- 10 Aralık 2013
- 7.010
- 2.876
-
- Konu Sahibi sehribann16
- #2.361
Anlayamadım bende tam
Anlayamadım bende tam
Ocean aldım canım dün daha gelmedi adet yoğunluğu bitti yine kahverengi su gibi lekeler başladı vajşnal kaşıntı ve yanma yapıyor bu ay ben yumurtlama bile ne zaman olur bilmiyorum herşey şaşmış durumda gün aşırı devam edeceğim bu ay eşimde kendini hazır hissederse tabi. Uğraşamayacağım ovülasyon filan zaten bu defa çalışıyorum geçen sefer izindeydim gidişine bırakacağım bu ay çokta tadım kalmadı açıkçasıBen okuyana kadr regli olmussun bebeim
Evetr malesef oyleee valla canm
Kuzum ben cok arasrdm bomel omega3 aldım
Ah gecmis olsun guzelim yaa
Insanin tadi tuzu kalmiyor tabi haklsn bnde 2 ay klomen kullanmstm negatfleri gorunce oluruna bıraktm bu ay,yine olmadıOcean aldım canım dün daha gelmedi adet yoğunluğu bitti yine kahverengi su gibi lekeler başladı vajşnal kaşıntı ve yanma yapıyor bu ay ben yumurtlama bile ne zaman olur bilmiyorum herşey şaşmış durumda gün aşırı devam edeceğim bu ay eşimde kendini hazır hissederse tabi. Uğraşamayacağım ovülasyon filan zaten bu defa çalışıyorum geçen sefer izindeydim gidişine bırakacağım bu ay çokta tadım kalmadı açıkçası
Allah söyletmiştir inşallahCanım senin zaten geç döllenme olduğu için adetin geciktikten 10 gün sonra falan anca çıkar varsa bebek
Amin Canim Allah razı olsunKorkma bebeim Rabbim hakkmzda hayırlısını nasip etsin insallah
İnşallah kuzum bir yandan da yaş gidiyor. Oda üzüyor insanı. Rabbim yüzümüze gülsün inşallah bu heyecanı mutluluğu bize yaşatsın canımInsanin tadi tuzu kalmiyor tabi haklsn bnde 2 ay klomen kullanmstm negatfleri gorunce oluruna bıraktm bu ay,yine olmadı
Gercekten cok uzuluyorum ne zor bir imtihan
Imsallah seninde duzene girer bedenin canm
Teşekkür ederim bebeğimÇok geçmiş olsun kuzucum
Ay gerçekten ya iğrenç bir ayBu ay bize uğurlu gelmedi hiç
Ah kuzum teşekkür ederim her türlü hastayım valla grip bitirdi beniBen okuyana kadr regli olmussun bebeim
Evetr malesef oyleee valla canm
Kuzum ben cok arasrdm bomel omega3 aldım
Ah gecmis olsun guzelim yaa
Eğer pıhtı yoksa yerleşme kanaması olabilir canımBu ayırıcı özelliği öğrendiğim iyi oldu çok teşekkür ederim. Parça parça derken yani yavaş yavaş, her lavaboya gittiğimde gibi söylemek istedim. Pıhtılı ya da parçalı bir lekelenmem gelmedi bu ay. Ama dediğiniz pıhtılı akıntıların ayrımını şimdi daha iyi yaptım geçen aylara kıyasla.
Labroquick marka sizinde galiba bu ay benimde böyle değişikti ama dediler ki sabah ilk idrar ile test yapmayan birde aşırı sıvı alımı sonrası test yapmayın değişiyormuş bende beklenilen adetten 14 gün öne geldiğimde denk gelicek olan zaman ile çift görme aynı ise değerlendirdim ama karışıktı İnşallah olmuştur tutmuşturKizlar bu pik mi sabah yaptım böyleydi biraz once yaptım silikti aklım karıştı
Regli oldumEğer pıhtı yoksa yerleşme kanaması olabilir canım
Benimse yas 35 kuzu aynen gidiyorİnşallah kuzum bir yandan da yaş gidiyor. Oda üzüyor insanı. Rabbim yüzümüze gülsün inşallah bu heyecanı mutluluğu bize yaşatsın canım
Insllah tutmuştur adet ne zman sizinLabroquick marka sizinde galiba bu ay benimde böyle değişikti ama dediler ki sabah ilk idrar ile test yapmayan birde aşırı sıvı alımı sonrası test yapmayın değişiyormuş bende beklenilen adetten 14 gün öne geldiğimde denk gelicek olan zaman ile çift görme aynı ise değerlendirdim ama karışıktı İnşallah olmuştur tutmuştur
Amin inşallah balım hala olmadı amaIlaclarn sifa olsun insallah guzelim
Aminnn canım benimAllah söyletmiştir inşallah
İnşallah bu ayımız sevinçle geçer canımAy gerçekten ya iğrenç bir ay
Normalde 25 günde bir olurum bi hamilelik düşünceli mi erkek oldum bi geç oldum ama gene 25 günde bir olurumu planlayarak bakarsam 23 Kasım adet olmam lazım ona göre 14 gün öne gidersem perşembe ve cuma denedik inşallah olmuştur bundan önceki 3 deneme 14 gün öne gidip baktığımda ovulasyon göstergesi ile şunu günlere denk gelmemişti ve hamilelik oluşmamıştı bakalım bu sefer inşallah denk gelmiş olur siz baktınız mı beklenilen adet gününden 14 gün öncesi sizin çift çizgi ile aynı gün mü ?Insllah tutmuştur adet ne zman sizin