Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bir sorun olmayınca verilince bana beden verilmedi diye düşündüm kuzum sağol aydınlattığın için

Bir sorun olmayınca verilince bana beden verilmedi diye düşündüm kuzum sağol aydınlattığın için
Blue8816 yaştan dolayı stres yaptığı için doktoru vermiştir ama bence çok yanlış bu ilaçlar hormon ilaçları yan etkileri çok kilo tüylenme vs o klomen verilmiş bana femara verilmişti iğneyi hiç söylemiyorum sadece 1 aylık kullanımımda göbek ve göğüs bölgemde dikkatimi çekti tüylenmelerim artmış ağrısı olmayana antibiyotik vermek nasıl yanlışsa yumurtlamasında sorun olmayana da bunlar o kadar yanlış benim için

Ayın 4 ünde başlayan kahverengi lekelenmelerle bugüne kadar geldim bugğn bir kaç damla adetim gelmeye başladı sökülüyor galiba (bu ay leke hem bir hafta erken geldi hem sökülmedi) neyse benim adet başlangıcım ne şimdi herşey birbirine karıştı

Bende leke falanda hiçbirşey yok bende ilaç içtim zaten
Aynen bende öyle yaa o günden ber lekelenme görüyorum bu gün artık antibiyotik içtim ben(

Senle günümüz aynıydı bakalım yarın bir şey gelecek mi sende ama benim bazen 30 döngüye girebiliyor yani geçen ay hangi günse bu ayda aynı gün olabiliyor
Valla yarın gelir benim ki benim günüm şaşmıyor döngüme göre geliyor hep uygulamada neyse o oluyor yani

Yani canım bana doktorum sık olmadığı sürece ara lekelenmelerin normal olduğunu söylemişti. Reglnle gelincede lekelenmeden itibaren sayıyormuş doktorlar

Kızlar ovulasyon testi yapıyorum negatif mi pozitif mi karar veremedim

Eklentiler

• E5CB1ADA-6496-44DB-BDA3-6D61D612D6CF.jpeg
    97,2 KB · Görüntüleme: 42
Bu ay hepimize bela oldu kahverengi akıntı

O kadar haklısın ki sehribancıgım,ama iste bebis olsun diye her yolun deniyoruzzzz elimizden geldigince

Bu ay hepimize bela oldu kahverengi akıntı
Ya sorma bazen diyorum böyle şaşmadı acaba hazırlık mı ama ne hazırlıkmış bu arkadaş:)) ya benim lekelenmesene sayarsam yarın adetimin bitmesi gerekir çünkü bugün 7. gün doğru dürüst geldiği de yok zaten. Neyse bu arada sol kasığım kasılıyor sanki orda bir şey var sürekli böyle beni çok rahatsız ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…