Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim oncelikle dusugun icin uzuldum insallh tekrr mucizene kavusursun ..

Ovü testini hergün ayni saatte yapman lazim uzerine mutlaka kacinci gun oldugunu yaz.. sabah ilk idrar olmayacak oğlen 12. Aksam 22ye kdar olabilir saati

Su alimini 2.5 saat onceden kes son cisini yap ardindan 2.5 saatlik beklemye gec
Ovu testlerine cok fazla idrar damlatma yapma en fazla 3 hadi 4 damla mutlaka dogru sonucu soler

akintini takip et yumurta aki kivami varda yumurtan hala hazrlaniyrdur.. ve asla uygulamadaki yumurtlama gunlerine inanma .. herkes farkli yumurtlar.. heray yumurtlama olmuyr malesef

Ben gecen ay yumurta gormedim hep silikti.. buay gec yumurtladim 18.gun catladi yumurtayi buay gordum adetlerim duzensiz cnku..

Bende senin gibi testlerimmi bozuk dedim ama yumi yoktu suan seninde kirmizilik olmamis sanirim yumurta buyumeye devm ediyor 20mm olduktan snra catlar

Tum testlerin guzel cikmis doktorun dedigine gore ama yumurtlamanin kaliteli olmasi icin su testlerini yaptir tsh,t4,demir,d vitamini,folat,b12,feritin ve e nabizdan bu testlerin yapilmi bak yoksa eksik olanlari yaptr mutlaka vitamin kullan ben pregnacare 19vitaminli olani kullniyrum umarim mucizeler bizimle olsun

Canım öncelikle açıklamaların için çok teşekkür ederim ışıktan kaynaklı sanırım hep silikti testler bugün senin dediğin gibi yapayım ovulasyonu pazartesi gününden düne kadar akıntım vardı bugün şu saatte kadar hiç olmadı testlerim de söylediğin değere de baktılar şimdi kontrol ettim bir olumsuzluk yok. Doktor eğer hamile kalamazsan önümüzde Ki ay reglin 2. 3. Gününde gel hormonlara da bakalım dedi hormon testi o zaman yapalım dedi. Tekrardan çok teşekkür ederim inşallah hepimiz burda bebek haberlerimizi alırız

Bugunmu gitiitin doktara ? Yumurtani gordumu hala ordamiymis kac ml falan olmus diye soledimi canim

Evet 2.veya 3.gun yapilan testler amh,lh,fsh,prolaktin,e2(estradiol) bunlar yapilir ama mutlaka esinde gitsin urolojiye garanti olsun

Ben sana testlerimi aticam sana referans olsun bakarsin nasil gorunmesi gerekiyr diye cnku bende ilk kullndihimda habire arastiriydum bazi kadinlar tam pik goremeyebilir iki cizgi ayni koyulukta bile olursa pozitifdir yumurta catlamaya hazrdr demek unutma tammi
Umarim hayrli haberlerimiz olsun

Bak benim akintim yogunlastihi icin oglen aksama cektim arada ovu testlerinin arasinda 8saat olabilir gunde ikidefa yapsan bile yakalarsin ama akintina gore hareket et..

16gun cift cizgiyi gordum ve dedimki daha pik gorememem tammdr dedim ama aksam tekrar yaptim ayni cizgiydi( buarada dedihim pozitif cizgi bu bazen pik goremeyebilirz en son cift cizgi bu sekilde olupta gebeligi olan cok insan var)

17gün t cizgisi tam pikti yumurta catlamaya cok hazrdi.. ( cift cizgileri gorduhunde mutlaka degerlendr )
18.gun catladi cnku pik cizgisi t cizgisi koyu idi evet ama hafif silige donuktu.. catlamaya az kaldi ve ben ogun cok sanci cektim anladim catladigini

19.gun artik emin olmk istedim tamamen silik mi diye ve silikti catladi 18.gun catlamis olmustu
Insallh hayrli haberlerimiz olsun nedemek canim birbirimize destek vericez

Eklentiler

• 20231025_130414.jpg
    134 KB · Görüntüleme: 62
  • 20231025_130428.jpg
    99,5 KB · Görüntüleme: 57
Yok canım Çarşamba günü gittim o zaman 17.5 mm dedi doktor ben de yumurtlama dönemini akıntı ve sıcak basması dan anlıyorum menepozlu teyze gibi gediyorum yumurtlama döneminde ama bugün işte hiç akıntım olmadı sıcak basmaları son sürat devam. Şimdi neden akıntım yok onu anlamadım senin testlerini baz alarak hareket edicem bundan sonra piki görene kadar devam o zaman test yapmaya. Birazdan son sularımk içip beklemeye geçeyim o zamana kadar yeni aldığım testte gelir diye düşünüyorum ,Zaten şu süreçte kimseyle konuşamıyorum bu konuyu herkes sorup durduğu için çocuk düşünmüyor musun hala diye düşünmüyorum diyip geçiyorum durumumu birileriyle paylaşmaya o kadar ihtiyacım vardı ki anlatamam. Bunlar çok zor süreçler ama kimse bizi anlamıyor maalesef ki.

