- 21 Aralık 2022
- 1.477
- 766
- Konu Sahibi sehribann16
Canim oncelikle dusugun icin uzuldum insallh tekrr mucizene kavusursun ..Merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım bana yardımcı olabilir misiniz daha önce bir düşüğüm var üstünden beş yıl geçti o bende büyük bir korku bıraktı bu temmuz ayına kadar hiç çocuk düşünmedim gittiğim kadın doğum doktoru artık harekete geçmem gerektiğini söyledi Ağustos ayından beri deniyoruz ama olmuyor yumurtlama gününe de denk getiremedim bu zamana kadar bir tek geçen ay denk getirebildim uygulama üzerinden yumurtlama takibi yaptım hep bu ay ovulasyon testi aldım bu Çarşamba günü de kadın doğum doktoruna gittim çocuk sahibi olmak istediğimi söyledim rahmin temiz çıktı yumurtan oluşmuş 17,5 mm boyutu çok iyi bir kaç güne çatlar iyi değerlendir dedi yapılması gereken tüm kan tahlillerin de yaptırdı bana o gün temiz çıktı şimdi ben bu ovulasyon testini anlamadım internetten aldım test mi bozuk ben mi yapmayı beceremiyorum saati mi tutturamıyorum bilmiyorum normalde uygulamaya göre bugün yumurtlama günüm ama teste hala silik ovulasyon testini salı günü bir kere diğer günler iki kere olmak üzere yaptım fotoğrafı da ekliyorum bugün yaptığım da kenarda duruyor bana da yardımcı olabilir misiniz uzun oldu kusura bakmayın hakkınızı helal edin
Ovü testini hergün ayni saatte yapman lazim uzerine mutlaka kacinci gun oldugunu yaz.. sabah ilk idrar olmayacak oğlen 12. Aksam 22ye kdar olabilir saati
Su alimini 2.5 saat onceden kes son cisini yap ardindan 2.5 saatlik beklemye gec
Ovu testlerine cok fazla idrar damlatma yapma en fazla 3 hadi 4 damla mutlaka dogru sonucu soler
akintini takip et yumurta aki kivami varda yumurtan hala hazrlaniyrdur.. ve asla uygulamadaki yumurtlama gunlerine inanma .. herkes farkli yumurtlar.. heray yumurtlama olmuyr malesef
Ben gecen ay yumurta gormedim hep silikti.. buay gec yumurtladim 18.gun catladi yumurtayi buay gordum adetlerim duzensiz cnku..
Bende senin gibi testlerimmi bozuk dedim ama yumi yoktu suan seninde kirmizilik olmamis sanirim yumurta buyumeye devm ediyor 20mm olduktan snra catlar
Tum testlerin guzel cikmis doktorun dedigine gore ama yumurtlamanin kaliteli olmasi icin su testlerini yaptir tsh,t4,demir,d vitamini,folat,b12,feritin ve e nabizdan bu testlerin yapilmi bak yoksa eksik olanlari yaptr mutlaka vitamin kullan ben pregnacare 19vitaminli olani kullniyrum umarim mucizeler bizimle olsun