Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ocağa hamis girersin inşallah canımm çifte kutlama olur

Oyyyy tebrik ederim kuzummm değerin çok güzel erken döllenme oldu senin büyük ihtimalle erken pik görmüştün zaten
Evet piki erken görmüştüm canım yumurtlama cok erken olmuştu ama ovulasyon bende çok işe yaradı gercekten yumurtlama günlerimi kaçırmadım sayesindedegerime göre haftalar uyuşmuyor sanırım bi kadın doguma görün dedi korkmama gerek yok degil mi

Bence de arkadaşım yumurtlaya bile denk getirmedi sağlıkçı bir de yani risksiz zamanda birliktelikten hamile kaldı nasıl oluyor dimi oluyor işte

Peki canım gün geçtikçe koyulaşmasın mı gerekiyor bu t çizgisinin? Benim bi koyu bi açık. Diğer çizgiyle henüz aynı değiş bak bu da az önce yaptım 1-2 güne yumurtlayacağım heralde

Eklentiler

• D8517A2C-9B1A-4FA4-8931-F79D0FAE610F.jpeg
    179,2 KB · Görüntüleme: 37
Kaçırdım mı şimdi ben yumurtlama zamanını iki gün öncesi mi değerlendirecektik offffff ya ama leke leke gelmeye devam ediyordu söküldüğü zamandan sayarsam daha bugün 8. Gün

Yok canım hiç korkma kadın doğuma görün demesi keseyi falan görmen için sağlıklı gebelikten emin olmak için ama sen içini rahat tut değerin gayet güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…