Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet ya Allah'ın izniyle elbet kavuşacağız. Bu arada reglim hala yok. Dün geldi sandım o an kesildi kanama bir daha da gelmedi.
Kendinizi çok dinlemeyin mevsimsel sanırım benimde bu ay hiç şaşmayan adetim bir hafta erken leke leke başladı 5 gün devam etti. ben yine hamileliğe yordum ama sonra söküldü şimdi yine leke leke bilmem kaç gün oldu saymıyorum bile artık bu ay yumurtlama günleri adet bitimi başlaması her şey karıştı. En güzeli adet beklemek aslında erken yaptığımız testler ve beklemek bünyemizi de şaşırtıyor. Her duyduğum hamilelik hep plansız olanlar. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲

Kendinizi çok dinlemeyin mevsimsel sanırım benimde bu ay hiç şaşmayan adetim bir hafta erken leke leke başladı 5 gün devam etti. ben yine hamileliğe yordum ama sonra söküldü şimdi yine leke leke bilmem kaç gün oldu saymıyorum bile artık bu ay yumurtlama günleri adet bitimi başlaması her şey karıştı. En güzeli adet beklemek aslında erken yaptığımız testler ve beklemek bünyemizi de şaşırtıyor. Her duyduğum hamilelik hep plansız olanlar. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲
Ben bu ay ne zaman yumurtlucağımı bile kestiremiyorum o kadar tuhaf oldu benim de adetim havalardan mevsimsel kesinlikle ki biliyorsun ben regl olucam dedim 10 gün boyunca hamile değilimdir zaten diyordum ona rağmen sapıttı benim düzenim

Belirtilerin mi var canım bu ay bende hastalancam dedim direk değerlendiremedğim için ama sıkma canını ne diyoruz sloganımız ne her ay yeni bir umut daha pes etme var gününe
Belirtim daha 8.gun varken kendini gostermisti tatlm
Smdi de cogaldi:)
Biliyorum bu regli belirtisi
Kızzz yasm var diye uzuluyorum bende elbette yeni ay yeni umut fakat,yaş gerçegi de var

Ben bu ay ne zaman yumurtlucağımı bile kestiremiyorum o kadar tuhaf oldu benim de adetim havalardan mevsimsel kesinlikle ki biliyorsun ben regl olucam dedim 10 gün boyunca hamile değilimdir zaten diyordum ona rağmen sapıttı benim düzenim
Sorma sorma aynen benimde öyle bu ay gelişine artık zaten çokta sıkıldım bir yıldır umut edip boşa çıkmasından herkeste kurulmuş gibi geçtiğimiz senelerde hiç bir şey deneyenler çocuk düşünmüyormusun demeye başladı herkes bana oynuyor gibi geliyor ya delireceğim

Normalde 25 günde bir olurum bi hamilelik düşünceli mi erkek oldum bi geç oldum ama gene 25 günde bir olurumu planlayarak bakarsam 23 Kasım adet olmam lazım ona göre 14 gün öne gidersem perşembe ve cuma denedik inşallah olmuştur bundan önceki 3 deneme 14 gün öne gidip baktığımda ovulasyon göstergesi ile şunu günlere denk gelmemişti ve hamilelik oluşmamıştı bakalım bu sefer inşallah denk gelmiş olur siz baktınız mı beklenilen adet gününden 14 gün öncesi sizin çift çizgi ile aynı gün mü ?
Ben ovülasyon testi kullanıyorum her ay o yuzden cift çizgiler farkli cikiyor

X