- 21 Ağustos 2023
- 479
- 236
- 26
-
- Konu Sahibi sehribann16
- #2.661
Ayy not cok guzel cok anlamlı tesekkur ettim canım bu notu kullanicambenceee ona yemek hazırlayacaksan tencerenin icine koy testi ve ek gonderiyorum bak orda ki yaziyi yaz, ac bakalm kapagı sana ne yenek hazirladm de:)
çaba normal mi haftaya gore düşük mü doktor beni kuskulandirdi yaOooooo harikaaaaaaaa degerrr masalah suphanallah
Ne dmeek kuzummmm Rabbim kucagina almayı nasip etsinAyy not cok guzel cok anlamlı tesekkur ettim canım bu notu kullanicam
Ozamann akşam babamıza sürpriz yapıp acile gidiyoruz kan verip emin olmaya icim rahatladı suanSen bakma ona kızmm deger harika bence suan bunlari takma kafana tadini cıkart
Seninn 4 haftalk bebis kzmmA
çaba normal mi haftaya gore düşük mü doktor beni kuskulandirdi ya
Tabikisiii sekercimmmmmOzamann akşam babamıza sürpriz yapıp acile gidiyoruz kan verip emin olmaya icim rahatladı suan
Dengesiz kadın beni korkuttu ozaman yaa geldiğimden beri yüreğim hop ediyor bi sorun mu var diye içim rahatladı kuzum allah razi olsun acile gidecem akşam zaten yine bakalım yükselmiştir inşallahSeninn 4 haftalk bebis kzmm
Ayy buda çok güzel bi sürpriz allah en kısa zamanda nasip etsinde yap canım benimBenim bi hayalim varr hamis kalırsam eger, instadan bi sayfa takip ediyorum gizli mesaj iceren mum,bastan yakinca bisey yok,sonradan yazı cıkıyor bakn resmini eklicem
Esime oyle suprz yapmak isterdimm
Sen onu bosver kuzu google amca da yaziyo hersey:)) aynen sen smdi suprizine odaklan karnını oksa sev:))Dengesiz kadın beni korkuttu ozaman yaa geldiğimden beri yüreğim hop ediyor bi sorun mu var diye içim rahatladı kuzum allah razi olsun acile gidecem akşam zaten yine bakalım yükselmiştir inşallah
Ayy tamam teşekkür ederim çiçeğim acildeki sonucu alınca yine haber veririmSen onu bosver kuzu google amca da yaziyo hersey:)) aynen sen smdi suprizine odaklan karnını oksa sev:))
Sonra acile gidin esinle,hayrlı haberler bakalm
Bekliyoruzzz
Sana yetismez belki diye demedim bunu hic:)Ayy buda çok güzel bi sürpriz allah en kısa zamanda nasip etsinde yap canım benim
Amin canim benim cok aminn rabbim bu yolla başkoymuş kızcelerimle birlikte bizede nasip etsinDoktor gecikmeye göre değerin düşük yerlesme oluyor muhtemelen dedi ama anlamadı sanırım kadın doguma bi git dedi gecikmenin 2.ci gününde bu değer düşük mü ya acaba kaç haftalık oluyor bu değere göre
Tesekkur ederim güzel dileklerin için canım rabbim sizlerede nasip etsin inşallah
Normaldir canm dert etmeKızlar beta 435 çıkmış gecikmenin 2.ci günü vermiştim kan normal midir acaba @Blue_girllBlue8816 sehribann16 @cndg
Kizz hepimiz heycanlandk baksanaaAmin canim benim cok aminn rabbim bu yolla başkoymuş kızcelerimle birlikte bizede nasip etsindegerin iyi sen aksamda baktir uzerinden cok gecti zaten 2000 ile 5000 arasi degerde kesyi gorebilirsin ozaman icin rahatlar aksam dahda artmistir darisi bize vallhi senin adina bende heyecanlandim bana ne olduysa hahahahha umut oldun bende gorebilirmiyim acaba o gunleri insallh gorurrum
Kızlar yazmamdaki haber vermemde ki amaç sizlere bi nebze olsun umut olmak umudunuzu sakin kaybetmeyin allah mucizeyi gonderiyo yaşadığınız her seyi unutuyorsunuz rabbim sizede göndersin mucizelerinizi inşallahAmin canim benim cok aminn rabbim bu yolla başkoymuş kızcelerimle birlikte bizede nasip etsindegerin iyi sen aksamda baktir uzerinden cok gecti zaten 2000 ile 5000 arasi degerde kesyi gorebilirsin ozaman icin rahatlar aksam dahda artmistir darisi bize vallhi senin adina bende heyecanlandim bana ne olduysa hahahahha umut oldun bende gorebilirmiyim acaba o gunleri insallh gorurrum
Yaaa umuttt olsun sizlere uğur getirsin inşallah hadi bu ay sizin güzel haberlerinizi alalim inşallah kizlarrKizz hepimiz heycanlandk baksanaa
Ben bile daldm yine hayallere regli ustu
Insallah bize de nasip olurrr
Benden geçti daha bi an once söylemem lazım öğrensin dikkat etsin ağır kaldirtmasin evde banaSana yetismez belki diye demedim bunu hic:)
Çokk amim çooookkkkk güzelimmm
Ayy insallah kızzz valla bende cok istiyorumYaaa umuttt olsun sizlere uğur getirsin inşallah hadi bu ay sizin güzel haberlerinizi alalim inşallah kizlarr
HahaBenden geçti daha bi an once söylemem lazım öğrensin dikkat etsin ağır kaldirtmasin evde bana
Ay ne değişik bi sağlık ocağına denk gelmişsin balım değer söylememek nedirAllah razi olsun canım amin son adet tarihimi sordu doktor soyledim değerim sanırım adet tarihimle uyusmadi Ekim gibi görünmüyor dedi ama degeri soylemedi bi kadin doguma görün sen yinede dedi 400 u geçmemiş sanırım ablamadim ki sisteme baktım hala düşmemiş