- 21 Aralık 2022
- 1.477
- 766
-
- Konu Sahibi sehribann16
Olur ole canim testlerinide atmamis ya gunleri yazmis ya ondan ole oldu bence testlerini atar sanirim ama sali gunu ovu testi neden yapmamis acaba pazartesi pik gormus dün silik girmus carsamba persmbe birdaha yapmis yine silik gormus insallh degerlndrmistirAyy doğru bende kafa kalmadı gerçekten evet dün çatlama günüymüş bugün de ilişki olduktan sonra artık iki günde bir olur canım kusura bakma valla kafam çok dalgın bu aralar
İnşallah canım anladığım kadarıyla pik olunca çatlama oluyo sanmış o yüzden normalde çizgi silikleştiği gün çatlama günü ya haniOlur ole canim testlerinide atmamis ya gunleri yazmis ya ondan ole oldu bence testlerini atar sanirim ama sali gunu ovu testi neden yapmamis acaba pazartesi pik gormus dün silik girmus carsamba persmbe birdaha yapmis yine silik gormus insallh degerlndrmistirrabbim mucizelerimize kavustrsun insallh cann
Evet sanirim ole anlamis canm insallh degerlndrmistir ogunleri rabbim hepimize hayrli haberler vermeyi nasip etsinİnşallah canım anladığım kadarıyla pik olunca çatlama oluyo sanmış o yüzden normalde çizgi silikleştiği gün çatlama günü ya hani
İnşallah yaEvet sanirim ole anlamis canm insallh degerlndrmistir ogunleri rabbim hepimize hayrli haberler vermeyi nasip etsin
Tamam cnm çok saol. Aynen dışımı sıkarım inşallah değer hayırlı haberler alabilirim tekrar teşekkür ederimNe demek canım benim rica ederim çok geçmiş olsun bebiş için bu iki gün dişini sıkman lazım bugün ve yarın kesinlikle ilişki olmalı özellikle bugün sonrasında 2 günde bir olmasa da 2 3 kere olsa 1 hafta da yeterli olur önemli olan bugün ve yarın ki
Pik gördüğüm günü değerlendirdim ertesi günü de değerlendirdim bugün tamamen silik gördüm. Bi tek dün degerlendirmemis oldum. Bugün de değerlendiricem inşallah. Umarım hayırlı haberler alabiliriz hepimiz teşekkürlerPİk gordugun gunu ve ondan snraki 2 3gunu degerlendrmen yeterli pazartesi pik gormussun sali catlamistir muhtemelen silikise yani sen pazartesi sali carsmba degerlendrmen gerekiyrdu insallh hayrli haberlerin olsun
insallh gebeliktendr agrilarinKızlar benim kaç gündür adet gibi ağrım var ben elendim buyuk ihtimalle fazla bişey de kalmadı günüme :)
Güzel haberlerini bekliyoruzTamam cnm çok saol. Aynen dışımı sıkarım inşallah değer hayırlı haberler alabilirim tekrar teşekkür ederim
İnşallah canım beniminsallh gebeliktendr agrilarin
Neyle korunuyordunuz? Prezevatifle korunsaniz bile korunmayı bıraktıktan sonra 3-4 ay vücut kendini savunmaya alıp korumaya devam ediyormuş. Doğum kontrol hapları da falan 6 ay bu süreç devam ediyor diyorlar. Ona göre düşünüp canınızı sıkmayın biz 9 aydır deniyoruzCanımmmmm bende de aynı sorun
evet evet canım hepsini yaptım fsh amh lh doktorum gayet iyi dedi yüksek olan düşük olan hiç bir değerim yok ama 3 yıldır korunduk ya kafama tek takılan o
aynen bende aynı şeyi düşündüm ama allahın işine karışmak olmuyor ne zaman nasip ederse o zaman oluyor canımızı sıkmadan yola devam etmek gerekiyor.her şeyin çaresi var allahın izniyle olucaktır moralleri bozmak yok :)Aynen öyle çok zor çok üzücü bi durum ama elimizden gelen bişey yok Allah ol derse olur bazen kimyasal gebelik bile geçirsem razıyım diyorum sonuçta vücudum hamile kalabiliyor diye avutuyorum kendimi o derece kötü oluyorum ama ne bileyim ya
Canim doktor bana catlatma ignesinden sonra ki gunu degerlendir ve gun asiri iliski yasa dediCatlatma ignesi ile ilgili bilhim yok ama catlatma ignesi vuruldugu gun ive diger 2gunu degerlendrmek gerek cnku mantikli olan yumirta catlamadan once icerde sprm bulunmasi mantikli esinede baktirdin mi cnm herhangi bir sıkıntı varmi sen butun degerlerine baktirdin mi?
