Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba bakabilir misiniz?

Eklentiler

• Screenshot_2023-11-09-17-29-10-543_com.android.chrome.jpg
    63,5 KB · Görüntüleme: 41
Aynen canm dikkate almayı düşünmüyorum artık takvimi. Hayırlı zamanda Allah cümlemize nasip etsin inşallah

Canım benim adetime son 4 gün kaldı dun cok siddetli regl ağrısı gibi ağrılarım oldu korkuttu biraz bugun biseyim yok günümü bekliyorum dua et bizleresenin durunun nasil her sey yolunda mi
Doktora gittim 5 haftalık olduk kese göründü her şey yolunda şükür

Bizede bolca dua et lütfen Rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsin ben kaçırmış olabilirim denemedeki kaçıncı ayındı

Ayy bunu kaçırmışım yaaa onuda düşünüyordum ama benim ciddi mide problemim var çogu şeyi içemiyorum soganıda içemedim belki içsem kistim giderdi
Valla ben bi 15 gün falan içtim galiba o kadar kötü bi tadı var ki anlatamam mideye sorunu olur mu bilmem ama tadı gerçekten zehir gibi

Canım klomen femara vs bunlar sağlıklı düzgün yumurtaları oluşmayanlara veriliyor az ve sağlıklı yumurta oluşturuyor senin yumurtlama sorunun yoksa bunlara ihtiyacın yok çatlatma iğnesi de yumrtası kendiliğinden çatlamayanlar için bazı doktorlar ama ezbere iş yaptığı için kafasına göre kendi kendine büyüyo mu çatlıyo mı diye bakmadan direk veriyor vücudumuz düz duvar sanıyolar para şarıl şarıl akıyor sanıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…