- 8 Eylül 2021
- 992
- 238
-
- Konu Sahibi sehribann16
- #2.201
Bir sorun olmayınca verilince bana beden verilmedi diye düşündüm kuzum sağol aydınlattığın içinCanım klomen femara vs bunlar sağlıklı düzgün yumurtaları oluşmayanlara veriliyor az ve sağlıklı yumurta oluşturuyor senin yumurtlama sorunun yoksa bunlara ihtiyacın yok çatlatma iğnesi de yumrtası kendiliğinden çatlamayanlar için bazı doktorlar ama ezbere iş yaptığı için kafasına göre kendi kendine büyüyo mu çatlıyo mı diye bakmadan direk veriyor vücudumuz düz duvar sanıyolar para şarıl şarıl akıyor sanıyolar
Bir sorun olmayınca verilince bana beden verilmedi diye düşündüm kuzum sağol aydınlattığın için
Aynen bende öyle yaa o günden ber lekelenme görüyorum bu gün artık antibiyotik içtim ben(
Valla yarın gelir benim ki benim günüm şaşmıyor döngüme göre geliyor hep uygulamada neyse o oluyor yaniSenle günümüz aynıydı bakalım yarın bir şey gelecek mi sende ama benim bazen 30 döngüye girebiliyor yani geçen ay hangi günse bu ayda aynı gün olabiliyor
Ay inşallah keşke öyle bişey olsa kuzum yaKız aynı şeyi yazmışızAllah mı söyletti ne
Yok kuzu benim yarın günüm şişlik dışında hiçbir şey yok bende şuan
Yani canım bana doktorum sık olmadığı sürece ara lekelenmelerin normal olduğunu söylemişti. Reglnle gelincede lekelenmeden itibaren sayıyormuş doktorlarAyın 4 ünde başlayan kahverengi lekelenmelerle bugüne kadar geldim bugğn bir kaç damla adetim gelmeye başladı sökülüyor galiba (bu ay leke hem bir hafta erken geldi hem sökülmedi) neyse benim adet başlangıcım ne şimdi herşey birbirine karıştı
Ayy inşallah gelmez canımYok kuzu benim yarın günüm şişlik dışında hiçbir şey yok bende şuan
Denicem:)Yarın bide erken gebelik testiyle denesene bi merak ettim ayol
Canım pik gibi duruyor bugünü degerlendir yarin yine test yap siliklesirse o günüde degerlendir ama sen bu saatte mi yaptın testiKızlar ovulasyon testi yapıyorum negatif mi pozitif mi karar veremedim
Öğle saatlerinde yapmıştım yarın tekrar yaparımCanım pik gibi duruyor bugünü degerlendir yarin yine test yap siliklesirse o günüde degerlendir ama sen bu saatte mi yaptın testi
Bu ay hepimize bela oldu kahverengi akıntıAyın 4 ünde başlayan kahverengi lekelenmelerle bugüne kadar geldim bugğn bir kaç damla adetim gelmeye başladı sökülüyor galiba (bu ay leke hem bir hafta erken geldi hem sökülmedi) neyse benim adet başlangıcım ne şimdi herşey birbirine karıştı
Banada pik var gibi geldi canım eğer bidaha böyle olursa akşamında da yap olur mu yumurtlama günleri hem öğlen 12 gibi hemde akşam 8 gibi 2 3 saat sıvı almadanÖğle saatlerinde yapmıştım yarın tekrar yaparım
Bakalım bekleyip görcez canım hala bişey yokAyy inşallah gelmez canım
Bence pozitifKızlar ovulasyon testi yapıyorum negatif mi pozitif mi karar veremedim
O kadar haklısın ki sehribancıgım,ama iste bebis olsun diye her yolun deniyoruzzzz elimizden geldiginceBlue8816 yaştan dolayı stres yaptığı için doktoru vermiştir ama bence çok yanlış bu ilaçlar hormon ilaçları yan etkileri çok kilo tüylenme vs o klomen verilmiş bana femara verilmişti iğneyi hiç söylemiyorum sadece 1 aylık kullanımımda göbek ve göğüs bölgemde dikkatimi çekti tüylenmelerim artmış ağrısı olmayana antibiyotik vermek nasıl yanlışsa yumurtlamasında sorun olmayana da bunlar o kadar yanlış benim için
Ya sorma bazen diyorum böyle şaşmadı acaba hazırlık mı ama ne hazırlıkmış bu arkadaş:)) ya benim lekelenmesene sayarsam yarın adetimin bitmesi gerekir çünkü bugün 7. gün doğru dürüst geldiği de yok zaten. Neyse bu arada sol kasığım kasılıyor sanki orda bir şey var sürekli böyle beni çok rahatsız ediyorBu ay hepimize bela oldu kahverengi akıntı