Evet ates basmasi oluyr canim yapmadan once son cisini yap ole bekle
Insan konusamiyrki iste kimse kimsenin ne yasadihini bilmeden konusur bosver iyi yapmssin dusunmuyrum de gec arkandan ne konusurlarsa konussunlar kulaklarini kapat salla tabiki regli olana kadar testlere devm et cnm ben cok gordum reglisine 1 hafta kala pozitif ovu testi goreni sende yakalayacaksin insallh

O kadar haklısın ki canım o zaman ben şimdi beklemeye geçeyim eksra bişey görürsem zaten testi atar paylaşırım sizlerle çok teşekkür ederim inşallah güzel sonuçlar alırız hep beraber.

Sat 14 ekim bat 10 Kasım bugün tam 14. Günüm laboquick kullanıyorum yeni bir test daha aldım freely diye bugün kargodan gelir akşamda onunla yapmayı düşünüyorum testi
bende laboquik kullandım bu ay hiç net çizgiler göremedim ama 14.günden sonrada yapmaya devam edin 16 17 18 günde hatta daha geç yumurtlayanlarda var o belli olmaz siz devam edin testlere.bende daha önce artımed kullanyıordum bu ay sadece laboquik kullandım hiç verim alamadım

Esim de tup bebek dusunuyor canm
Ama ben 4,5 ay daha normal denemek istiyorum
Nedense icimde tedavisiz anne olacagm gibi birr hiss var ama ne zaman:))
Evet hayat mucizeler ile dolu ve Rabbim ol derse hemen olur

Evet devam etmem gerekiyormuş bende burda öğrendim sağolsun arkadaş söyledi bu yeni gelecek olan testle deneyeceğim bugün tekrardan laboquick le karşılaştırma yapıcam hem . İnşallah geçte olsa yumurtlama gerçekleşir

İnşallah beklediğin sonuçları alırsın en yakın zamanda

Merhaba benimde sat 4 Ekim bat 30 Ekim bugün erken gebelik testi yaptım bu şekilde çıktı

Eklentiler

• Screenshot_20231027_165039_Gallery.jpg
    21,1 KB · Görüntüleme: 52
  • Screenshot_20231027_165035_Gallery.jpg
    24,6 KB · Görüntüleme: 60
O kadar haklısın ki canım o zaman ben şimdi beklemeye geçeyim eksra bişey görürsem zaten testi atar paylaşırım sizlerle çok teşekkür ederim inşallah güzel sonuçlar alırız hep beraber.
Amin canimmm insallh rabbim yar ve yardimcimiz olsun
Esim de tup bebek dusunuyor canm
Ama ben 4,5 ay daha normal denemek istiyorum
Nedense icimde tedavisiz anne olacagm gibi birr hiss var ama ne zaman:))
Evet hayat mucizeler ile dolu ve Rabbim ol derse hemen olur
AYnen ole mucize iste heo bu yuzden diyrum mucizelerimiz bizimle olsun diye hissediyrsan olur canim yeterki umudumuzu yitrmeyelim rabbim ol der olur
Canım öncelikle çok geçmiş olsun kaybın için teste gelicek olursa buyuk ihtimalle çatlaman henüz gerçekleşmemiş belki de test de sorun vardır
Canoo testte sknti olması için c c cizgiside hic cikmiyor benim birtanesi sorunluydu c cizgisi cikmayinca anlqdim bozuk olduhunu baska yaptim c vizgisi testi kontrl amacli eger c varsa o testte sknti yok demek canim insallh mucizelerimiz bizimledr

İnşallah mucizelerimiz bizimledir gerçekten de yumurtlamaya görebilirim inşallah belki de ben beceremedim testi yapmayı o da olabilir tabi

Elimde test var ama normal test erken gebelik testi değil farkeder mi acaba
Silikte olsa çıkmış gibi içine sinmesi için erken gebelik testi de alabilirsin canım ama alamayacak durumdaysan sabahtan elinde ki testi değerlendir erken gebelik testlerinde de yanılma payı olabiliyor çünkü hangi marka testin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…