikti 3 gun onceden ogrendi oda. bence hamilesim canim insallh dahda yukselir cizgi gorunuyor cnku

Ümitsiz umutsuz olamam zaten Allahimız var bekletiyorsa güzelleştiriyordur diye dusunuyorum
He ama zaman zaman bunalip daraldıgm uzuldugum oluyor

Evet bu prodoctor 3 gün var reglime inşallah öyledir çok teşekkür ederim
Vallhi arkadasimda prodoctor ile ogrendi eylul ekim grubunda bence varkan testi yap bnce hatta bnde pro doctor alicam yumurrlamamin suan 3.gunu bnmde hatta ferlymi neydi onunlda yapti onu begenmedi aksama test verdi kaninda 80 cikti bence var insallh katlanarak gider haber et kan verrsen insallh mucizen seninledr canim

Ay sana gerçekten çok teşekkür ederim çok güzel aydınlattın bugün beni daha var demek ki yumurtlamaya bekleyelim bakalım iki kırmızı çizgi görene kadar devam.

Ay inşallah canım çok teşekkür ederim haber veririm isteyen herkese nasip olur inşallah

Ay sana gerçekten çok teşekkür ederim çok güzel aydınlattın bugün beni daha var demek ki yumurtlamaya bekleyelim bakalım iki kırmızı çizgi görene kadar devam.
Rica ederim cnm nedemek sora sora tecrube ede ede yasadiklarimi anltatim bildihim emin oldugum konu ise herzman yardm ederim birbirimize destek vermeliyiz bugunleri nasip atlatacagiz yoksam
Ay inşallah canım çok teşekkür ederim haber veririm isteyen herkese nasip olur inşallah
Rica ederim cnm aminnn hamislerin dualari kbul olurmus bol bol dua et haberini bekliyrum

Gerçekten öyle hep birlikte atlatçaz inşallah bugünleri canım valla çok güzel anlattın

Amin canım inşallah ama şöyle birşey var idrarda çıkan kanda kesinlikle çıkar kan testinden korkma o yüzden olanağın varsa git ver kan testinide kanda daha çabuk belli oluyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…