- 21 Ağustos 2023
- 479
- 236
- 26
-
- Konu Sahibi sehribann16
- #2.701
Olabilir evet ama keşke elimde ilk normal test olsaydi onu yapsaydımCanım bide 100 200den sonra artış daha fazla oluyo ya ondan da daha koyu olmuştur
Canım sen gebelik testi yaptın mıKaçırdım mı şimdi ben yumurtlama zamanını iki gün öncesi mi değerlendirecektik offffff ya ama leke leke gelmeye devam ediyordu söküldüğü zamandan sayarsam daha bugün 8. Gün
Ohh icim rahatliyo yorumlarınızla kızlar iyiki varsınız ya eşim gelsin acile gidip kan vericez zatenYok canım hiç korkma kadın doğuma görün demesi keseyi falan görmen için sağlıklı gebelikten emin olmak için ama sen içini rahat tut değerin gayet güzel
Eğer ki yakınsa oraya geçmen daha iyi olur canımBende sevmedim vallahiöncekilere hic gebelik için gitmedim ama arkadaş gibi olmuştuk artık oraya geçiş yapicam yine
Olsun kız hamişlik varya gerisi önemsiz keşke bende bi an önce silikte olsa ikinci çizgiyi görsemOlabilir evet ama keşke elimde ilk normal test olsaydi onu yapsaydımdigeri silik çıkmıştı korkmuştum
Aslinda yakin değil burası daha yakın o yüzden aldirmistim kaydımı ama oradan daha memnunum arabayla eşim götürüp getirecek artıkEğer ki yakınsa oraya geçmen daha iyi olur canım
Bize biz lazımızOhh icim rahatliyo yorumlarınızla kızlar iyiki varsınız ya eşim gelsin acile gidip kan vericez zaten
Bu ay allah hepinize göstersin o ikinci cizgiyi inşallah canımOlsun kız hamişlik varya gerisi önemsiz keşke bende bi an önce silikte olsa ikinci çizgiyi görsem
Aman götüsün getirsin uzakta olsa yakında olsa yürütmesin seniAslinda yakin değil burası daha yakın o yüzden aldirmistim kaydımı ama oradan daha memnunum arabayla eşim götürüp getirecek artık
AminnnBu ay allah hepinize göstersin o ikinci cizgiyi inşallah canım
Ayy hayır henüz gelmedi 11 gibi gelir gec oluyor ama soyliyim sürpriz yapıyım artık diyorumBize biz lazımızeşine sürpriz yaptın mı canım tepkisi nasıldı
Yaaaa çok heyecanlı ve duygusalAyy hayır henüz gelmedi 11 gibi gelir gec oluyor ama soyliyim sürpriz yapıyım artık diyorumkutu hazırladım bakalım ne tepki verecek
Ben henüz 3.cu ayimdaydim ama inan banada cok uzak geliyodu sanki hiç olmiycak gibi ama Allah doğru zaman da gönderiyor meleği umudunu kaybetmeAminnnçok uzak bi ihtimal gibi geliyo artık 13 ay oldu
Evettt ben bile hala heyecanlanıyorum ne tepki verecek diyeYaaaa çok heyecanlı ve duygusal
Haberi alırsa hic yürütmez kizz öğlenleri eve geliyor zaten götürüp getirir isim olduğunda sıkıntı yok o konudaAman götüsün getirsin uzakta olsa yakında olsa yürütmesin seni
Kullanıcı adını örnek alıyoruz o zamanBen henüz 3.cu ayimdaydim ama inan banada cok uzak geliyodu sanki hiç olmiycak gibi ama Allah doğru zaman da gönderiyor meleği umudunu kaybetme
Ayyy keşke videosunu görebilsekEvettt ben bile hala heyecanlanıyorum ne tepki verecek diye
Heh çok iyi o zamanHaberi alırsa hic yürütmez kizz öğlenleri eve geliyor zaten götürüp getirir isim olduğunda sıkıntı yok o konuda
Evetttt adim size umut olsunKullanıcı adını örnek alıyoruz o zaman
Evet video çekeceğim ama sizler nasıl göreceksiniz ki keske gorebilsenizAyyy keşke videosunu görebilsekvideoya almayı unutma bak hatıra kalsın