Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Seninde az kalmış canım bende umutlu değilim ama ilaç içecem içemiyorum da işte
Benim kafam çok karıştı takvimde gösterilen yumurtlama tarihlerinde testim negatifti ondan sonra da yapmadım o yüzden yumurtlama oldu mu olmadı mı onu bile bilmiyorum sonuç olarak umut da edemiyorum bata bir hafta kala yumurtlama olur mu diye site site geziyorum sadece

Bana faydalı olabilecek omega 3 tavsiyesi olan var mı. Daha önce doktor folik asit karışık bir çok vitaminin olduğu bi tane önerdi almıştım ama düzgün giden değerlerimi de bozmak istemiyorum o yüzden sadece omega kullanayım diyorum etkili bir tavsiyesi olan varsa yazarsa sevinirim

Canım yumurtlama uygulamaya göre çıkmıyor ben 17. Günde yumurtladım öyle denk gelmiş olabilir senin de

Sanırım biz ne zaman salar oluruna bırakırsak o zaman olacak
Yok ben bu ay beklemiyordum zaten değerlendiremedik çünkü şehir dışından misaifrim falan geldi ansızın imkansıza yakındı benim olmam her ay yeni bir umut canım. Bak lekenmem başladı benim günü gününe döngüm doğrudur benim dün konuştuğumuz muhabbet bu ay foliğe de başladım vücut bebeğe hazırlık yapıyor diye düşünüyorum

Ben iki aydır folik alıyorum

Hiç ovülasyonunda iki üç gün çift çizgi gören oldu mu beni şaşırttı bu durum test mi bozuktu anlamıyorum labroquick testim ben 25 günde bir adet olurdum hamilelik deneyeli dengem şaştı ama bi uygulama var ona göre tam ovulasyon tarihimde çift çizgi vardı ama o günü geçtiğimde de çift devam etti sonra bi sabah ikinci çizgi azdı akşamına gene ikinci çizgi baya netti bugün ta ki ikinci çizgi biraz azalmıştı biraz bile azalma çatlamış mıdır karıştı kafam iyice bende her çift çizgide denemiş oldum o da sperm kalitesi azaltır mı bilmiyorum arka arkaya iki defa denedik

bende bu ay iki gün net çift çizgi gördüm ve laboquik kullanıyorum olabilir normal bir durum...üç gün üst üste denedim sonra ve öncesi gün aşırı devam... pik yaptığı ve silikleştiği günler özellikle hergün ilişki olabilirmiş

Bi arkadaşımız önermişti aşko ama hatırlamıyorum ocean diye bi marka mıydı neydi

Canım ilk çift çizgi iki gün sürüp silikleşip sonra tekrar mı pik oldu iki gün pik sürmesi normal sonradan tekrar pik yaşaman belki yakın boyutta bi yumurtan vardı oda çatlama boyutuna geldiği için pik olmuş olabilir

Yok bacım sabah yaptım test kalbim kadar temiz çıktı ama hayatımda ilk defa gecikme yaşıyorum beynim hala zonkluyor

Bence bu ay herkes öyle oldu benimde öyle oldu hayatımda reglim geçikmez bu ay hem gecikti hemde sıfır belirti geçikirken umutlandırdı o ayrı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…