Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya sorma bazen diyorum böyle şaşmadı acaba hazırlık mı ama ne hazırlıkmış bu arkadaş:)) ya benim lekelenmesene sayarsam yarın adetimin bitmesi gerekir çünkü bugün 7. gün doğru dürüst geldiği de yok zaten. Neyse bu arada sol kasığım kasılıyor sanki orda bir şey var sürekli böyle beni çok rahatsız ediyor
Ay eşim benim o hazırlıyor lafına çok gülüyor ne hazırlıyor yarışa mı hazırla hazırla bi bitmedi diyor :KK70: inşallah bebiştir orda olannnn

Ay eşim benim o hazırlıyor lafına çok gülüyor ne hazırlıyor yarışa mı hazırla hazırla bi bitmedi diyor :KK70: inşallah bebiştir orda olannnn
Ama gerçekten eskilerde hep öyle der ya adet düzensizleşir vücut bebek istiyor der hemen. Gerçi şöyle bişey var normal seyirde olan bi döngü varsa gerçekten hazırlık olduğuna inanıyorum bende 😂😂😂 benim eşimde dalga geçiyor o ne öyle ne hazırlanıyor diyor 😂😂😂🙈

Ama gerçekten eskilerde hep öyle der ya adet düzensizleşir vücut bebek istiyor der hemen. Gerçi şöyle bişey var normal seyirde olan bi döngü varsa gerçekten hazırlık olduğuna inanıyorum bende 😂😂😂 benim eşimde dalga geçiyor o ne öyle ne hazırlanıyor diyor 😂😂😂🙈
Bütün kocalar aynı demek ki :KK70: kız benim kk kafayı yedi ya klavye gidiyor yazamıyorum bazen sizde de oluyor mu

İnanılmaz bir baş ağrım var gözümü açamıyorum migrenim tuttu direniyorum ilaç içmemek için yarına kadar direncem yarın test yapcam bakalım kızlar hayırlısı 🙏

Kızlar bakın folikasitin hamilelik öncesiyle ilgili faydasını içeren bi video ekliyorum buraya izleyin sizde kullansam mı diye düşünenler vardı

X