Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne zaman haber gelecek bu sonuçlardan nerede yaptırdın testi sağlık ocağıysa e nabızda düşmeden kendi il sağlık müdürlüğünde hasta sonuçları diye mi yer var oraya erken düşüyor
Sağlık ocağında yaptırdım evet bugün 4 e açıklanabilir dedi kız yarına da kalabilirmis ama nereden bakicam dediğin yere canım

Sağlık ocağında yaptırdım evet bugün 4 e açıklanabilir dedi kız yarına da kalabilirmis ama nereden bakicam dediğin yere canım
canım hangi ildeysen oranın il sağlık müdürlüğü sitesini açıyorsun orada hasta sonuçlarım işte ya da tahlil sonuçları gibi Kısım vardı tc yazıp çıkıyor bi kere ben sabahtan vermiştim öğlenden sonra bakmıştım düşüyordu ama e nabızda ertesi gün düşmüştü mesela

canım hangi ildeysen oranın il sağlık müdürlüğü sitesini açıyorsun orada hasta sonuçlarım işte ya da tahlil sonuçları gibi Kısım vardı tc yazıp çıkıyor bi kere ben sabahtan vermiştim öğlenden sonra bakmıştım düşüyordu ama e nabızda ertesi gün düşmüştü mesela
Ayy suan dışarıdayım eve geçeyim hemen dedigin siteye bakicam canım çok sagol🥰

Aslinda benimde belirtim felan yoktu son hafta hergun kasik ağrılarım olmaya başlamıştı ama öyle göğüs hassasiyeti felan olmadi bende birde ara ara şişkinlik oluyodu patlayacak gibi oluyordum ama öyle aman aman belirtim yoktu canım
Canım sen ovulasyon testi denemişmiydin ilk gebelikti demi ne güzel ya inşallah cinsiyeti falan da birlikte öğreniriz 😍

X