- 21 Aralık 2022
- 1.477
- 766
-
- Konu Sahibi sehribann16
- #2.441
Hamilesinnnnnnnn ay çok sevindim cnmmmmEki Görüntüle 3334853
Kızlarrr erken gebelik testi vardi elimde onu yaptım şimdi dun adet olmam gerekiyordu bugun 2.ci günüm var mi yok mu çözemedim yorumlar mısınız @Blue_girll @cndgsehribann16 @Blue8816 U ugurbrvn
Yok canım yarına kaldı yaÇıktı mı sonuc
Malesef öyle aşkımHemen olmaz malesef kuzum
Zamanla geçecek
Aminnn balımİnşallah canım bu ay uğurur getirir bize
Güzelim tüm kalbimle o kadar sevindim ki anlatamam yemin ederim gördüğüm gibii yaaa diye çığlık attım gözlerim doldu senli kendimde görmüş gibiyim çizgiyi ne dipceğimi bilemiyorum çok mutluyum hemen koş hastanede kan ver bak yoksa bayılıcam burda heyecandanEki Görüntüle 3334853
Kızlarrr erken gebelik testi vardi elimde onu yaptım şimdi dun adet olmam gerekiyordu bugun 2.ci günüm var mi yok mu çözemedim yorumlar mısınız @Blue_girll @cndgsehribann16 @Blue8816 U ugurbrvn
Ayyy gercekten mi boşuna umutlanmiyorumdur demii ay nolur dua edin sonucum çıkana kadarHamilesinnnnnnnn ay çok sevindim cnmmmmdarisi bizlerin basina
Ay kuzum benimde haftaya adet günüm inşallah bende hamile olduğumu duyururum burayaAyyy gercekten mi boşuna umutlanmiyorumdur demii ay nolur dua edin sonucum çıkana kadarrabbim bidahaki aya sizlerin haberini de duymayı nasip etsin inşallah
Canimsinnn mesajın da beni çok mutlu etti inan kiGüzelim tüm kalbimle o kadar sevindim ki anlatamam yemin ederim gördüğüm gibii yaaa diye çığlık attım gözlerim doldu senli kendimde görmüş gibiyim çizgiyi ne dipceğimi bilemiyorum çok mutluyum hemen koş hastanede kan ver bak yoksa bayılıcam burda heyecandan
Dua ediyorum sürekli sizlere inşallah sende güzel haberle gelirsin canimAy kuzum benimde haftaya adet günüm inşallah bende hamile olduğumu duyururum buraya
Amin canimm Dvitaminleri ise yaramis hahahha degerlerine baktir bebek icin onemli solersin doktorunaAyyy gercekten mi boşuna umutlanmiyorumdur demii ay nolur dua edin sonucum çıkana kadarrabbim bidahaki aya sizlerin haberini de duymayı nasip etsin inşallah
D vitamini kullanıyorum hala test çıksın doktoraya sorucam canimAmin canimm Dvitaminleri ise yaramis hahahha degerlerine baktir bebek icin onemli solersin doktoruna
Yok canım silik çizgi çok belli buzamana kdar gordugumuz testlere benziyorinsalllh cok aminn benm bugun 7.gunum akintimi bekliyrum kafam rahat bir skldeyim olursa olur cok kendimi dinlemiycem Zaten kendimi dinlemeye zamanimda yok cqlismanktan kosusturmaktan cok dua et canim hamişlerin duasi kabul olur dilerim nasip olur mucizelerimize kavusuruz ama etiketliyio bu guzel haberini paylastigin ic8n teskkur ederim tekrr umutlandim
Oh şifa olsun minnagaD vitamini kullanıyorum hala test çıksın doktoraya sorucam canim
Senin cümlelerin de benim içimi rahatlattı suan allah razi olsun senden
Insallah bu ay ki çabaların sana bebisle geri döner canım aklımdan hiç cikmiyorsunuz
Vallahi testi yapayım ilk size haber edecektim mutluluğumu ilk sizle paylaşmak istiyordum bu süreçte bana çok iyi geldiniz yonlendirdiniz bilgilendirdiniz canim özellikle sana çok teşekkür ederim benim ovulasyonla ilk denememdi oldu gibi de çok şükür sende bilgilendirdin beni cunku allah aynı mutlulugu sanada yaşatsın inşallah
Ayyyyybaya var gibi duruyor
Aslinda benimde belirtim felan yoktu son hafta hergun kasik ağrılarım olmaya başlamıştı ama öyle göğüs hassasiyeti felan olmadi bende birde ara ara şişkinlik oluyodu patlayacak gibi oluyordum ama öyle aman aman belirtim yoktu canım
Amin inşallahhhhInsallah darısı başınıza olsun canım benimki bi kesinlessin bi sevineyim artık rabbim sizlerede isteyen herkese de nasip etsin
Canım olabilir bende erken yumurtlamistim bu ay reglimden sonraki 5.ci gün pik olmuştuKızlar acil yardıma ihtiyacım var. 10 Kasım da reglim bitti. 11 kasımda temizdim. 13-14 ovülasyona başladım. Bugün baya koyu çıktı diğer çizgi kadar koyu değil ama yumurtluyor olabilir miyim şuan? Ya da yakın mı anlamadım kafam karıştı.
Ayy evet pik nedir bilmezdim nezamanlar olması gerektiğini bilmezdim burda sizler sayesinde öğrendim allah hepinizin kucağını doldursun inşallahOh şifa olsun minnagaallah sendende razi olsun rica ederim canim nedemek ben sadece tecrübelerimi paylastim hepimizin derdi cunkü burda birbirimize destek olucagizki bugunleride atlaticaz cok sevindim inanki heyecanlandim ovü testini attigin gunu hatrliyorum sunu degerlendr yok havuc kemir derken geldi bak mucizen masallah allahim insallh hayrli haberlerimiz cok olsun amin cannn yaşayalim hep çift cizgileri görmek nasip olsun
Ay hiç anlamadım canım valla yumurtlama belirtimde yok yarın mı pik olacak acaba ya da bugün mü pik kafamda deli sorularCanım olabilir bende erken yumurtlamistim bu ay reglimden sonraki 5.ci gün pik olmuştu
Ay sizin de hayırlısı olsun şimdiden sağlıkla gelsin inşAyy evet pik nedir bilmezdim nezamanlar olması gerektiğini bilmezdim burda sizler sayesinde öğrendim allah hepinizin kucağını doldursun inşallahben 3 aydir deniyordum ama ilk 2 ayı saymıyorum bile cunku gelişi güzel denemiştim ustune düşmemişti yumurtlama günlerine dikkat etmemiştim ovulasyonla denediğim ilk ay oldu allahin izniyle eminde konusmiyim kan çıksın da yarın kesinlessin
Silikte olsa degerlendir canım pik olması yakındır ust uste degerlendirin ben oyle yapmıştım pik olmasına az kalmıştır bence testlerini bidaha atar misinAy hiç anlamadım canım valla yumurtlama belirtimde yok yarın mı pik olacak acaba ya da bugün mü pik kafamda deli sorulardünü değerlendirmiştim sence bugünü de değerlendireyim mi ya
Aminn canım inşallah Allah herkese nasip etsinAy sizin de hayırlısı olsun şimdiden sağlıkla gelsin inşbu topikteki herkes de bu ay hamiş olsun