- 21 Ağustos 2023
- 479
- 236
- 26
- Konu Sahibi sehribann16
- #2.261
Kız oldun muuuBakalım bekleyip görcez canım hala bişey yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız oldun muuuBakalım bekleyip görcez canım hala bişey yok
Tamamdır çok teşekkür ederimCanım yumurtanın çatlaması bazen 2 gün surebiliyor dünü degerlendirdiysen bugunude degerlendir pik olmuş ve 2 tane havuc ye yumurtanın catlamasina yardımcı olsun bu ay bende öyle denedim bakalım sonucumu bekliyorum
Meneksem saglikla mutlulukla evladına kucagına al insallahAmin inşallah canım teşekkür ederim
Ay hadi inşallah hayırlı haberlerini bekliyorzİnanılmaz bir baş ağrım var gözümü açamıyorum migrenim tuttu direniyorum ilaç içmemek için yarına kadar direncem yarın test yapcam bakalım kızlar hayırlısı
Yok canım başlamadı benim daha başlama öncesi migrenim başladı yuvarlanıyorum evin içinde perişanım. Vazgeçme ama kafanı dinle canım kendimizi çok kuruyoruzRegl oldun mu canım benim söktü artık valla en kafam rahat günler bu günler oluyor bittiği an başlıyor herşey ama hayırlısıyla bu ay artık ne ovülasyon ne test ve eğer başarabilirsem de kendimi dinlenmemeye çalışacağım inşallah başarırım
Ay o reklamlardan nefret geldi valla yok kuzu ben regl olacak gibiyimHadi yaaaa demee
Hee yaa nasl ve zaman duzelir acaba zaten bi sure reklam da giriyor aralara..
Ahh bebeimm insallah Rabbm hayırlısı ile saglıkla nasip etsin
Hepimiz cok istiyoruz
Yok gelmedi hala ama gelecek belli yani maffoldum bugünKız oldun muuu
İnşallah dicem canım da hastalancam gibiyim tam hastalık öncesi durumundayım şuanHadi hayırlısı inşallah hayırlı haberlerini alırız
Ay hadi inşallah hayırlı haberlerini bekliyorz
Bazen insan artık gelsede kurtulsam kafamda rahat etse diyor neyse guzelce hastalığını geçirdi bu ay güzel degerlendir canım benimde adetimden bikac gun önce leke gelirdi normalde dun gelmedi hüzünden bisey yok inşallah hiç gelmezYok gelmedi hala ama gelecek belli yani maffoldum bugün
Hayırlısı inşallah benim bata son 5 Allahtan umut kesilmez ya ama yine de çok umutlu değilimİnşallah dicem canım da hastalancam gibiyim tam hastalık öncesi durumundayım şuan
Amin inşallah çok teşekkür ederimMeneksem saglikla mutlulukla evladına kucagına al insallah
Seninde az kalmış canım bende umutlu değilim ama ilaç içecem içemiyorum da işteHayırlısı inşallah benim bata son 5 Allahtan umut kesilmez ya ama yine de çok umutlu değilim
Neyi çok istiyorsak olmuyo zaten çok istememek lazımO ovulasyon testi kullananların genel sorunu bacım bende özellikle o günlerde sinirli olduğum için bi kavga sebebi buluyorum
Allah'tan ümit kesilmezİnşallah yer ediyordur hazırlanıyordur yumurtalar aylardır bunu ümit ediyorum bende:))
Ama idrar testi de negatif bugün yine yaptım sinir oldumHayırlısı olsun inşallah canım
Aynen öyle canımNeyi çok istiyorsak olmuyo zaten çok istememek lazım
Valla hala gelen giden yok baş ağrımla cebelleşiyorum mideme de vurdu ağrı çektiğim acıyı anlatamam deyse bari
Evet canım ama anlamadım siyah bisey çamur gibi iki gun oldu bugün yok rgl ne bisey anlamadimRegli mi oldun
Akışına bıraktım zaten bisey üstüne gittin mi olmaz ama istemesen burnunun ucunda biterAaa yy deme canm yaa
Vallahi hakkmzda hayirlisi olsun ama zorr beklemek