- 8 Eylül 2021
- 992
- 238
-
- Konu Sahibi sehribann16
- #2.161
Bu çatlatma klomeni ne için veriyorlar bana hiç vermediler neden acabaKuzumm valla bazen umut yokken bile olabiliyor
Ben ne kadar zaman umutlandm da olmadı..
Sekercim ben zatn rahim filmi cekindim temiz sukur 2 ay da klomen ve catlatma ignesi kullandm yine negatif
O yuzden oyle bir dusunceye girdim
Ama fiyatlar o kadar pahalı kii
70,80 bin
Aynen bende öyle yaa o günden ber lekelenme görüyorum bu gün artık antibiyotik içtim benYa valla canım hiç bir belirtim yok ki tersine bak yumurtlama döneminde binbaşladı şu iki güne kadar sürekli Kasık ağrım oldu iki gündür yok kesildi işin ilginç tarafı ben regl den önce normalde bir hafta gelme ağrısını çekerim hayır üşttüm ona da eminim ağrı niye yok anlamadım havalardan mıdır nedir bi tuhaf
Evet öyle oluyor diyorlar ama geç döllenme olabiliyormuş bazen öyle olunca görünmüyormuş 5 ve 6. Hafta da görünüyorAllah razı olsun canımtahmini kese hep 5.ci haftada mi görünüyor
Anladım canım teşekkür ettimEvet öyle oluyor diyorlar ama geç döllenme olabiliyormuş bazen öyle olunca görünmüyormuş 5 ve 6. Hafta da görünüyor
Selam benide eklermisimiz SAT 31 EKİM BAT 30 KASIMSelam kızlar herkese merhabalar geçirdiğimiz süreçte hem kafamızda sorular kalmaması için hemde kafamızı dağıtmak için böyle bir konu açmak istedim hepinizin test takibini bekliyorum SAT VE BAT TARİHLERİNİZİ BELİRTMEYİ UNUTMAYIN BOL BOL BEBİŞ HABERLERİNİ ALMAK ÜMİDİYLE
İSİM SAT BAT M mormnekse sehribann16 3 Kasım 30 Kasım @nilda2121 25 Ekim 22 Kasım @Snnn0 Blue8816 20 Ekim 17 Kasım @zingarina10 6 Ekim 3 Kasım @Blue_girll 7 Ekim 6 Kasım @Manolya- 10 Ekim 14 Kasım @gunesligun2727 10 Ekim 10 Kasım @umha 2 Kasım 30 Kasım M Mucizee35 14 Ekim 10 Kasım @Morkide 27 Ekim 27 Kasım U umudunuyitrme 18 Ekim 13 Kasım @VERA88 15 Ekim 11 Kasım @adamsu 27 Eylül 8 Ekim @ikikedibirdeli 19 Ekim 15 Kasım @Gksu21 @cilek gezegeni60 8 Ekim 8 Kasım hacer kahraman 12 Ekim 10 Kasım @ugurbrvn 20 Ekim 15 Kasım @hicmiyimbilmemkineyim 13 Ekim 11 Kasım @minikbikusumolsa 18 Ekim 17 Kasım @cebellato 18 Ekim 15 Kasım
Hiç sormaEşine de fazla şımarma oldu da kızı erkeği kaldı sanki anam bu erkekler de ne değişik
Vala canım regl geldi@hacerkahraman son durumun ne canmm?
Benim esim sukur olumsuz bakmior ama borcumuz cok canmValla benim eşim yanaşsa ben ne kadar tutarsa tutsun bir kere denerdim aşılama ve tüp bebek
Benim bebis olayini hızlandrnak icin vermisti doktor,yoksa esimde de bende de sorun yokBu çatlatma klomeni ne için veriyorlar bana hiç vermediler neden acaba
Vala canım regl geldi
Aaa yy deme canm yaaVala canım regl geldi
Ay çok şükür canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinDoktora gittim 5 haftalık olduk kese göründü her şey yolunda şükür
Aynen bende öyle yaa o günden ber lekelenme görüyorum bu gün artık antibiyotik içtim ben(
Amin inşallah canım çok teşekkür ederimAy çok şükür canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Canım benim maliyetli ve olumsuz olduğunda da geri alınamayacak bir para ablamda yaşadık biz çok haklısın. Bende söylüyorumda bakma kendi kendime karar vereceğim bir durum değil maddi anlamda. Bende de bir şey yok dediler ama hızlandırmak için hiç vermediler böyle şeyler bak kafam karıştı şimdiBenim esim sukur olumsuz bakmior ama borcumuz cok canm
Benim bebis olayini hızlandrnak icin vermisti doktor,yoksa esimde de bende de sorun yok
Ama yasim 35
Senle günümüz aynıydı bakalım yarın bir şey gelecek mi sende ama benim bazen 30 döngüye girebiliyor yani geçen ay hangi günse bu ayda aynı gün olabiliyorBende leke falanda hiçbirşey yok bende ilaç içtim zaten malumunuz
Keşkee be balımmAslnda tek derdimiz bebisss
Ahhh ah bi gelseeee
Şuan sadece adeti beklemeyi düşünüyorum açıkçası fazla stres yaptım test yapınca ama dediğim gibi kafam çok karıştı. Bir hafta önce kist için gittiğimde doktor bana anlamlı bir yumurta yok dedi. Dün gittiğimde çok güzel gelişmiş yumurtaların var deyip gün aşırı önerdi yani adete 5_6 gün kala yumutlama oluyorsa takvim hesabını dikkate almamak gerek değil mi kafam çok karıştı
Ben o takvimi hiç dikkate almıyorum bana çok saçma geliyor canım sonradan hızlı bi şekilde büyümüştür belki yumurtan öncekinde o yüzden öyle konuşmuştur sen doktorunun dediği gibi iki günde bir ilişki yaparsınŞuan sadece adeti beklemeyi düşünüyorum açıkçası fazla stres yaptım test yapınca ama dediğim gibi kafam çok karıştı. Bir hafta önce kist için gittiğimde doktor bana anlamlı bir yumurta yok dedi. Dün gittiğimde çok güzel gelişmiş yumurtaların var deyip gün aşırı önerdi yani adete 5_6 gün kala yumutlama oluyorsa takvim hesabını dikkate almamak gerek değil mi kafam çok karıştı
Bakalım canım bu ayda gitmemişse soğan kürünü deneyeceğimKist varsa soğan kürü tecrübeyle sabit
Selam benide eklermisimiz SAT 31 EKİM BAT 30 KASIM
Tamam canımBeni de ekler misiniz SAT 18 Ekim Bat 15 Kasım