Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aon durumun nedir inşallah hamilesindir peşinden biz geliriz
Aon durumun nedir inşallah hamilesindir peşinden biz geliriz
kan vermek için birkaç gün daha beklemeye karar verdik. bugün ve yarın testleri tekrarlıcam.net çizgi görene kadar kan vermeye gitmeyeceğim :) daha adet gecikmesi çok yeni haftasonu özel bir hastanede en kötü kan verir sonuç alırız diye düşündük

Hayırlısı olsun inşallah ama ben ikinci cizgiyi hayalet de görsem dayanamam koşarım ondan sordum

Hayırlısı olsun inşallah ama ben ikinci cizgiyi hayalet de görsem dayanamam koşarım ondan sordum
vala benimde içim içimi yiyor ama daha net sonuç almak için beklemenin daha doğru olduğunu düşünüyoruz.adet gecikmesi 2 gün oldu daha. allah nasip ederse her şey olur çok bekledim bende bu anı ama hayal kırıklığına uğramak istemiyorum eğer bir gebelik yoksa daha çok mutsuz olucam.eşim eczacı test getiricek yenileyip netleştirip o şekilde kan vermeye gitmem daha doğru olurmuş

Eşin eczacıysa iş degisir o zaman bol bol test getirsin

Bu grupta ki herkes sağlık ocağından çekiyor bu nedir ya o laboratuvar taşındıysa başkasına gönder çıkar sonuçları yani ne kadar saçma
Aynen yaaa bir ayıç yedi boşuna şimdi de ayın birinde gel tekrar yapalım diyor bana
ahahahah bende gece yarısı koşarım

Benim ilk defa iki çizgi bu kadar eşit rengi aynı çıktı ben acaba geçen aylarda yumurtlamamış mıydım tam pazartesi doktorla görüşücekken bu ay ümitlendim son denememi yapıcam

Eklentiler

• E7EB970F-9B1D-4BA1-9619-DDAFCD7E2F86.jpeg
    177,3 KB · Görüntüleme: 43
Sol kasığımda sanki bir böcek var kıtır kıtır oynuyor her ay böyle ya sinirimi bozuyor artık önceleri hamilelik belirtisi zannederdim her ay böyle olunca olmadığını anladım çok canımı sıkıyor ya benim yine olmadı sanırım

Aynı şey bende de oluyor daha önceden hiç farketmiyordum şimdi aceba vücudu dinliyoruz ondan mı yoksa başka bişey mi var bilemedim hatta şuan yaşıyorum

Bilgisi olan arkadaşlar var mı acaba bu konuda

İnan bende anlamadım hemen mi regl oluyorsunuz peki böyle hissedince
Hemen mi oluyor dikkat etmedim. Yani bana önceden bunu yumurtalar döllenmek istiyor bu kıpırtılar varsa iyi filan diyorlardı bende hep seviniyordum ama sonra gördüm ki öyle olmuyor. Belkide tutmadığının habercisi oluyor üzülüyorum yani bu kıpırdadığında. Senin ne zamandan beri oluyor

Bilgisi olan arkadaşlar var mı acaba bu konuda
Kızlar o hareket bağırsak hareketleri onu hissediyorsunuz aslında o normalde de oluyor bebekle ilgisi yok ama bu yumurtlama geçtikten sonra kendimizi dinlemeye başlıyoruz hepimiz o yüzden de bebeğe bağlıyoruz . B balpetegi06 sende canını sıkma ne olacağı belli olmaz zaten hamilelik belirtisi hemen kendini göstermez bu ay olmazsa önümzde ki ay var her ay bi umut sonuçta senin batın ne zaman geçen ay aynıydık bu ay birbirine girdi herşey ben daha yumurtlamadım bile sen yumurtladın mı

Kızlar dün dayanamayıp beta hcg ye baktırıp pozitif sonuç aldık çok şükür elhamdürillah ama henüz kese yok 3 haftalık dedi ve ultrasyonda baktı henüz kimyasal boyutta ve hcg 72,17 bir hafta on güne tekrar çağırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…