Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzumm valla bazen umut yokken bile olabiliyor
Ben ne kadar zaman umutlandm da olmadı..
Sekercim ben zatn rahim filmi cekindim temiz sukur 2 ay da klomen ve catlatma ignesi kullandm yine negatif
O yuzden oyle bir dusunceye girdim
Ama fiyatlar o kadar pahalı kii
70,80 bin
Bu çatlatma klomeni ne için veriyorlar bana hiç vermediler neden acaba

Ya valla canım hiç bir belirtim yok ki tersine bak yumurtlama döneminde binbaşladı şu iki güne kadar sürekli Kasık ağrım oldu iki gündür yok kesildi işin ilginç tarafı ben regl den önce normalde bir hafta gelme ağrısını çekerim hayır üşttüm ona da eminim ağrı niye yok anlamadım havalardan mıdır nedir bi tuhaf
Aynen bende öyle yaa o günden ber lekelenme görüyorum bu gün artık antibiyotik içtim ben:KK43:(

Selam kızlar herkese merhabalar geçirdiğimiz süreçte hem kafamızda sorular kalmaması için hemde kafamızı dağıtmak için böyle bir konu açmak istedim hepinizin test takibini bekliyorum SAT VE BAT TARİHLERİNİZİ BELİRTMEYİ UNUTMAYIN BOL BOL BEBİŞ HABERLERİNİ ALMAK ÜMİDİYLE 🌸💗💗💕🦋

İSİM SAT BAT🤰🏻🌸
M mormnekse 👣💌
sehribann16 sehribann16 3 Kasım30 Kasım
@nilda212125 Ekim22 Kasım
@Snnn0 👣💌
Blue8816 Blue8816 20 Ekim17 Kasım
@zingarina106 Ekim3 Kasım
@Blue_girll7 Ekim6 Kasım
@Manolya-10 Ekim14 Kasım
@gunesligun272710 Ekim10 Kasım
@umha2 Kasım30 Kasım
M Mucizee35 14 Ekim10 Kasım
@Morkide27 Ekim27 Kasım
U umudunuyitrme 18 Ekim13 Kasım
@VERA8815 Ekim11 Kasım
@adamsu27 Eylül8 Ekim
@ikikedibirdeli19 Ekim15 Kasım
@Gksu21 👣💌
@cilek gezegeni608 Ekim8 Kasım
hacer kahraman hacer kahraman 12 Ekim10 Kasım
@ugurbrvn20 Ekim15 Kasım
@hicmiyimbilmemkineyim13 Ekim11 Kasım
@minikbikusumolsa18 Ekim17 Kasım
@cebellato18 Ekim15 Kasım
Selam benide eklermisimiz SAT 31 EKİM BAT 30 KASIM

Benim esim sukur olumsuz bakmior ama borcumuz cok canm

Benim bebis olayini hızlandrnak icin vermisti doktor,yoksa esimde de bende de sorun yok
Ama yasim 35
Canım benim maliyetli ve olumsuz olduğunda da geri alınamayacak bir para ablamda yaşadık biz çok haklısın. Bende söylüyorumda bakma kendi kendime karar vereceğim bir durum değil maddi anlamda. Bende de bir şey yok dediler ama hızlandırmak için hiç vermediler böyle şeyler bak kafam karıştı şimdi

Şuan sadece adeti beklemeyi düşünüyorum açıkçası fazla stres yaptım test yapınca ama dediğim gibi kafam çok karıştı. Bir hafta önce kist için gittiğimde doktor bana anlamlı bir yumurta yok dedi. Dün gittiğimde çok güzel gelişmiş yumurtaların var deyip gün aşırı önerdi yani adete 5_6 gün kala yumutlama oluyorsa takvim hesabını dikkate almamak gerek değil mi kafam çok karıştı

Şuan sadece adeti beklemeyi düşünüyorum açıkçası fazla stres yaptım test yapınca ama dediğim gibi kafam çok karıştı. Bir hafta önce kist için gittiğimde doktor bana anlamlı bir yumurta yok dedi. Dün gittiğimde çok güzel gelişmiş yumurtaların var deyip gün aşırı önerdi yani adete 5_6 gün kala yumutlama oluyorsa takvim hesabını dikkate almamak gerek değil mi kafam çok karıştı
Ben o takvimi hiç dikkate almıyorum bana çok saçma geliyor canım sonradan hızlı bi şekilde büyümüştür belki yumurtan öncekinde o yüzden öyle konuşmuştur sen doktorunun dediği gibi iki günde bir ilişki yaparsın

X