Daha 4gun varRegli olana kdar umud var canim allah buyuk insallh mucizelerimize kavusuruz
Canim enfeksiyon mantar gibj akintilar olabilir evet ama seninki kasintin falan yok diyrsun kokusuz sa enfeksiyin degildir regliye yakinda akinti oalbiliyr ben gecen ay ole oldum beyaz dimi kremsi sari gormenin nedeni idrarinla karisiyrdr cnm ona dikkt et ama umarim mucizendendr cnku kadnlar akintilari bebektende oluyr diyrlar insallh odur mucizene kavusursun
Aynen öyle canım benim hakkımızda hayırlı olanı Allah'tan başkası bilemez aslaaynen bende aynı şeyi düşündüm ama allahın işine karışmak olmuyor ne zaman nasip ederse o zaman oluyor canımızı sıkmadan yola devam etmek gerekiyor.her şeyin çaresi var allahın izniyle olucaktır moralleri bozmak yok :)
adetinizin kaçıncı günü? hangi marka kullanıyorsunuz testleriMerhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım bana yardımcı olabilir misiniz daha önce bir düşüğüm var üstünden beş yıl geçti o bende büyük bir korku bıraktı bu temmuz ayına kadar hiç çocuk düşünmedim gittiğim kadın doğum doktoru artık harekete geçmem gerektiğini söyledi Ağustos ayından beri deniyoruz ama olmuyor yumurtlama gününe de denk getiremedim bu zamana kadar bir tek geçen ay denk getirebildim uygulama üzerinden yumurtlama takibi yaptım hep bu ay ovulasyon testi aldım bu Çarşamba günü de kadın doğum doktoruna gittim çocuk sahibi olmak istediğimi söyledim rahmin temiz çıktı yumurtan oluşmuş 17,5 mm boyutu çok iyi bir kaç güne çatlar iyi değerlendir dedi yapılması gereken tüm kan tahlillerin de yaptırdı bana o gün temiz çıktı şimdi ben bu ovulasyon testini anlamadım internetten aldım test mi bozuk ben mi yapmayı beceremiyorum saati mi tutturamıyorum bilmiyorum normalde uygulamaya göre bugün yumurtlama günüm ama teste hala silik ovulasyon testini salı günü bir kere diğer günler iki kere olmak üzere yaptım fotoğrafı da ekliyorum bugün yaptığım da kenarda duruyor bana da yardımcı olabilir misiniz uzun oldu kusura bakmayın hakkınızı helal edin
Aynen öyle canım hem geri çekilme yöntemiyle hemde prezervatif kullanıyordu eşim işteeee bi süre böyle olucak doktorum da korunduğun için olabilir falan dedi ama yine de insan bi strese giriyor sizde mi korunuyordunuz canım ne kadar zamandırNeyle korunuyordunuz? Prezevatifle korunsaniz bile korunmayı bıraktıktan sonra 3-4 ay vücut kendini savunmaya alıp korumaya devam ediyormuş. Doğum kontrol hapları da falan 6 ay bu süreç devam ediyor diyorlar. Ona göre düşünüp canınızı sıkmayın biz 9 aydır deniyoruz
adetinizin kaçıncı günü? hangi marka kullanıyorsunuz testle
Sat 14 ekim bat 10 Kasım bugün tam 14. Günüm laboquick kullanıyorum yeni bir test daha aldım freely diye bugün kargodan gelir akşamda onunla yapmayı düşünüyorum testiadetinizin kaçıncı günü? hangi marka kullanıyorsunuz testleri
BEn hic bilmiyrum su catlatma olayinj cnm ama mantikli olan nebilim catlatma ignesi vurulduhunda icerde sperm olmasi lazim ohunude degrrlendirmek lazimdi bence ertesi gunude ovü benim bir arkadasimda senin gibiydi sebebi yoktu hepsi cok iyidi ama gebe kalamiyrdum tül bebek yaptrdi ilk bebegi oldu ve inanmazsin 2.bebegi kendiliginden oldu soka girdi okdar denedi olmadi 2.kendilihinden oldu olabiliyr mucizeler hayatimzdaCanim doktor bana catlatma ignesinden sonra ki gunu degerlendir ve gun asiri iliski yasa dedi
Ama zaten igne ile catlattn yumurtayı iliski icin gec kalmistk bnce:)
Nyse zatn olmamsti
bU ay ovuslasyom testi bile kullanmicam canm skldi yani:) bizde sorun yok canm ben rahim filmde cekindm esim sperm ornegi verdi hersey nornal