- 3 Ekim 2023
- 687
- 313
- Konu Sahibi sehribann16
- #3.141
Pcos olunca yanıltabiliyormuş diye duydum canım ama yine de çok emin değilimEvet pcos var, ilk dakikada hatta c den önce göründü t çizgisi 20sinden sonra olanlarda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pcos olunca yanıltabiliyormuş diye duydum canım ama yine de çok emin değilimEvet pcos var, ilk dakikada hatta c den önce göründü t çizgisi 20sinden sonra olanlarda
Evet oluyor ama pik görülmesi zor oluyor genelde, hayırlısı bakalım beklicem daha, bugün regl günümdü, belli olmaz ne zaman gelir, o günlere bakarsam 4 aralık olabilir sanırımPcos olunca yanıltabiliyormuş diye duydum canım ama yine de çok emin değilim
Canımmm çok haklısın 2 günde 1 değerlendirebiliyorsan yapıp hiç strese girme zaten. Ama bizim bazen full oluyor bazen yoğunluktan olmuyor en azından yumurtlamayı kaçırmayayım diyorum ben. İnş 2024 güzel haberlerle gireriz. Bat ne zaman senin?Herkese selamlar kızlar.yazılanları okuyorum daa şu ovl.testleri hepimizin kafasını karıstırıyor heee
Hatta daha da strese sokuyor
2 gunde bir duzenli iliski yaşasak belki de daha rahat oluruz
Benimde reglim bitti 2 kere yaptm ovls.bir daha bıraktm valla
Daha cok stres oldum cunku
Hepimiz insallah güzel haberler alırz 2024 e girmeden
Kizz bizde 2 gun ara veremiyoruz bazen her aksam oluyor bazen olmuyor duzen kaçıyor yahuCanımmm çok haklısın 2 günde 1 değerlendirebiliyorsan yapıp hiç strese girme zaten. Ama bizim bazen full oluyor bazen yoğunluktan olmuyor en azından yumurtlamayı kaçırmayayım diyorum ben. İnş 2024 güzel haberlerle gireriz. Bat ne zaman senin?
Evet canım ya bende senin gibi 23 mi 24 mü çatladı anlamadım koyuydu çünkü 23 de.19-21-22-24 değerlendirebildim. Sonra da grip oldum zaten beklemedeyim artık
Canım o koyu olduğu an denedin mi hamile misin hangi testi kullanıyorsun
Hadi insallah tutar sekerim
Herkese selamlar kızlar.yazılanları okuyorum daa şu ovl.testleri hepimizin kafasını karıstırıyor heee
Hatta daha da strese sokuyor
2 gunde bir duzenli iliski yaşasak belki de daha rahat oluruz
Benimde reglim bitti 2 kere yaptm ovls.bir daha bıraktm valla
Daha cok stres oldum cunku
Hepimiz insallah güzel haberler alırz 2024 e girmeden
Arkadaşlar merhaba benimde bat 1 2 gün kaldı sabah ikinci idrarla ama maalesef negatif regl olmayı bekliyorum başka doktora gideceğim hsg isteyeceğim.
Strese bagli olmadigini dusunuyorum artk ben ama iste elimizde degilll
Canım o koyu olduğu an denedin mi hamile misin hangi testi kullanıyorsun
Benim de evde varr bende aksam yaptm esim diyor ki hani yapmayacaktnGerçekten sana katılıyorum önce pik derdi sonra çatladı mı derdi dben bu ay evdde vardı diye son kullanıyorum bir sonraki ay dedigin gibi en temiz
nasıl peki acılı bir işlem mi eğer kabul ederse doktor ben fakülte hastanesinde çekileceğim özellerde çok pahalıBen çekildim hsg
Gittim bebeim butun testler,rahim filmi sperm ornegi falan temiz cıktı sukurCanım sen doktora falan gittinmi hiç
nasıl peki acılı bir işlem mi eğer kabul ederse doktor ben fakülte hastanesinde çekileceğim özellerde çok pahalı
3500 se iyiymiş canım ben bulunduğum bir hastanede sordum 6 7 bin tl dediler onun için fakülteye gideceğim regl olmayı bekliyorum tabi orası da benim isteğime göre çekerse oranın da ücretli bölümüne gideceğim inşallah çekerlerBen ozelde cekindim 3.5 milyar
Evet pahali canmm
Regli agrisi gibi agrn oluyor
bi sorum daha olacak canım :) hangi gün çekiyorlar araştırdığım kadarı ile adet bitiminin 3 günü falan diyorlardı bir de film çekildikten sonra korunmak gerekli dedim senin doktorunBen ozelde cekindim 3.5 milyar
Evet pahali canmm
Regli agrisi gibi agrn oluyor
evet bnde arastrmistm cektirmeden once canmbi sorum daha olacak canım :) hangi gün çekiyorlar araştırdığım kadarı ile adet bitiminin 3 günü falan diyorlardı bir de film çekildikten sonra korunmak gerekli dedim senin doktorun