-
- Konu Sahibi sehribann16
- #3.061
Aon durumun nedir inşallah hamilesindir peşinden biz geliriz
kan vermek için birkaç gün daha beklemeye karar verdik. bugün ve yarın testleri tekrarlıcam.net çizgi görene kadar kan vermeye gitmeyeceğim :) daha adet gecikmesi çok yeni haftasonu özel bir hastanede en kötü kan verir sonuç alırız diye düşündükAon durumun nedir inşallah hamilesindir peşinden biz geliriz
Hayırlısı olsun inşallah ama ben ikinci cizgiyi hayalet de görsem dayanamam koşarım ondan sordumkan vermek için birkaç gün daha beklemeye karar verdik. bugün ve yarın testleri tekrarlıcam.net çizgi görene kadar kan vermeye gitmeyeceğim :) daha adet gecikmesi çok yeni haftasonu özel bir hastanede en kötü kan verir sonuç alırız diye düşündük
vala benimde içim içimi yiyor ama daha net sonuç almak için beklemenin daha doğru olduğunu düşünüyoruz.adet gecikmesi 2 gün oldu daha. allah nasip ederse her şey olur çok bekledim bende bu anı ama hayal kırıklığına uğramak istemiyorum eğer bir gebelik yoksa daha çok mutsuz olucam.eşim eczacı test getiricek yenileyip netleştirip o şekilde kan vermeye gitmem daha doğru olurmuşHayırlısı olsun inşallah ama ben ikinci cizgiyi hayalet de görsem dayanamam koşarım ondan sordum
7 8 aydır deniyoruz.eğer bu ayda olmasaydı doktora gidicektik inşallah bebiş görmek için gitmek nasip olurHayırlısı olsun inşallah ama ben ikinci cizgiyi hayalet de görsem dayanamam koşarım ondan sordum
İnşallah insallah7 8 aydır deniyoruz.eğer bu ayda olmasaydı doktora gidicektik inşallah bebiş görmek için gitmek nasip olur
Eşin eczacıysa iş degisir o zaman bol bol test getirsinvala benimde içim içimi yiyor ama daha net sonuç almak için beklemenin daha doğru olduğunu düşünüyoruz.adet gecikmesi 2 gün oldu daha. allah nasip ederse her şey olur çok bekledim bende bu anı ama hayal kırıklığına uğramak istemiyorum eğer bir gebelik yoksa daha çok mutsuz olucam.eşim eczacı test getiricek yenileyip netleştirip o şekilde kan vermeye gitmem daha doğru olurmuş
Aynen yaaa bir ayıç yedi boşuna şimdi de ayın birinde gel tekrar yapalım diyor banaBu grupta ki herkes sağlık ocağından çekiyor bu nedir ya o laboratuvar taşındıysa başkasına gönder çıkar sonuçları yani ne kadar saçma
ahahahah bende gece yarısı koşarımHayırlısı olsun inşallah ama ben ikinci cizgiyi hayalet de görsem dayanamam koşarım ondan sordum
Aynen her markadan bir getirsin ben bir keresinde öyle yapmıştımEşin eczacıysa iş degisir o zaman bol bol test getirsin
Bayağı pik galiba buBenim ilk defa iki çizgi bu kadar eşit rengi aynı çıktı ben acaba geçen aylarda yumurtlamamış mıydım tam pazartesi doktorla görüşücekken bu ay ümitlendim son denememi yapıcam
Aynı şey bende de oluyor daha önceden hiç farketmiyordum şimdi aceba vücudu dinliyoruz ondan mı yoksa başka bişey mi var bilemedim hatta şuan yaşıyorumSol kasığımda sanki bir böcek var kıtır kıtır oynuyor her ay böyle ya sinirimi bozuyor artık önceleri hamilelik belirtisi zannederdim her ay böyle olunca olmadığını anladım çok canımı sıkıyor ya benim yine olmadı sanırım
Bayağı pik galiba bu
Bilgisi olan arkadaşlar var mı acaba bu konudaSol kasığımda sanki bir böcek var kıtır kıtır oynuyor her ay böyle ya sinirimi bozuyor artık önceleri hamilelik belirtisi zannederdim her ay böyle olunca olmadığını anladım çok canımı sıkıyor ya benim yine olmadı sanırım
İşin kötüsü ben böyle olduğunda adet oluyorum olmak istemiyorum artık bu böyle oynadığında sinirim bozuluyor artık ya ne demek bu anlamıyorum bendeBilgisi olan arkadaşlar var mı acaba bu konuda
İnan bende anlamadım hemen mi regl oluyorsunuz peki böyle hissedinceİşin kötüsü ben böyle olduğunda adet oluyorum olmak istemiyorum artık bu böyle oynadığında sinirim bozuluyor artık ya ne demek bu anlamıyorum bende
Hemen mi oluyor dikkat etmedim. Yani bana önceden bunu yumurtalar döllenmek istiyor bu kıpırtılar varsa iyi filan diyorlardı bende hep seviniyordum ama sonra gördüm ki öyle olmuyor. Belkide tutmadığının habercisi oluyorİnan bende anlamadım hemen mi regl oluyorsunuz peki böyle hissedince
Ne zaman bat günü canımSol kasığımda sanki bir böcek var kıtır kıtır oynuyor her ay böyle ya sinirimi bozuyor artık önceleri hamilelik belirtisi zannederdim her ay böyle olunca olmadığını anladım çok canımı sıkıyor ya benim yine olmadı sanırım
Sol kasığımda sanki bir böcek var kıtır kıtır oynuyor her ay böyle ya sinirimi bozuyor artık önceleri hamilelik belirtisi zannederdim her ay böyle olunca olmadığını anladım çok canımı sıkıyor ya benim yine olmadı sanırım
Kızlar o hareket bağırsak hareketleri onu hissediyorsunuz aslında o normalde de oluyor bebekle ilgisi yok ama bu yumurtlama geçtikten sonra kendimizi dinlemeye başlıyoruz hepimiz o yüzden de bebeğe bağlıyoruz . B balpetegi06 sende canını sıkma ne olacağı belli olmaz zaten hamilelik belirtisi hemen kendini göstermez bu ay olmazsa önümzde ki ay var her ay bi umut sonuçta senin batın ne zaman geçen ay aynıydık bu ay birbirine girdi herşeyBilgisi olan arkadaşlar var mı acaba bu konuda