- 8 Ağustos 2023
- 5.561
- 5.927
-
- Konu Sahibi sehribann16
- #2.181
Aynen canm dikkate almayı düşünmüyorum artık takvimi. Hayırlı zamanda Allah cümlemize nasip etsin inşallahBen o takvimi hiç dikkate almıyorum bana çok saçma geliyor canım sonradan hızlı bi şekilde büyümüştür belki yumurtan öncekinde o yüzden öyle konuşmuştur sen doktorunun dediği gibi iki günde bir ilişki yaparsın
Ben o takvimi hiç dikkate almıyorum bana çok saçma geliyor canım sonradan hızlı bi şekilde büyümüştür belki yumurtan öncekinde o yüzden öyle konuşmuştur sen doktorunun dediği gibi iki günde bir ilişki yaparsın
Hafif çizgi görünüyor sankiMerhaba bakabilir misiniz?
Canım benim adetime son 4 gün kaldı dun cok siddetli regl ağrısı gibi ağrılarım oldu korkuttu biraz bugun biseyim yok günümü bekliyorum dua et bizleresenin durunun nasil her sey yolunda mi
Doktora gittim 5 haftalık olduk kese göründü her şey yolunda şükür
Sen bide civan perçemi iç canım bak bakayım bügune kadar ondan daha kötü bişey içmiş misin
Aminn canım hepimize aminnnAynen canm dikkate almayı düşünmüyorum artık takvimi. Hayırlı zamanda Allah cümlemize nasip etsin inşallah
Valla ben bi 15 gün falan içtim galiba o kadar kötü bi tadı var ki anlatamam mideye sorunu olur mu bilmem ama tadı gerçekten zehir gibiAyy bunu kaçırmışım yaaa onuda düşünüyordum ama benim ciddi mide problemim var çogu şeyi içemiyorum soganıda içemedim belki içsem kistim giderdi
Canım benim 8 gündür çamur akıntı devam ilk defa bu kadar uzun sürdü fazla gelmiyo akıntım gün içinde 1 ped dolacak kadar o yüzden sanırımsehribann16 U umudunuyitrme M Mucizee35 kızlar aklımda siz kaldınız ne yaptınız son haberler ne o kadar çok mesaj olmuşki karışmış buralar
2024de artık bakarsın hamişler topiğini açarım da orda konuşuruzBiraz okudum ama çok karışmış yeni sayfa lazım bize
Oy maşallah Allah kucağına almayı sağ salim nasip etsin inşallah bebeğimHayırlısı olsun inşallah canım güzel haberler alırız inşallahBen doktora gittim 5 haftalık olmuş her şey yolunda çok şükür
Kız aynı şeyi yazmışızEvet yeni sayfa lazım hamişler sayfası
Regli mi oldunVala canım regl geldi
Canım klomen femara vs bunlar sağlıklı düzgün yumurtaları oluşmayanlara veriliyor az ve sağlıklı yumurta oluşturuyor senin yumurtlama sorunun yoksa bunlara ihtiyacın yok çatlatma iğnesi de yumrtası kendiliğinden çatlamayanlar için bazı doktorlar ama ezbere iş yaptığı için kafasına göre kendi kendine büyüyo mu çatlıyo mı diye bakmadan direk veriyor vücudumuz düz duvar sanıyolar para şarıl şarıl akıyor sanıyolarCanım benim maliyetli ve olumsuz olduğunda da geri alınamayacak bir para ablamda yaşadık biz çok haklısın. Bende söylüyorumda bakma kendi kendime karar vereceğim bir durum değil maddi anlamda. Bende de bir şey yok dediler ama hızlandırmak için hiç vermediler böyle şeyler bak kafam karıştı şimdi
Ayyy çok silik var sanki ya kaçıncı dknınmsonucu bu ve adetine daha 4 gün var dimi canımMerhaba bakabilir misiniz?
5 gün var 5-6. Dkikada belirdiAyyy çok silik var sanki ya kaçıncı dknınmsonucu bu ve adetine daha 4 gün var dimi canım4 gün var
Valla ben bi 15 gün falan içtim galiba o kadar kötü bi tadı var ki anlatamam mideye sorunu olur mu bilmem ama tadı gerçekten zehir gibi
Yarın bide erken gebelik testiyle denesene bi merak ettim ayol5 gün var 5-6. Dkikada belirdi
İnşallah canım sabrımız tükenmedenİnşallah bu zorluklarımız için hızlıca bebişlerimiz olur