-
- Konu Sahibi sehribann16
Şimdi yorumlar olumlu gelince evdeki normal testi yaptım 15 saniyede bu şekilde olduAmin canım inşallah ama şöyle birşey var idrarda çıkan kanda kesinlikle çıkar kan testinden korkma o yüzden olanağın varsa git ver kan testinide kanda daha çabuk belli oluyor çünkü
Ay valla ben burdayım der gibi canımŞimdi yorumlar olumlu gelince evdeki normal testi yaptım 15 saniyede bu şekilde oldu
Evet inşallah öyle yapacağım çok heyecanlandım ilk gebeliğim cok teşekkür ediyorumAy valla ben burdayım der gibi canımbi de akşam testi bu yani sabahta değil hemen belirdiyse vardır canım sen yarın direk kan vermeye git
Dedim sana cok iyi bak net resmrn ben burdayim anne diyor masallh darisi basimiza olsun tebrik ederim hayrli evlat olsun ay cok heyecanliŞimdi yorumlar olumlu gelince evdeki normal testi yaptım 15 saniyede bu şekilde oldu
Amin inşallah evet dediniz ama insan ne yapacağını bilmiyor elim ayağıma dolaştı bütün dualarım her zaman isteyenler içindi bundan sonra daha da çok edeceğimDedim sana cok iyi bak net resmrn ben burdayim anne diyor masallh darisi basimiza olsun tebrik ederim hayrli evlat olsun ay cok heyecanli
Canım bizim aynı anda oldu 3 gün oldu sende kaşık ağrısı ve kabızlık tarzı bişey var mıVallhi arkadasimda prodoctor ile ogrendi eylul ekim grubunda bence varkan testi yap bnce hatta bnde pro doctor alicam yumurrlamamin suan 3.gunu bnmde hatta ferlymi neydi onunlda yapti onu begenmedi aksama test verdi kaninda 80 cikti bence var insallh katlanarak gider haber et kan verrsen insallh mucizen seninledr canim
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizlere de bol bol dua et bizede nasip olsunEvet inşallah öyle yapacağım çok heyecanlandım ilk gebeliğim cok teşekkür ediyorum
Ayyyyy canım maşallah ne zamandı yumurtlama günün ne kadar zaman sonra yaptın çok sevindim adınaaaaKızlar 1 saat önce burda yorumlar yaptınız çok teşekkür ederim hepsi olumlu cevap olunca evdeki normal testi de yaptım 15 saniyede böyle oldu
Amin inşallah Allah razı olsun en kısa zamanda inşallah hayırlı haberleri alırsınızAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizlere de bol bol dua et bizede nasip olsun
Yumurtlama günüm 16 ekimdi bugün 11. Gün de test yaptım çok teşekkür ederim Allah razı olsunAyyyyy canım maşallah ne zamandı yumurtlama günün ne kadar zaman sonra yaptın çok sevindim adınaaaa
İnşallah canımAmin inşallah Allah razı olsun en kısa zamanda inşallah hayırlı haberleri alırsınız
Ayyyyy aşırı sevindim canım benim rabbim hayırlsıyla kucağına almayı nasip etsinYumurtlama günüm 16 ekimdi bugün 11. Gün de test yaptım çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Canım hiç bir belirtin oldu mu peki bu süreçte bide kaç gün değerlendirebildinYumurtlama günüm 16 ekimdi bugün 11. Gün de test yaptım çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Amin inşallah çok teşekkür ederimAyyyyy aşırı sevindim canım benim rabbim hayırlsıyla kucağına almayı nasip etsin
Hayır hiçbir belirtim olmadı olduysada ben çok istediğim için psikolojik diyordum ama net bir belirti yoktu yumurtlama gününden önce 2 gün birde yumurtlama gününü değerlendirdim canımCanım hiç bir belirtin oldu mu peki bu süreçte bide kaç gün değerlendirebildin
Kasık ağrın falan oldu mu canımHayır hiçbir belirtim olmadı olduysada ben çok istediğim için psikolojik diyordum ama net bir belirti yoktu yumurtlama gününden önce 2 gün birde yumurtlama gününü değerlendirdim canım
Ayyh insallh canim dualarda bulusalaimAmin inşallah evet dediniz ama insan ne yapacağını bilmiyor elim ayağıma dolaştı bütün dualarım her zaman isteyenler içindi bundan sonra daha da çok edeceğim
Vallhi canim yumurtlamdan beri hasas gogus,kasikta agri ,bicak saplanmasi oldu dun nefesim kesildi anlam verrmedim, yuz kizarikligim var ve en dikktimi ceken beyaz akintim var insallh bunlar hayrli sonuclara gebedirCanım bizim aynı anda oldu 3 gün oldu sende kaşık ağrısı ve kabızlık tarzı bişey var mı
Ay inşallah öyledir canım benim hiçbir belirtim yoktu dediğim gibiVallhi canim yumurtlamdan beri hasas gogus,kasikta agri ,bicak saplanmasi oldu dun nefesim kesildi anlam verrmedim, yuz kizarikligim var ve en dikktimi ceken beyaz akintim var insallh bunlar hayrli sonuclara gebedir