- 3 Ekim 2023
- 687
- 313
-
- Konu Sahibi sehribann16
- #3.081
Canım ben iki üç aydır hissediyorum 4 aydır da bebek düşünüyoruz zaten aceba diyorum çok mu dinliyorum vücudumu benim bacağıma vurduğu da oluyor ağrı şeklinde anlamadımHemen mi oluyor dikkat etmedim. Yani bana önceden bunu yumurtalar döllenmek istiyor bu kıpırtılar varsa iyi filan diyorlardı bende hep seviniyordum ama sonra gördüm ki öyle olmuyor. Belkide tutmadığının habercisi oluyorüzülüyorum yani bu kıpırdadığında. Senin ne zamandan beri oluyor
Yumurtladım kuzum ama sen geç adet oldun diye biliyorum. Canım bağraak hareketi olsa tek tarafta nasıl oluyor eskiden hiç olmazdı korunmayı bıraktığımdan beri böyle bu. Bu ay 9 u başlangıç diye saydık canım adetiKızlar o hareket bağırsak hareketleri onu hissediyorsunuz aslında o normalde de oluyor bebekle ilgisi yok ama bu yumurtlama geçtikten sonra kendimizi dinlemeye başlıyoruz hepimiz o yüzden de bebeğe bağlıyoruz . B balpetegi06 sende canını sıkma ne olacağı belli olmaz zaten hamilelik belirtisi hemen kendini göstermez bu ay olmazsa önümzde ki ay var her ay bi umut sonuçta senin batın ne zaman geçen ay aynıydık bu ay birbirine girdi herşeyben daha yumurtlamadım bile sen yumurtladın mı
Ayenn işte benimde öyle bağırsak hareketi değil bence öyle olda eskiden de olurdu ozamanda farkederdim ya bilmiyorum tek bildiğim o kıpırdandıkça sinirlerimin bozulduğuCanım ben iki üç aydır hissediyorum 4 aydır da bebek düşünüyoruz zaten aceba diyorum çok mu dinliyorum vücudumu benim bacağıma vurduğu da oluyor ağrı şeklinde anlamadım
Aynen canım bende anlamadım bağırsak hareketi gibi değil baloncuk var gibi bi his bazen bacağımı baya ağrıyor neden anlamadım anlayan varsa lütfen bilgi versinAyenn işte benimde öyle bağırsak hareketi değil bence öyle olda eskiden de olurdu ozamanda farkederdim ya bilmiyorum tek bildiğim o kıpırdandıkça sinirlerimin bozulduğu
Çok şükür çok sevindim adınıza, inşallah haftaya da güzel haberlerinizi verip bizide mutlu edersinizKızlar dün dayanamayıp beta hcg ye baktırıp pozitif sonuç aldık çok şükür elhamdürillah ama henüz kese yok 3 haftalık dedi ve ultrasyonda baktı henüz kimyasal boyutta ve hcg 72,17 bir hafta on güne tekrar çağırdı
amin inşallah isteyen herkese rabbim sağlıklı bir şekilde nasip etsinÇok şükür çok sevindim adınıza, inşallah haftaya da güzel haberlerinizi verip bizide mutlu edersinizhayırlı olsun şimdiden kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim
amin inşallahhhh bir an önce rabbim sizede isteyen herkese nasip etsin. herkese dua edicem.sizde bana edinRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Darısı bize olsun inşallah Allah bizi de daha fazla bekletmesun inşallah
Benim adetimde ekstra uzun sürdü mübarek işte canım olay tamamen psikolojik eskiden vücudumuzu dinlemiyorduk şimdi dinliyoruz o şekilde algılıyoruzYumurtladım kuzum ama sen geç adet oldun diye biliyorum. Canım bağraak hareketi olsa tek tarafta nasıl oluyor eskiden hiç olmazdı korunmayı bıraktığımdan beri böyle bu. Bu ay 9 u başlangıç diye saydık canım adeti
Canım ben ovülasyon testleriyle ilgili bir şey merak ediyorum. Benim ilk gün t kopkoyuydu c den baya koyu. Sonraki günü ikisi koyuydu baya eşittiler. 2. Günde pik mi oluyor bu durumda mesela? Önceki gün kadar kopkoyu değilde ama koyuydu yine de. Bugün sabahta silikleşmiş.Benimde öyleydi ben yapamadım ya bu ay iki kere arka arkaya yaptım başka yapamadım artık ne ara çatldı ne oldu bilmiyorum sıvı alımlarımızda değiştiriyor renkleri galiba deneme yaptıysan diğerlerinde boşver canım artık inşallah tutmuştur içerde 3/5 gün yaşıyormuş diyorlar o esnada çatlar bnce artık yani inşallah
inş canım 22 sinde pik gördüm çatlama muallak( 23 ya da 24) 19-21-22-24 değerlendirdik bakalım. Şimdi biraz beklemeye geçeceğimBenimde öyleydi ben yapamadım ya bu ay iki kere arka arkaya yaptım başka yapamadım artık ne ara çatldı ne oldu bilmiyorum sıvı alımlarımızda değiştiriyor renkleri galiba deneme yaptıysan diğerlerinde boşver canım artık inşallah tutmuştur içerde 3/5 gün yaşıyormuş diyorlar o esnada çatlar bnce artık yani inşallah
Sen pikte değerlendir öncesindede değerlendir akışına bırak zaten kaliteli sperm 72 saat bekler merak etmeKızlar bir şey merak ediyorum. Mesela pik gördünüz çizgi diğerinden 2-3 kat daha koyu. Sonra ertesi gün iki çizgide eşit koyulukta ama bir önceki gün kadar koyu olmazsa koyu ikiside. Ertesi gün t iyice silik. Çatlamayı hangisi kabul ediyorsunuz?
