-
- Konu Sahibi sehribann16
- #2.141
Haklısın canım ama işte ben kendimi umutlandırıp üzülmek de istemiyorum o yüzden ihtimal olsa bile kendimi yoka alıştırıyorum sürekli. Ne olmuş öyle tüp Bebek fiyatlarıKuzumm valla bazen umut yokken bile olabiliyor
Ben ne kadar zaman umutlandm da olmadı..
Sekercim ben zatn rahim filmi cekindim temiz sukur 2 ay da klomen ve catlatma ignesi kullandm yine negatif
O yuzden oyle bir dusunceye girdim
Ama fiyatlar o kadar pahalı kii
70,80 bin
Canım benim adetime son 4 gün kaldı dun cok siddetli regl ağrısı gibi ağrılarım oldu korkuttu biraz bugun biseyim yok günümü bekliyorum dua et bizleresehribann16 U umudunuyitrme M Mucizee35 kızlar aklımda siz kaldınız ne yaptınız son haberler ne o kadar çok mesaj olmuşki karışmış buralar
Allahtan hayırlısı diyorum canım Rabbim hepimizin içini ne dilediğini biliyor inşallah hepimize nasip olurUmarım gelmez
Ovulasyonla yumurtlamani takip ettin mi sen canımŞuan sadece adeti beklemeyi düşünüyorum açıkçası fazla stres yaptım test yapınca ama dediğim gibi kafam çok karıştı. Bir hafta önce kist için gittiğimde doktor bana anlamlı bir yumurta yok dedi. Dün gittiğimde çok güzel gelişmiş yumurtaların var deyip gün aşırı önerdi yani adete 5_6 gün kala yumutlama oluyorsa takvim hesabını dikkate almamak gerek değil mi kafam çok karıştı
Benimki olursa cinsiyetini seçmekte baya zorlanacak desenizeBende bu mfk doktoru takip ediyorumm
Evet yaaa hepimizin derdi ayni diye birbirimizi anlıyoruzz
Canm ben 8 aydr deniyorum hicbir problemde yok bizdeee ama yasm 35
Ondan tup dusunuyorum,ama sadece dusunuyorum
Kuzumm valla bazen umut yokken bile olabiliyor
Ben ne kadar zaman umutlandm da olmadı..
Sekercim ben zatn rahim filmi cekindim temiz sukur 2 ay da klomen ve catlatma ignesi kullandm yine negatif
O yuzden oyle bir dusunceye girdim
Ama fiyatlar o kadar pahalı kii
70,80 bin
Bir hafata önce üst üste dört tane yaptım silikti sonra bıraktımOvulasyonla yumurtlamani takip ettin mi sen canım
Canim adetin bittikten sonra başlıyorsun adet olana kadar devam etmen gerekiyor ki yumurtlama günlerini kacirmayasinBir hafata önce üst üste dört tane yaptım silikti sonra bıraktım
O beni çok strese sokuyordu ondansa düzenli ilişki daha mantıklı dedim. Dün de doktor bana yumurtlarin güzel gelişmiş dedi sanırım bu yeni yumutlama olacak demekCanim adetin bittikten sonra başlıyorsun adet olana kadar devam etmen gerekiyor ki yumurtlama günlerini kacirmayasin
Hayırlısı olsun inşallah canım güzel haberler alırız inşallahCanım benim adetime son 4 gün kaldı dun cok siddetli regl ağrısı gibi ağrılarım oldu korkuttu biraz bugun biseyim yok günümü bekliyorum dua et bizleresenin durunun nasil her sey yolunda mi
Kısmet yinede hiç belli olmaz sürpriz olur inşallah sanaCanım benim yarın regl günüm ben pazar günü erken test yapmıştım 6 gün öncedenler var ya ondan ilaç içmek için negatif çıktı. Adetimi bekliyorum şimdi yarın gelsin diye bu ayda değil maalesef
Biraz okudum ama çok karışmış yeni sayfa lazım bizeAma bazen erken testler de dogru cıkmayabiliyor
Karısmadı kızz aslnda okusan anlardn:))
Ama baya cok mesaj var tabisii
İnşallah canım sen ne durumdasın nasılsınKısmet yinede hiç belli olmaz sürpriz olur inşallah sana
Evet yeni sayfa lazım hamişler sayfasıBiraz okudum ama çok karışmış yeni sayfa lazım bize
Ayy cok sevindimm allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah canımHayırlısı olsun inşallah canım güzel haberler alırız inşallahBen doktora gittim 5 haftalık olmuş her şey yolunda çok şükür
Doktora gittim 5 haftalık olduk kese göründü her şey yolunda şükürİnşallah canım sen ne durumdasın nasılsın
Amin inşallah canım evet kese göründü şükür her zaman dualarimdasinizAyy cok sevindimm allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah canımbizlerede dua et senin duan kabul olur hamissin keseyim gördünüz mü peki
Allah razı olsun canımAmin inşallah canım evet kese göründü şükür her zaman dualarimdasiniz
Valla benim eşim yanaşsa ben ne kadar tutarsa tutsun bir kere denerdim aşılama ve tüp bebekDimi sekerim oyle inan ki
Rabbim bize de nasip etsin insallah yaa
Param olsa tup bebek yaptrcam vala