-
- Konu Sahibi sehribann16
- #2.421
Ayy arkadaşım çoooooook mutlu oldum
Erken gebelik testi ya ikinci çizgi silik net gözüküyor bence hamilesinEki Görüntüle 3334853
Kızlarrr erken gebelik testi vardi elimde onu yaptım şimdi dun adet olmam gerekiyordu bugun 2.ci günüm var mi yok mu çözemedim yorumlar mısınız @Blue_girll @cndgsehribann16 @Blue8816 U ugurbrvn
Yaaa var mı yok mu çözemedim ama eğer varsa bende çok mutlu olucammmAyy arkadaşım çoooooook mutlu oldum
Insallah hamileyimdir gecikmenin 2.ci günü bugünErken gebelik testi ya ikinci çizgi silik net gözüküyor bence hamilesin
Ne zaman haber gelecek bu sonuçlardan nerede yaptırdın testi sağlık ocağıysa e nabızda düşmeden kendi il sağlık müdürlüğünde hasta sonuçları diye mi yer var oraya erken düşüyorInsallah hamileyimdir gecikmenin 2.ci günü bugün
Sağlık ocağında yaptırdım evet bugün 4 e açıklanabilir dedi kız yarına da kalabilirmis ama nereden bakicam dediğin yere canımNe zaman haber gelecek bu sonuçlardan nerede yaptırdın testi sağlık ocağıysa e nabızda düşmeden kendi il sağlık müdürlüğünde hasta sonuçları diye mi yer var oraya erken düşüyor
Tabiki var baksana iki çizgi var ordaEki Görüntüle 3334853
Kızlarrr erken gebelik testi vardi elimde onu yaptım şimdi dun adet olmam gerekiyordu bugun 2.ci günüm var mi yok mu çözemedim yorumlar mısınız @Blue_girll @cndgsehribann16 @Blue8816 U ugurbrvn
AyyyyyEki Görüntüle 3334853
E nabızdan tahlillerime bakSağlık ocağında yaptırdım evet bugün 4 e açıklanabilir dedi kız yarına da kalabilirmis ama nereden bakicam dediğin yere canım
canım hangi ildeysen oranın il sağlık müdürlüğü sitesini açıyorsun orada hasta sonuçlarım işte ya da tahlil sonuçları gibi Kısım vardı tc yazıp çıkıyor bi kere ben sabahtan vermiştim öğlenden sonra bakmıştım düşüyordu ama e nabızda ertesi gün düşmüştü meselaSağlık ocağında yaptırdım evet bugün 4 e açıklanabilir dedi kız yarına da kalabilirmis ama nereden bakicam dediğin yere canım
Kizlarrr oyle üzüldüm ki silik çıkınca sevinemedim bile var diyorsunuz yani öylemi sevineyim artık ozamannTabiki var baksana iki çizgi var orda
Insallah darısı başınıza olsun canım benimki bi kesinlessin bi sevineyim artık rabbim sizlerede isteyen herkese de nasip etsinAyyyyybaya var gibi duruyor maşallah maşallah darısı bize inşallah
Baktım cikmamis canım yaE nabızdan tahlillerime bak
Ayy suan dışarıdayım eve geçeyim hemen dedigin siteye bakicam canım çok sagolcanım hangi ildeysen oranın il sağlık müdürlüğü sitesini açıyorsun orada hasta sonuçlarım işte ya da tahlil sonuçları gibi Kısım vardı tc yazıp çıkıyor bi kere ben sabahtan vermiştim öğlenden sonra bakmıştım düşüyordu ama e nabızda ertesi gün düşmüştü mesela
Ayyyy cok teşekkür ederim inşallah kanda güzel çıkar da içim rahatlarrr rabbim sizlerede nasip etsin inşallahBencede var kan testi ile teyitlenirr. Şimdiden hayırlı olsun:))
İsteyen herkese Rabbim nasip etsin inşallahAyyyy cok teşekkür ederim inşallah kanda güzel çıkar da içim rahatlarrr rabbim sizlerede nasip etsin inşallah
Eki Görüntüle 3334853
Aslinda benimde belirtim felan yoktu son hafta hergun kasik ağrılarım olmaya başlamıştı ama öyle göğüs hassasiyeti felan olmadi bende birde ara ara şişkinlik oluyodu patlayacak gibi oluyordum ama öyle aman aman belirtim yoktu canımKuzum belirtilerin nelerdi?
Çıktı mı sonucAslinda benimde belirtim felan yoktu son hafta hergun kasik ağrılarım olmaya başlamıştı ama öyle göğüs hassasiyeti felan olmadi bende birde ara ara şişkinlik oluyodu patlayacak gibi oluyordum ama öyle aman aman belirtim yoktu canım
Canım sen ovulasyon testi denemişmiydin ilk gebelikti demi ne güzel ya inşallah cinsiyeti falan da birlikte öğrenirizAslinda benimde belirtim felan yoktu son hafta hergun kasik ağrılarım olmaya başlamıştı ama öyle göğüs hassasiyeti felan olmadi bende birde ara ara şişkinlik oluyodu patlayacak gibi oluyordum ama öyle aman aman belirtim yoktu canım