Herkes t daha koyuyken diyor bi de silikleşmeye yakında yapın diyorlar iki türlü bi gün arayla gibi ama iştw ben mesela hiç o t çizgiyi c ‘den koyu yakalayamadım yumurtlama belkide sağlıklı olmuyordu ben adet oldum bugün itibarı gene ve bende ovulasyonla takip ediyordum sadece çift çizgi her gördüğümde denedim ama olmadı işte demek yumurtlama tam olmadı t c den koyu olmalı gerçektende belkide bilmiyorum bence bu ay sen hamile kalacaksın öyle hissetttim inşallahCanım ben ovülasyon testleriyle ilgili bir şey merak ediyorum. Benim ilk gün t kopkoyuydu c den baya koyu. Sonraki günü ikisi koyuydu baya eşittiler. 2. Günde pik mi oluyor bu durumda mesela? Önceki gün kadar kopkoyu değilde ama koyuydu yine de. Bugün sabahta silikleşmiş.
inş canım 22 sinde pik gördüm çatlama muallak( 23 ya da 24) 19-21-22-24 değerlendirdik bakalım. Şimdi biraz beklemeye geçeceğim
Canım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki acılarımız aynı tek avuntum öldüğümde bebeğime kavuşucam biliyorum sıkma canını desemde o acı hep içinde kalıyor insnaın ,Bugün dünyam başıma yıkıldım 6 ay öncesine gittim. Rüyamda kaybettiğim bebeğimi gördün oysaki hiç göstermemişlerdi bana Rüyamda kucağındaki sapasağlam dipdiri aldım emzirdim konuştum öptüm kokladım. Hic uyanmak istemedim bir uyandım kollarm bomboş yıkıldım yerle bir oldum. Dertleşeceğim kimse yoktu sizlerle paylaşmak istedim
Sende mi kaybettin canımCanım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki acılarımız aynı tek avuntum öldüğümde bebeğime kavuşucam biliyorum sıkma canını desemde o acı hep içinde kalıyor insnaın ,
Benimde bu ay adetin ilk günü koyuydu 2.gun daha koyu ve üçüncü günü silikti demek erken yumurtlama olacakKızlar merhaba, bugün adetim bitiminden sonraki ilk gün ve ovülasyon testinde T çizgisi C kadar koyu olmasa da yine de epey koyu çıktı. Geçen ay yaptığım ovulasyon da böyle değildi adetten hemen sonraki günler silikti farklı bir marka kullanmıştım ama o zaman. Bu normal mi ya acaba
canım ne güzel hissetmişsin öyleHerkes t daha koyuyken diyor bi de silikleşmeye yakında yapın diyorlar iki türlü bi gün arayla gibi ama iştw ben mesela hiç o t çizgiyi c ‘den koyu yakalayamadım yumurtlama belkide sağlıklı olmuyordu ben adet oldum bugün itibarı gene ve bende ovulasyonla takip ediyordum sadece çift çizgi her gördüğümde denedim ama olmadı işte demek yumurtlama tam olmadı t c den koyu olmalı gerçektende belkide bilmiyorum bence bu ay sen hamile kalacaksın öyle hissetttim inşallah