Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Çok geçmiş olsun bende regl oldum malesef yeni bat 11 Aralık umarım ocak batı girmek zorunda kalmayız. Ne olur ne olmaz diye tahlil verdim hormonlara bakalım bi de.

Çok geçmiş olsun bende regl oldum malesef yeni bat 11 Aralık umarım ocak batı girmek zorunda kalmayız. Ne olur ne olmaz diye tahlil verdim hormonlara bakalım bi de.
Teşekkür ederim canım aynı ikinisinde yeni yıla güzel umutlarla gireriz inşallah ben bu ayda olmazsam bi sonra ki reglmde tedaviye alacakmış doktor beni inşallah gerek kalmaz. Tahlillerin umarım temiz çıkar canım bişey çıkcağını sanmıyorum ama hormonal bozukluk kendini bir şekilde belli ediyor . Folikasit kullanıyor muydun sen

Durumlar aynı ama benim doktorum da adetin tam başladığı günden say dedi kuzum 5 gün lekelenme vardı ya onu saymadı ve doğruda yapıyor bence çünkü sayarsa adetin 18. Günü oluyor bugün saymazsa 12. Günü yani 12. Güne göre yumurtlama olmak üzere. Bakalım dua edelim birbirimize bu ay inşallah güzel haberler alalım

Evet biter bitmez teste başlayın diyorlar zaten kaçırmamak için bende oyle yapmıştım geçen ay
Geçen ay bende öyle yaptım canım hatta ilişki olduğu gün baktığımda pik olmuştu sonrayıda değerlendirdim pikten 2 gün öncede olmuştu ama tutmadı malesef tuaf bir şekilde 5 gün kahverengi lekelenme oldu sadece inşallah bu ay tutar duanda eksik etme

Can
canım belkide yumurtlama lekelenmesi olmuştur sende sıkma canını olabiliyormuş bazen öyle herzaman isteyen herkese dua ediyorum rabbim en kısa zamanda sizlerede bu duyguyu yaşatsın inşallah

Tesekkur ederim canım sanada cok geçmiş olsun inşallah aralıkta güzel haberlerini aliriz seninde

Can

canım belkide yumurtlama lekelenmesi olmuştur sende sıkma canını olabiliyormuş bazen öyle herzaman isteyen herkese dua ediyorum rabbim en kısa zamanda sizlerede bu duyguyu yaşatsın inşallah
Aslında bende öyle düşündüm biliyor musun kimyasal nasıl oluyor bilmiyorum ama tutacaktı da tutmadı mı acaba dedim inşallah öyledir bu ay tutar Allah razı olsun duaların için

CAnim cok gecmis olsun vallhi ilaclarini icmeye devm et cnm ben pregnacare esli olan paketi kullniyrum gecen ay sogan küru yapmistim buay erken gordum bende akinti takip ediyrdum akintim basladiktan sonra yumurtlama oluyor diye ole basladim testlere 3gundr ovü testi yaptim bugun pik yakaldim degerlndrcem pes etmemeye calisiyrum ama kafami yormuycam gecen ay 17.gun pik gordum bu ay kullndigim ilaclarin faydasini gordum 13.gun pik gordum insallh hayrli haberler verrim kizcelerim size femometer uygulamasi da doruk olarak kesinlestirdi aksam 20de birdaha test yapicam ya siliklescek yada yine pik gorcem yarin catlar muhtmelen havuc yemeye basladim ama gecen ay gibi kendimi yormuycam agrilarim tekrr basladi insallh gecen ay gini cok sanci cekmem tavsana dondum yine insallh hayrli haberlerimiz olsun ya

Eklentiler

• 20231120_124713.jpg
    50,2 KB · Görüntüleme: 33
  • Screenshot_20231120_124934_Femometer.jpg
    42,5 KB · Görüntüleme: 35
Hormonlar iyi çıktı evet folik kullanıyorum bakalım artık bu ay olmazsa ben de önümüzdeki ay klomen kullanmayı düşünüyorum

Teşekkür ederim canm bende sipariş verdim bugün yarın elimde olur başlayacam hemen kısmetse
Cnm merhaba testin eline ulaşır ulaşmaz başlamamı tavsiye ederim ben geçen ay çok geç yumurtladım 24.günde bu ay da kargodan test gelir gelmez ertesi gün yapayım başlayım dedim (henüz temizlemeli 5.gündü yani) o gün pik oldu pik gördüm ilk testle ve eğer kargo 1 gün geç gelse ben bu ay ki piki kaçıracaktım akşamına siliklesmeye başladı cunku hafiften. O yüzden belli olmuyor bu ayda çok erken yumurtladım mesela gelir gelmez başka testine

Aslında bende öyle düşündüm biliyor musun kimyasal nasıl oluyor bilmiyorum ama tutacaktı da tutmadı mı acaba dedim inşallah öyledir bu ay tutar Allah razı olsun duaların için
Bazen sperm kalitesinden de kaynaklanıyor canım saglikli sperm değilse onu disari atiyo vucut yani bedenin hamilelige hazırlanıyor olabilir bence yakında allahin izniyle seninde olucak

Oh ohh cok güzel sonuçlar maşallah bu ay güzel haberler bekliyoruz senden canım hayırlısıyla inşallah

Evet öyle yapacam canm umarım hepimizin tutar bu ay

Bazen sperm kalitesinden de kaynaklanıyor canım saglikli sperm değilse onu disari atiyo vucut yani bedenin hamilelige hazırlanıyor olabilir bence yakında allahin izniyle seninde olucak
Vallahi canım bilmiyorum eşim teste gitmiyor gitse anlayacağız kalitelimi kalitesiz mi ama malesef bilmiyoruz bu durumda çünkü okadar denk getirdim ki bu ay kaliteli olsa tutardı bence belkide yumurta kalitesizdi gayet iyi denmesine rağmen bilmiyprum işte bi mucize bekliyorum

Yumurtanin kaliteli olup olmadigini anlamak icin yumurtlama gunu estradiol hormonuna bakman lazim canim yuksekse kalitelidir hatta kaliteli catlama icinde baska hormona bakiliyor oda progestron hormonu yumurtlamadan 7.8.9 gunlerinden kandan bakiliyor bir gebenin günlüğü öle diyor hemsire indan ogrendiklerim bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…