Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kaçırdım mı şimdi ben yumurtlama zamanını iki gün öncesi mi değerlendirecektik offffff ya ama leke leke gelmeye devam ediyordu söküldüğü zamandan sayarsam daha bugün 8. Gün
TEsadufen gordum canim kaçirmadin pozitif testin ikiside kirmizi bugunu degerlendr yarin tekrar ayni saate test yap ya pik yapcak (tcizgisi koyu olcak ) yada tamamen siliklescektir bazi kadinlar pik goremiyor unutma bilemezsin belki gece pik olcak pik demek yumurta cikti cikacak demek cift cifi gordugunde degerlendrmen lazim hayrli haberlerin olsun 🦋

Amiiiiinnnnnnn canım yaaa aşırı sevindim geç buldum tez kaybettim seni şimdi sen buralara bakmazsın da kendini özletme gel bi selam ver taktik ver 😍😍😍😍
Tesekkur ederim canım benim 🥰yok yok buralardayım elimden geldikce yardımcı olucam sizlere canım etiket yaparsan görürüm mesajlarını sen sıkıştığın yerde yada yardım gerektigi yerde beni etiketle ben yardımcı olurum canım 🥰🥰

Aminn allah razi olsun canım benimm🥰
Eşim akşam gec geliyor vallahi nasil sürpriz yapsam diye düşünüyorum fikir verin oda cok sevinecek🙈sağlık ocağı değerimi tam soylemedi son adetinle uyuşmuyor dedi galiba gec döllenme eşim gelsin akşam sürpriz yapicam sonrada acile gidip bidaha kan vericem değeri öğrenelim guzelce🥰Rabbim sanada isteyen herkesede nasip etsin inşallah 🤲🏻
Yaaa keşke video izleyebilseydik tüh🫣

Ay kuzu ben de hamile miyim acaba içimde hiç his yok belirti falanda sende de böyle miydi ya aman bu ayda olmaz diye düşündüm mü ?
O his bendede oldu oyle belirtilerim felan yoktu dedim kesin bu ayda olmadi canım benim göğüs ağrım felan hic yoktu kasiklarimda agri oluyodu ara ara sonra bu adetime yakın avuç içlerim yanmaya başlamıştı bide aşırı bel ağrım olmuştu canım

Selam kızlar herkese merhabalar geçirdiğimiz süreçte hem kafamızda sorular kalmaması için hemde kafamızı dağıtmak için böyle bir konu açmak istedim hepinizin test takibini bekliyorum SAT VE BAT TARİHLERİNİZİ BELİRTMEYİ UNUTMAYIN BOL BOL BEBİŞ HABERLERİNİ ALMAK ÜMİDİYLE 🌸💗💗💕🦋

İSİM SAT BAT🤰🏻🌸
@mormnekse 👣💌
sehribann16 sehribann16 3 Kasım30 Kasım
@nilda212125 Ekim22 Kasım
@Snnn0 👣💌
Blue8816 Blue8816 20 Ekim17 Kasım
@zingarina106 Ekim3 Kasım
@Blue_girll7 Ekim6 Kasım
@Manolya-10 Ekim14 Kasım
@gunesligun272710 Ekim10 Kasım
@umha2 Kasım30 Kasım
@cndg14 Ekim10 Kasım
@Morkide27 Ekim27 Kasım
U umudunuyitrme 👣💌
@VERA8815 Ekim11 Kasım
@adamsu27 Eylül8 Ekim
@ikikedibirdeli19 Ekim15 Kasım
@Gksu21 👣💌
@cilek gezegeni608 Ekim8 Kasım
@hacer kahraman12 Ekim10 Kasım
@ugurbrvn20 Ekim15 Kasım
@hicmiyimbilmemkineyim13 Ekim11 Kasım
@minikbikusumolsa18 Ekim17 Kasım
@cebellato18 Ekim15 Kasım
@sevgisaygidan18 Ekim15 Kasım
@MuciZem_ms31 Ekim30 Kasım
@zey091012 Kasım10 Aralık
Merhaba
Benide eklermisiniz
Bat : 28.10
Sat : 26.11

Kızlar bi bakarmısınız lütfen? Bugün adetinin 1.gününden sayınca tam 9. Gün ve bugün pik gördüm. Dün test yapamadım çünkü kargodan dün geldi testim bugün öğlen yaptım bu şekilde cıktı pili görünce akşam tekrar deneyim dedim akşam da biraz çelikleşmiş şekilde cıktı ikinci çizgi. Şimdi ben hangi günleri değerlendirmem gerekiyor ? Şunu değerlendiremedim doğal olarak test yapmadigimdan. Şimdi bu hafif siliklesme ne anlama geliyor bilgisi olan var mı ? Yumurtam çatlamış mi ? Kaçırmışmiyim yoksa şansım devam ediyor mu ?

Eklentiler

• 20231116_145559.jpg
    20231116_145559.jpg
    147,1 KB · Görüntüleme: 35
Kızlar bi bakarmısınız lütfen? Bugün adetinin 1.gününden sayınca tam 9. Gün ve bugün pik gördüm. Dün test yapamadım çünkü kargodan dün geldi testim bugün öğlen yaptım bu şekilde cıktı pili görünce akşam tekrar deneyim dedim akşam da biraz çelikleşmiş şekilde cıktı ikinci çizgi. Şimdi ben hangi günleri değerlendirmem gerekiyor ? Şunu değerlendiremedim doğal olarak test yapmadigimdan. Şimdi bu hafif siliklesme ne anlama geliyor bilgisi olan var mı ? Yumurtam çatlamış mi ? Kaçırmışmiyim yoksa şansım devam ediyor mu ?

Eklentiler

• 20231116_145559.jpg
    20231116_145559.jpg
    147,1 KB · Görüntüleme: 35
  • 20231116_192332.jpg
    20231116_192332.jpg
    76,3 KB · Görüntüleme: 25
  • 20231116_213518.jpg
    20231116_213518.jpg
    78,3 KB · Görüntüleme: 29
Evet erken yumurtlamissin dünü degerlendirebilseydin güzel olurdu canım ama bugün siliklesmis yumurtan catlamis mutlaka değerlendir bu geceyi yarin tekrar test yapar atarsın ona göre yorumlariz

Evet erken yumurtlamissin dünü degerlendirebilseydin güzel olurdu canım ama bugün siliklesmis yumurtan catlamis mutlaka değerlendir bu geceyi yarin tekrar test yapar atarsın ona göre yorumlariz
Malesef değerlendiremedim dünü cnm çünkü ovulasyon testim kalmamıştı yeni sipariş etmiştim kargo onceki gun getirdi. Tamamiyle şans eseri gördüm bu seferki yumurtlamayı ve piki şansıma ilk yaptığım test pik cıktı bende şaşkınım. Ama bugünü değerlendirdim yarını da ne olur ne olmaz diye değerlendireyim diyorum testi atarım tekrar yapınca cnm

X