- 25 Şubat 2020
- 1.020
- 842
-
- Konu Sahibi sehribann16
- #2.241
Tammdr teşekkür ederimCanım pik olmuş yumurtan çatlamış sen artık beklemeye geç
Aaa heralde canm kusura bakma strip testlerinde net cizgi 3 gun gozukiyordu oda cok net deglKaset test atmadim ama karsti heralde
Aynen öyle bebişim sabrımızın sonu selamet olsun inşallah
Canım pik olmuş yumurtan çatlamış sen artık beklemeye geç
İnanılmaz bir baş ağrım var gözümü açamıyorum migrenim tuttu direniyorum ilaç içmemek için yarına kadar direncem yarın test yapcam bakalım kızlar hayırlısı
Aaa heralde canm kusura bakma strip testlerinde net cizgi 3 gun gozukiyordu oda cok net degl
Aaa heralde canm kusura bakma strip testlerinde net cizgi 3 gun gozukiyordu oda cok net degl
Merhaba cok gecmis olsun oncelikle canm bazen erken gebelik testleri dogru sonuc vermiyorMerhaba kızlar bende gebelik istiyorum daha önce 1düşüğüm oldu 29 Ağustos da en son 20 ekimde adet oldum ve ovülasyon testi ile yumurtlama günümü buldum adetime 5 gün var ama çok heycanlandım erken gebelik testi yaptım negatif çıktı hamilelik olsaydı silik çıkardı değil mi
Oyy hadi hayırlı haberler güzelimmmİnanılmaz bir baş ağrım var gözümü açamıyorum migrenim tuttu direniyorum ilaç içmemek için yarına kadar direncem yarın test yapcam bakalım kızlar hayırlısı
Tam baslayınca reglin o gunu dikkate alirsn kuzumAyın 4 ünde başlayan kahverengi lekelenmelerle bugüne kadar geldim bugğn bir kaç damla adetim gelmeye başladı sökülüyor galiba (bu ay leke hem bir hafta erken geldi hem sökülmedi) neyse benim adet başlangıcım ne şimdi herşey birbirine karıştı
İnşallah bakalım canım ağrımda başladı gibi hafif hafifOyy hadi hayırlı haberler güzelimmm
Sayfa yenileye yenileye yazabiliyorum bende kuzumYaa sorun var sitede yazamiyorum
Klavye cikmiyor alıntıları yaptm ama cevabini uazamadm
İnşallah canım çok istiyorum hayırlısı inşallahMerhaba cok gecmis olsun oncelikle canm bazen erken gebelik testleri dogru sonuc vermiyor
Azck daha sabret
İnşallah yer ediyordur hazırlanıyordur yumurtalar aylardır bunu ümit ediyorum bende:))Ay eşim benim o hazırlıyor lafına çok gülüyor ne hazırlıyor yarışa mı hazırla hazırla bi bitmedi diyorinşallah bebiştir orda olannnn
Bence de benTam baslayınca reglin o gunu dikkate alirsn kuzum
bence de ben bitişini artık dikkate alacağım yapacak bir şey yok karmakarışık bir şey olduTam baslayınca reglin o gunu dikkate alirsn kuzum
Regl oldun mu canım benim söktü artık valla en kafam rahat günler bu günler oluyor bittiği an başlıyor herşey ama hayırlısıyla bu ay artık ne ovülasyon ne test ve eğer başarabilirsem de kendimi dinlenmemeye çalışacağım inşallah başarırımSayfa yenileye yenileye yazabiliyorum bende kuzum
Hadi yaaaa demeeİnşallah bakalım canım ağrımda başladı gibi hafif hafif
Hee yaa nasl ve zaman duzelir acaba zaten bi sure reklam da giriyor aralara..Sayfa yenileye yenileye yazabiliyorum bende kuzum
Ahh bebeimm insallah Rabbm hayırlısı ile saglıkla nasip etsinİnşallah canım çok istiyorum hayırlısı inşallah
Evet guzelim onu dikkate alBence de ben
bence de ben bitişini artık dikkate alacağım yapacak bir şey yok karmakarışık bir şey oldu
Hayırlısı olsun inşallah canımCanım benim 8 gündür çamur akıntı devam ilk defa bu kadar uzun sürdü fazla gelmiyo akıntım gün içinde 1 ped dolacak kadar o yüzden sanırım
Amin inşallah canım teşekkür ederimOy maşallah Allah kucağına almayı sağ salim nasip etsin inşallah bebeğim
Az önce tekrar yaptım 3dakika içinde bu şekilde oldu muhtelemen tam bugün pik oldu diye düşünüyorum sizce bir önceki attığım görselden daha farklıCanım pik gibi duruyor bugünü degerlendir yarin yine test yap siliklesirse o günüde degerlendir ama sen bu saatte mi yaptın testi
Canım yumurtanın çatlaması bazen 2 gün surebiliyor dünü degerlendirdiysen bugunude degerlendir pik olmuş ve 2 tane havuc ye yumurtanın catlamasina yardımcı olsun bu ay bende öyle denedim bakalım sonucumu bekliyorumAz önce tekrar yaptım 3dakika içinde bu şekilde oldu muhtelemen tam bugün pik oldu diye düşünüyorum sizce bir önceki attığım görselden daha farklı