- 21 Aralık 2022
- 1.477
- 766
-
- Konu Sahibi sehribann16
- #2.401
insallh cnm bnmde leke ile blli ediyr reglim kendini buay gelmediyse umut vardr canm insallh hayrli sonuclarin olur beni yine etiketle olurmu sonuc icin rabbim yar ve yardmcimiz olsunKızlarım dun adet günümdü olmadım ondan önce 4 gün lekelenmem oluyo genelde bu ay oda gelmedi bugün artık gidip kan verdim 4 e kadar cikma ihtimali var çıkmazsa yarına belli olur dediler dua edin lutfen
sehribann16 M Mucizee35 @Blue_girll
Allah razı olsunTüm duâlarım sizinle.
Rabbim nasip etsin inşallahKızlarım dun adet günümdü olmadım ondan önce 4 gün lekelenmem oluyo genelde bu ay oda gelmedi bugün artık gidip kan verdim 4 e kadar cikma ihtimali var çıkmazsa yarına belli olur dediler dua edin lutfen
Ayyy hadi inşallah. bekliyoruzzzzzz :)Rabbim nasip etsin inşallah
hadi hayırlısııııı :) bekliyoruzz :)Kızlarım dun adet günümdü olmadım ondan önce 4 gün lekelenmem oluyo genelde bu ay oda gelmedi bugün artık gidip kan verdim 4 e kadar cikma ihtimali var çıkmazsa yarına belli olur dediler dua edin lutfen
Kaç olursa hamilesin demek oluyır peki 4 müKızlarım dun adet günümdü olmadım ondan önce 4 gün lekelenmem oluyo genelde bu ay oda gelmedi bugün artık gidip kan verdim 4 e kadar cikma ihtimali var çıkmazsa yarına belli olur dediler dua edin lutfen
Icimde bi umut var sizlerde dualarınızı eksik etmeyin canımlar inşallah haberi aldığımda buraya yine yazicaminsallh cnm bnmde leke ile blli ediyr reglim kendini buay gelmediyse umut vardr canm insallh hayrli sonuclarin olur beni yine etiketle olurmu sonuc icin rabbim yar ve yardmcimiz olsun
Aminn canım isteyen herkese içinde de sizlerle bana nasip etsin inşallahRabbim nasip etsin inşallah
Hep beraber hayırlı haberlerle gelelim inşallahIcimde bi umut var sizlerde dualarınızı eksik etmeyin canımlar inşallah haberi aldığımda buraya yine yazicam
Ayyy tamam çok heyecanliyimhadi hayırlısııııı :) bekliyoruzz :)
Yok canım saat 4 e kadar tahlil sonucu cikabilirmis yarinada kalabilirmisKaç olursa hamilesin demek oluyır peki 4 mü
4 ten önce çıkabilir. E nabizi kontrol et mutlaka:)Yok canım saat 4 e kadar tahlil sonucu cikabilirmis yarinada kalabilirmis
Amin inşallahAminn canım isteyen herkese içinde de sizlerle bana nasip etsin inşallah
hAyırlı haberlerini alrız insallah canmYok yapmıcam henüz bekliyorum
Hadi bkalmmm hayırlı haberler insallahAminn canım isteyen herkese içinde de sizlerle bana nasip etsin inşallah
Canımmm ne olduuuu güzel haber bekliyorumYaa inşallah güzel şeyler oluyordur okadar heyecanliyim ki cesaret edip test yapamadım cesaretimi toplayabilirsem bikac saate test yapacam
Bende kullanıyorum aynen farklı çıkıyor eğer bu ay hamile kalırsam ikisi ayni olduğunda doğrusu demek olacak kendimce edindiğimBen ovülasyon testi kullanıyorum her ay o yuzden cift çizgiler farkli cikiyor
Ayy test yaptım şimdi burda olun atiyorum simdiCanımmm ne olduuuu güzel haber bekliyorum
Bende kullanıyorum aynen farklı çıkıyor eğer bu ay hamile kalırsam ikisi ayni olduğunda doğrusu demek olacak kendimce edindiğim
Ayy arkadaşım çoooooook mutlu oldumEki Görüntüle 3334853
Kızlarrr erken gebelik testi vardi elimde onu yaptım şimdi dun adet olmam gerekiyordu bugun 2.ci günüm var mi yok mu çözemedim yorumlar mısınız @Blue_girll M Mucizee35sehribann16 Blue8816 U ugurbrvn