Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dengesiz kadın beni korkuttu ozaman yaa geldiğimden beri yüreğim hop ediyor bi sorun mu var diye içim rahatladı kuzum allah razi olsun acile gidecem akşam zaten yine bakalım yükselmiştir inşallah
Sen onu bosver kuzu google amca da yaziyo hersey:)) aynen sen smdi suprizine odaklan karnını oksa sev:))
Sonra acile gidin esinle,hayrlı haberler bakalm
Bekliyoruzzz

Amin canim benim cok aminn rabbim bu yolla başkoymuş kızcelerimle birlikte bizede nasip etsin degerin iyi sen aksamda baktir uzerinden cok gecti zaten 2000 ile 5000 arasi degerde kesyi gorebilirsin ozaman icin rahatlar aksam dahda artmistir darisi bize vallhi senin adina bende heyecanlandim bana ne olduysa hahahahha umut oldun bende gorebilirmiyim acaba o gunleri insallh gorurrum

Kizz hepimiz heycanlandk baksanaa
Ben bile daldm yine hayallere regli ustu
Insallah bize de nasip olurrr

Kızlar yazmamdaki haber vermemde ki amaç sizlere bi nebze olsun umut olmak umudunuzu sakin kaybetmeyin allah mucizeyi gonderiyo yaşadığınız her seyi unutuyorsunuz rabbim sizede göndersin mucizelerinizi inşallah akşam acilden sonucumu alır sizede haber ederim yine canlarım

Yaaa umuttt olsun sizlere uğur getirsin inşallah hadi bu ay sizin güzel haberlerinizi alalim inşallah kizlarr
Ayy insallah kızzz valla bende cok istiyorum
Ocakta evlilik yıl donumumuz mesela
Hep hamile olarak kutlamak istemistim bu gunu mesela
Hala şans var gerci olabilir belkimm:)
Rabbim nasip ederse
Benden geçti daha bi an once söylemem lazım öğrensin dikkat etsin ağır kaldirtmasin evde bana
Haha dogru valla smdi çoook dikkat etmelisn kendine guzellik

Ay ne değişik bi sağlık ocağına denk gelmişsin balım değer söylememek nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…