- 10 Aralık 2013
- 7.010
- 2.876
- Konu Sahibi sehribann16
- #2.221
Kaset testte daha belli ikinci cizgin canmKizlar sizce olmusmu pik yoksa devammi edeyim
Sen bu gunleri degerlendir:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaset testte daha belli ikinci cizgin canmKizlar sizce olmusmu pik yoksa devammi edeyim
Aynen öyle bebişim sabrımızın sonu selamet olsun inşallahO kadar haklısın ki sehribancıgım,ama iste bebis olsun diye her yolun deniyoruzzzz elimizden geldigince
Ay eşim benim o hazırlıyor lafına çok gülüyor ne hazırlıyor yarışa mı hazırla hazırla bi bitmedi diyor inşallah bebiştir orda olannnnYa sorma bazen diyorum böyle şaşmadı acaba hazırlık mı ama ne hazırlıkmış bu arkadaş:)) ya benim lekelenmesene sayarsam yarın adetimin bitmesi gerekir çünkü bugün 7. gün doğru dürüst geldiği de yok zaten. Neyse bu arada sol kasığım kasılıyor sanki orda bir şey var sürekli böyle beni çok rahatsız ediyor
Olmuş gibi duruyor canım markası ne bidaha bu markadan alma benceKizlar sizce olmusmu pik yoksa devammi edeyim
Canım pik olmuş yumurtan çatlamış sen artık beklemeye geçKizlar sizce olmusmu pik yoksa devammi edeyim
Ama gerçekten eskilerde hep öyle der ya adet düzensizleşir vücut bebek istiyor der hemen. Gerçi şöyle bişey var normal seyirde olan bi döngü varsa gerçekten hazırlık olduğuna inanıyorum bende benim eşimde dalga geçiyor o ne öyle ne hazırlanıyor diyorAy eşim benim o hazırlıyor lafına çok gülüyor ne hazırlıyor yarışa mı hazırla hazırla bi bitmedi diyor inşallah bebiştir orda olannnn
Bütün kocalar aynı demek ki kız benim kk kafayı yedi ya klavye gidiyor yazamıyorum bazen sizde de oluyor muAma gerçekten eskilerde hep öyle der ya adet düzensizleşir vücut bebek istiyor der hemen. Gerçi şöyle bişey var normal seyirde olan bi döngü varsa gerçekten hazırlık olduğuna inanıyorum bende benim eşimde dalga geçiyor o ne öyle ne hazırlanıyor diyor
Aynen öyle kocaların tepkiler aynı o klavye olayı bende de var iki gündür beni deli ediyor sayfa yenileye yenileye yazabiliyorum öyle yapıncaBütün kocalar aynı demek ki kız benim kk kafayı yedi ya klavye gidiyor yazamıyorum bazen sizde de oluyor mu
Gecede giremedik ya sorun var herlade kkda yaw hadi trendyolda sorun olur anlarım indirim ver buranın derdi ne ayolAynen öyle kocaların tepkiler aynı o klavye olayı bende de var iki gündür beni deli ediyor sayfa yenileye yenileye yazabiliyorum öyle yapınca
Hayırrrrr hayırrrr sakın içmeeeeİnanılmaz bir baş ağrım var gözümü açamıyorum migrenim tuttu direniyorum ilaç içmemek için yarına kadar direncem yarın test yapcam bakalım kızlar hayırlısı
Yok yok içmiyorum canım regl öncesi migreni de olabilir ama bu o da var hayır şom ağızlıyım daha dün eşime dedim ki şükür başımın ağrısı geçiyor bugün nirvanayla uyandımHayırrrrr hayırrrr sakın içmeeee
Orda da sorun vardı kız ovulasyonu testi aldım ben indirimden dün sizde alın geçen aldığımdan pahalı ama diğer yerlere göre ucuzGecede giremedik ya sorun var herlade kkda yaw hadi trendyolda sorun olur anlarım indirim ver buranın derdi ne ayol
Şom ağızlıkta bir numarasın aşkomYok yok içmiyorum canım regl öncesi migreni de olabilir ama bu o da var hayır şom ağızlıyım daha dün eşime dedim ki şükür başımın ağrısı geçiyor bugün nirvanayla uyandım
Beni delirtti bu ovulasyon testi zaten ne zaman alsam 14.gün eşimle tartışıyoruz küsüyoruz uğursuz geliyorOrda da sorun vardı kız ovulasyonu testi aldım ben indirimden dün sizde alın geçen aldığımdan pahalı ama diğer yerlere göre ucuz
Shahahah ay gerçektenŞom ağızlıkta bir numarasın aşkom
Allah seni yaShahahah ay gerçekten
O ovulasyon testi kullananların genel sorunu bacım bende özellikle o günlerde sinirli olduğum için bi kavga sebebi buluyorumBeni delirtti bu ovulasyon testi zaten ne zaman alsam 14.gün eşimle tartışıyoruz küsüyoruz uğursuz geliyor
Kaset test atmadim ama karsti heraldeKaset testte daha belli ikinci cizgin canm
Sen bu gunleri degerlendir:)