Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ben iki üç aydır hissediyorum 4 aydır da bebek düşünüyoruz zaten aceba diyorum çok mu dinliyorum vücudumu benim bacağıma vurduğu da oluyor ağrı şeklinde anlamadım

Yumurtladım kuzum ama sen geç adet oldun diye biliyorum. Canım bağraak hareketi olsa tek tarafta nasıl oluyor eskiden hiç olmazdı korunmayı bıraktığımdan beri böyle bu. Bu ay 9 u başlangıç diye saydık canım adeti

Canım ben iki üç aydır hissediyorum 4 aydır da bebek düşünüyoruz zaten aceba diyorum çok mu dinliyorum vücudumu benim bacağıma vurduğu da oluyor ağrı şeklinde anlamadım
Ayenn işte benimde öyle bağırsak hareketi değil bence öyle olda eskiden de olurdu ozamanda farkederdim ya bilmiyorum tek bildiğim o kıpırdandıkça sinirlerimin bozulduğu

Ayenn işte benimde öyle bağırsak hareketi değil bence öyle olda eskiden de olurdu ozamanda farkederdim ya bilmiyorum tek bildiğim o kıpırdandıkça sinirlerimin bozulduğu
Aynen canım bende anlamadım bağırsak hareketi gibi değil baloncuk var gibi bi his bazen bacağımı baya ağrıyor neden anlamadım anlayan varsa lütfen bilgi versin

Çok şükür çok sevindim adınıza, inşallah haftaya da güzel haberlerinizi verip bizide mutlu edersiniz hayırlı olsun şimdiden kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Darısı bize olsun inşallah Allah bizi de daha fazla bekletmesun inşallah

Benim adetimde ekstra uzun sürdü mübarek işte canım olay tamamen psikolojik eskiden vücudumuzu dinlemiyorduk şimdi dinliyoruz o şekilde algılıyoruz

Canım ben ovülasyon testleriyle ilgili bir şey merak ediyorum. Benim ilk gün t kopkoyuydu c den baya koyu. Sonraki günü ikisi koyuydu baya eşittiler. 2. Günde pik mi oluyor bu durumda mesela? Önceki gün kadar kopkoyu değilde ama koyuydu yine de. Bugün sabahta silikleşmiş.
inş canım 22 sinde pik gördüm çatlama muallak( 23 ya da 24) 19-21-22-24 değerlendirdik bakalım. Şimdi biraz beklemeye geçeceğim

Kızlar bir şey merak ediyorum. Mesela pik gördünüz çizgi diğerinden 2-3 kat daha koyu. Sonra ertesi gün iki çizgide eşit koyulukta ama bir önceki gün kadar koyu olmazsa koyu ikiside. Ertesi gün t iyice silik. Çatlamayı hangisi kabul ediyorsunuz?

Sen pikte değerlendir öncesindede değerlendir akışına bırak zaten kaliteli sperm 72 saat bekler merak etme

Herkes t daha koyuyken diyor bi de silikleşmeye yakında yapın diyorlar iki türlü bi gün arayla gibi ama iştw ben mesela hiç o t çizgiyi c ‘den koyu yakalayamadım yumurtlama belkide sağlıklı olmuyordu ben adet oldum bugün itibarı gene ve bende ovulasyonla takip ediyordum sadece çift çizgi her gördüğümde denedim ama olmadı işte demek yumurtlama tam olmadı t c den koyu olmalı gerçektende belkide bilmiyorum bence bu ay sen hamile kalacaksın öyle hissetttim inşallah

Bugün dünyam başıma yıkıldım 6 ay öncesine gittim. Rüyamda kaybettiğim bebeğimi gördün oysaki hiç göstermemişlerdi bana Rüyamda kucağındaki sapasağlam dipdiri aldım emzirdim konuştum öptüm kokladım. Hic uyanmak istemedim bir uyandım kollarm bomboş yıkıldım yerle bir oldum. Dertleşeceğim kimse yoktu sizlerle paylaşmak istedim

Canım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki acılarımız aynı tek avuntum öldüğümde bebeğime kavuşucam biliyorum sıkma canını desemde o acı hep içinde kalıyor insnaın ,

Kızlar merhaba, bugün adetim bitiminden sonraki ilk gün ve ovülasyon testinde T çizgisi C kadar koyu olmasa da yine de epey koyu çıktı. Geçen ay yaptığım ovulasyon da böyle değildi adetten hemen sonraki günler silikti farklı bir marka kullanmıştım ama o zaman. Bu normal mi ya acaba

Eklentiler

• IMG_5509.jpeg
    130 KB · Görüntüleme: 43
Benimde bu ay adetin ilk günü koyuydu 2.gun daha koyu ve üçüncü günü silikti demek erken yumurtlama olacak

canım ne güzel hissetmişsin öyle inş hayırlısıyla hepimiz hamiş olalım testlerimde bi garip ama bakalım hayırlısı

Kızlar testlerimde bi gariplik var 23 ya da 24 çatlama oldu yani 24 iyice silikleşti bende test yapmayı bırakmıştım bugün hiç sıvı alımına dikkat etmeden bir tane yapayım dedi bu şekilde çıktı bu nedir sizce?

Eklentiler

• 16624E6F-093E-478A-831F-5DF901825960.jpeg
    175,9 KB · Görüntüleme: 36
  • 4437B05D-E7EC-4ABB-BC09-DC93DC787BE7.jpeg
    54,9 KB · Görüntüleme: 38
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…