Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay eşim benim o hazırlıyor lafına çok gülüyor ne hazırlıyor yarışa mı hazırla hazırla bi bitmedi diyor inşallah bebiştir orda olannnn

Ay eşim benim o hazırlıyor lafına çok gülüyor ne hazırlıyor yarışa mı hazırla hazırla bi bitmedi diyor inşallah bebiştir orda olannnn
Ama gerçekten eskilerde hep öyle der ya adet düzensizleşir vücut bebek istiyor der hemen. Gerçi şöyle bişey var normal seyirde olan bi döngü varsa gerçekten hazırlık olduğuna inanıyorum bende benim eşimde dalga geçiyor o ne öyle ne hazırlanıyor diyor

Bütün kocalar aynı demek ki kız benim kk kafayı yedi ya klavye gidiyor yazamıyorum bazen sizde de oluyor mu

İnanılmaz bir baş ağrım var gözümü açamıyorum migrenim tuttu direniyorum ilaç içmemek için yarına kadar direncem yarın test yapcam bakalım kızlar hayırlısı

Aynen öyle kocaların tepkiler aynı o klavye olayı bende de var iki gündür beni deli ediyor sayfa yenileye yenileye yazabiliyorum öyle yapınca
Gecede giremedik ya sorun var herlade kkda yaw hadi trendyolda sorun olur anlarım indirim ver buranın derdi ne ayol

Kızlar bakın folikasitin hamilelik öncesiyle ilgili faydasını içeren bi video ekliyorum buraya izleyin sizde kullansam mı diye düşünenler vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…