- 19 Temmuz 2023
- 1.766
- 836
- 23
-
- Konu Sahibi sehribann16
- #2.681
Bizlere dua etmeyi unutma olur muuuAyyy cok heyecanliyim tesekkur ettim canim
Oyyy maşallah bak nasıl koyulaşmış çizgi demek ki değerin de yükselmişEki Görüntüle 3336125
Kızlar gecikmenin 4.gunu teslim boyle çıktı
Süreç çok yorucu haklısın bende 2 seneden sonra tüp bebek düşünüyorumamin canım inşallah.
çikolata kisti, evlenmeden önce kontrole gittiğimde vardı. hala var. yaşım normal olabilir ama artık eşimle bebeğimiz olsun istiyoruz. önemli değil ne zaman olursa olur kafasına malesef gelemiyorum
İnşallah bu dileklerimiz dilek saatine denk gelirYaaa bende senii yeeirimmm
Ne guzell dileklerimiz varr birbirimize
Rabbim duası kabul olan kullarının arasında bizim duaları da kabul etsin insallah
Oyyyy tebrik ederim kuzummm değerin çok güzel erken döllenme oldu senin büyük ihtimalle erken pik görmüştün zatenKızlar beta 435 çıkmış gecikmenin 2.ci günü vermiştim kan normal midir acaba @Blue_girll @Blue8816sehribann16 @cndg
Ocağa hamis girersin inşallah canımm çifte kutlama olurAyy insallah kızzz valla bende cok istiyorum
Ocakta evlilik yıl donumumuz mesela
Hep hamile olarak kutlamak istemistim bu gunu mesela
Hala şans var gerci olabilir belkimm:)
Rabbim nasip ederse
Hahadogru valla smdi çoook dikkat etmelisn kendine guzellik
Herzaman dualarimdasiniz canlarım dogurana kadar da edicem inşallah pes pese dogururuzBizlere dua etmeyi unutma olur muuu
Gercekten cok değişik önceki sağlık ocağım cok iyiydi eğer hakkim varsa önceki gecicem sanırım gebeliği bunlarla geçirmek istemiyorumAy ne değişik bi sağlık ocağına denk gelmişsin balım değer söylememek nedir
Evet canım önceki bide erken gebelik testiydi bunu alıp denemek istedim bu daha güzel sonuç verdiOyyy maşallah bak nasıl koyulaşmış çizgi demek ki değerin de yükselmiş
Evet piki erken görmüştüm canım yumurtlama cok erken olmuştu ama ovulasyon bende çok işe yaradı gercekten yumurtlama günlerimi kaçırmadım sayesindeOyyyy tebrik ederim kuzummm değerin çok güzel erken döllenme oldu senin büyük ihtimalle erken pik görmüştün zaten
Bence de arkadaşım yumurtlaya bile denk getirmedi sağlıkçı bir de yani risksiz zamanda birliktelikten hamile kaldı nasıl oluyor dimi oluyor işteben geçen gün bi doktorun instasında gördüm. pikten önce değerlendirmek daha önemli diyordu. zaten 2günde bir yapınca mutlaka denk gelir diyordu. aslında önemli olan pikten öncesi dedi. bilemedim ben hep 2 günde bir gidiyorum ama 13 aydır hüsran. tutacağı varsa tutuyor
Peki canım gün geçtikçe koyulaşmasın mı gerekiyor bu t çizgisinin? Benim bi koyu bi açık. Diğer çizgiyle henüz aynı değiş bak bu da az önce yaptım 1-2 güne yumurtlayacağım heraldeEvet zor malesef..Rabbim imtihanı kolay kullarndan eylesin insallah
Evet canm 10 dakikayı baz al ,aynı saate yapıyorsun dimii
Birde 1.5 saat onceden sıvı alımını bırakman lazm
Valla bende nedense pik goremiyorum kendimde senin gondrrdigin gibi hep ,pik olmasa da belirgn ikinci cizgi gorunce degerlerndirdim ben 2 ay fln yapmtm ovl.testlerinden smdi ara verdim
Hee kızz vallaaa oyleee
Ah ah ne cektik be
Ovulasyon bugğn geldi kargodan ne çabuk pil oldu bu ya kaçırdık lekelenme dün bitti daha
Aminnnn canikomm aminnnnHerzaman dualarimdasiniz canlarım dogurana kadar da edicem inşallah pes pese dogururuz
Değiştir değiştir hiç sevmedim bunlarıGercekten cok değişik önceki sağlık ocağım cok iyiydi eğer hakkim varsa önceki gecicem sanırım gebeliği bunlarla geçirmek istemiyorum
Canım bide 100 200den sonra artış daha fazla oluyo ya ondan da daha koyu olmuşturEvet canım önceki bide erken gebelik testiydi bunu alıp denemek istedim bu daha güzel sonuç verdi
Yok canım hiç korkma kadın doğuma görün demesi keseyi falan görmen için sağlıklı gebelikten emin olmak için ama sen içini rahat tut değerin gayet güzelEvet piki erken görmüştüm canım yumurtlama cok erken olmuştu ama ovulasyon bende çok işe yaradı gercekten yumurtlama günlerimi kaçırmadım sayesindedegerime göre haftalar uyuşmuyor sanırım bi kadın doguma görün dedi korkmama gerek yok degil mi
Bende sevmedim vallahiDeğiştir değiştir hiç sevmedim bunları