Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar bende gebelik istiyorum daha önce 1düşüğüm oldu 29 Ağustos da en son 20 ekimde adet oldum ve ovülasyon testi ile yumurtlama günümü buldum adetime 5 gün var ama çok heycanlandım erken gebelik testi yaptım negatif çıktı hamilelik olsaydı silik çıkardı değil mi

Kaset test atmadim ama karsti heralde
Aaa heralde canm kusura bakma strip testlerinde net cizgi 3 gun gozukiyordu oda cok net degl
Aynen öyle bebişim sabrımızın sonu selamet olsun inşallah

Canım pik olmuş yumurtan çatlamış sen artık beklemeye geç

İnanılmaz bir baş ağrım var gözümü açamıyorum migrenim tuttu direniyorum ilaç içmemek için yarına kadar direncem yarın test yapcam bakalım kızlar hayırlısı

Merhaba cok gecmis olsun oncelikle canm bazen erken gebelik testleri dogru sonuc vermiyor
Azck daha sabret

Tam baslayınca reglin o gunu dikkate alirsn kuzum

Sayfa yenileye yenileye yazabiliyorum bende kuzum
Regl oldun mu canım benim söktü artık valla en kafam rahat günler bu günler oluyor bittiği an başlıyor herşey ama hayırlısıyla bu ay artık ne ovülasyon ne test ve eğer başarabilirsem de kendimi dinlenmemeye çalışacağım inşallah başarırım

Canım pik gibi duruyor bugünü degerlendir yarin yine test yap siliklesirse o günüde degerlendir ama sen bu saatte mi yaptın testi
Az önce tekrar yaptım 3dakika içinde bu şekilde oldu muhtelemen tam bugün pik oldu diye düşünüyorum sizce bir önceki attığım görselden daha farklı

Eklentiler

• IMG_1212.jpeg
    59,4 KB · Görüntüleme: 28
Az önce tekrar yaptım 3dakika içinde bu şekilde oldu muhtelemen tam bugün pik oldu diye düşünüyorum sizce bir önceki attığım görselden daha farklı
Canım yumurtanın çatlaması bazen 2 gün surebiliyor dünü degerlendirdiysen bugunude degerlendir pik olmuş ve 2 tane havuc ye yumurtanın catlamasina yardımcı olsun bu ay bende öyle denedim bakalım sonucumu bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…