Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben ikisini de kullandım hatta son ay her ikisini aynı anda kullandım ikisi de aynı gün pik oldu sadece yek fark ınnovita daha koyu daha belirgin oluyor
Hadi ya buna güvenerek hamile kalanlarda var demek bize böyle denk geldi .. En iyisi doktor acaba gittiğimizde doktora şu gün yumurtlama günün şu gün çatlama gibi bilgi veriyor mu ? Yoksa hergün gitmek mü lazım doktora evet şimdi yumurtalamıssın ilişki olsun diye

Insallah geç döllenme olmustur ve bebis tutunuyordur sana onun agrisdr canm
Bugün adet olmam lazım olmadım dün ve ondan önceki gün sol kasık ağrım oldu bacağa vuran sabah ilk idrar değil bu ama sence varmı canım umitleniyim mi sadece göğüslerim hassas şu an

Eklentiler

• IMG20231119142349.jpg
    45,2 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG20231119140027.jpg
    93,3 KB · Görüntüleme: 52
Valla canım anlamadım ki geçen ay eğer doğru veriyorsa testler gün aşırı ilişki oldu lekelenmem başlayana kadar sonra bıraktım zaten yine kocaman negatif gördüm yarın doktor doğru zamanı kendimiz ayarlayalım dedi bakalım bu da olmazsa akışına bırakmak lazım artık hayatı sanırım kaderi zorlamaya gerek yok

Kaçıncı günündesin canım döngünün? Ne kadar var regl’e inş bu ay olacaktır kaç aydır deniyorsunuz canım galiba doğru zamanı bekliyorlar hayırlısı ile versin Allah

Adetin 5. Günümü adetten 5 gün sonra mı anlamadim canım tam

Evet görüyor yumurtlama var mı yok mu ölçüyor yumurtayı rahim duvarını yumurtlama başlamışmı başlayacakmı söylüyor ama tabi düzenli gitmek lazım. Özel doktor sonuçta maliyetli de olur

Kaçıncı günündesin canım döngünün? Ne kadar var regl’e inş bu ay olacaktır kaç aydır deniyorsunuz canım galiba doğru zamanı bekliyorlar hayırlısı ile versin Allah
Bugün 11. Gün 28 de bir oluyorum. Yumurtlama zamanlarındayım yani. Bir yıldır korunmuyorum ama üzerine düştüğüm 5 ay filan inşallah tutsun kuzum bu ay Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Sürekli hamile haberi duyuyorum herkes beni gördü sanki bize de nasip olsun artık inşallah

Bugün adet olmam lazım olmadım dün ve ondan önceki gün sol kasık ağrım oldu bacağa vuran sabah ilk idrar değil bu ama sence varmı canım umitleniyim mi sadece göğüslerim hassas şu an
Kuzum ümitsizlik olsun istemem ama ben ikinci bir çizgi göremedim sen baktığında testte görebiliyor musun

İnşallah

Yarında bi test yap canım bende göremedim ışıkta karanlık gibi belki gel döllenmedir inşalalh gebelik vardır

amin cnm inşallah Benim içinde dua edersen çok sevinirim bu ay hayırlı haber alabilmem için hamilelerin duası kabul olurmus Allah evladını sana bagislasin inşallah
Allah razi olsun canım amin inşallah dualarimdasiniz surekli isteyen herkese bu topikte olanlarada ayrı dua ediyorum öğrendiğim günden beri rabbim kucaginizi tez vakitte doldursun inşallah

Allah razi olsun canım amin inşallah dualarimdasiniz surekli isteyen herkese bu topikte olanlarada ayrı dua ediyorum öğrendiğim günden beri rabbim kucaginizi tez vakitte doldursun inşallah
Amin cnm Allah razı olsun inşallah. 1 senedir bekliyorum umarım nasip olur bana da ve isteyen dileyen herkese

Selam kızlar bir süredir yoktum baya kötü hastalandım hastahanelik oldum ama geri döndüm aranızdayım artık tüm mesajları tek tek okudum U umudunuyitrme canım sürprizine çok bayıldım Allah bizede nasip etsin inşallah bebişini sağlıkla kucağına al inşallah kuzucum. Ee kızlar sizlerde son durum ne sehribann16 Blue8816 @Blue_girll B balpetegi06 U ugurbrvn şehri beni değiştirsebne tabloda sat 12 Kasım bat 11 Aralık yarından itibaren gene ovulasyon testine başlayacam bu ay bitmek bilmedi adetim. Bu arada bu süreçte doktora gittim doktor dedi ki leke gördüğün zamandan itibaren adet olarak say folik asit önemli atlama benim değerlerim düşük olduğu için ekstra vitaminlere de başlattı beni folikasit kullanın hepiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…