-
- Konu Sahibi sehribann16
- #2.821
Hadi ya buna güvenerek hamile kalanlarda var demek bize böyle denk geldi .. En iyisi doktor acaba gittiğimizde doktora şu gün yumurtlama günün şu gün çatlama gibi bilgi veriyor mu ? Yoksa hergün gitmek mü lazım doktora evet şimdi yumurtalamıssın ilişki olsun diyeBen ikisini de kullandım hatta son ay her ikisini aynı anda kullandım ikisi de aynı gün pik oldu sadece yek fark ınnovita daha koyu daha belirgin oluyor
Bugün adet olmam lazım olmadım dün ve ondan önceki gün sol kasık ağrım oldu bacağa vuran sabah ilk idrar değil bu ama sence varmı canım umitleniyim mi sadece göğüslerim hassas şu anInsallah geç döllenme olmustur ve bebis tutunuyordur sana onun agrisdr canm
Valla canım anlamadım ki geçen ay eğer doğru veriyorsa testler gün aşırı ilişki oldu lekelenmem başlayana kadar sonra bıraktım zaten yine kocaman negatif gördüm yarın doktor doğru zamanı kendimiz ayarlayalım dedi bakalım bu da olmazsa akışına bırakmak lazım artık hayatı sanırım kaderi zorlamaya gerek yokCanım bende kesin doğru bulmuyorum zaten. Ben mesela hiç su içmesem bile günde 30 kere idrara çıkıyorum. Bu hormon idrarda herkesin farklı olabilir bence. 2 güne 1 ilişki olmasına dikkat etmek gerek her halükarda ya. Yumurtlama gördüm bırakayım ya da görmedim ilişkiyi bırakayım gibi düşünmemek gerek
Adetin 5. Günümü adetten 5 gün sonra mı anlamadim canım tamTesekkur ederim canımm henuz doktor kontrolü olmadi pazartesi inşallah nekadarlik olduğunu öğrenicez
Benim erken yumurtlama oldu adetim bitti 5.ci gün pik oldu canım ondan 2 gün öncesini değerlendirmiştik pik gününü bide ertesi günü değerlendirdik toplamda 4 gün canim
Canim adetimin ilk gününden sayarsak 11.ci günümde pik gördüm ben erken yumurtlama oldu oncesinde dendegerlendirmistik biz zaten silik çıkıyordu sonra pik gordumAdetin 5. Günümü adetten 5 gün sonra mı anlamadim canım tam
O zaman adetin 8.9. Gününden itibaren test yapmaya başlamak gerekCanim adetimin ilk gününden sayarsak 11.ci günümde pik gördüm ben erken yumurtlama oldu oncesinde dendegerlendirmistik biz zaten silik çıkıyordu sonra pik
Evet görüyor yumurtlama var mı yok mu ölçüyor yumurtayı rahim duvarını yumurtlama başlamışmı başlayacakmı söylüyor ama tabi düzenli gitmek lazım. Özel doktor sonuçta maliyetli de olurHadi ya buna güvenerek hamile kalanlarda var demek bize böyle denk geldi .. En iyisi doktor acaba gittiğimizde doktora şu gün yumurtlama günün şu gün çatlama gibi bilgi veriyor mu ? Yoksa hergün gitmek mü lazım doktora evet şimdi yumurtalamıssın ilişki olsun diye
Bugün 11. Gün 28 de bir oluyorum. Yumurtlama zamanlarındayım yani. Bir yıldır korunmuyorum ama üzerine düştüğüm 5 ay filan inşallah tutsun kuzum bu ay Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Sürekli hamile haberi duyuyorum herkes beni gördü sanki bize de nasip olsun artık inşallahKaçıncı günündesin canım döngünün? Ne kadar var regl’e inş bu ay olacaktırkaç aydır deniyorsunuz canım galiba doğru zamanı bekliyorlar hayırlısı ile versin Allah
Kuzum ümitsizlik olsun istemem ama ben ikinci bir çizgi göremedim sen baktığında testte görebiliyor musunBugün adet olmam lazım olmadım dün ve ondan önceki gün sol kasık ağrım oldu bacağa vuran sabah ilk idrar değil bu ama sence varmı canım umitleniyim mi sadece göğüslerim hassas şu an
İnşallahBugün 11. Gün 28 de bir oluyorum. Yumurtlama zamanlarındayım yani. Bir yıldır korunmuyorum ama üzerine düştüğüm 5 ay filan inşallah tutsun kuzum bu ay Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Sürekli hamile haberi duyuyorum herkes beni gördü sanki bize de nasip olsun artık inşallah
Yarında bi test yap canım bende göremedim ışıkta karanlık gibi belki gel döllenmedir inşalalh gebelik vardırBugün adet olmam lazım olmadım dün ve ondan önceki gün sol kasık ağrım oldu bacağa vuran sabah ilk idrar değil bu ama sence varmı canım umitleniyim mi sadece göğüslerim hassas şu an
Adam ne yapsn sevincini paylasmak ister tabii:))Eşimin cenesi durmaz o benden gizli herkese söyler kendide soylemezsek ben soylicem dedi zatenyoksa bende keseyi görmeden söylemek istemiyordum mecbur kaldım sürpriz yapmak istediğimiz için
Gunaydn canm bu sbahta ilk idrarla test yapsanaBugün adet olmam lazım olmadım dün ve ondan önceki gün sol kasık ağrım oldu bacağa vuran sabah ilk idrar değil bu ama sence varmı canım umitleniyim mi sadece göğüslerim hassas şu an
Evet canım 2 de randevum var inşallah gidip muayene olucam hayırlı haberler alirim inşallahAdam ne yapsn sevincini paylasmak ister tabii:))
Bgn doktora gidiyordun degil mi canm
Evet biter bitmez teste başlayın diyorlar zaten kaçırmamak için bende oyle yapmıştım geçen ayO zaman adetin 8.9. Gününden itibaren test yapmaya başlamak gerek
Allah razi olsun canım amin inşallahamin cnm inşallahBenim içinde dua edersen çok sevinirim bu ay hayırlı haber alabilmem için hamilelerin duası kabul olurmus Allah evladını sana bagislasin inşallah
Amin cnm Allah razı olsun inşallah. 1 senedir bekliyorum umarım nasip olur bana da ve isteyen dileyen herkeseAllah razi olsun canım amin inşallahdualarimdasiniz surekli isteyen herkese bu topikte olanlarada ayrı dua ediyorum öğrendiğim günden beri rabbim kucaginizi tez vakitte doldursun inşallah
Teşekkür ederim canm bende sipariş verdim bugün yarın elimde olur başlayacam hemen kısmetseEvet biter bitmez teste başlayın diyorlar zaten kaçırmamak için bende oyle yapmıştım geçen ay