Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzumm valla bazen umut yokken bile olabiliyor
Ben ne kadar zaman umutlandm da olmadı..
Sekercim ben zatn rahim filmi cekindim temiz sukur 2 ay da klomen ve catlatma ignesi kullandm yine negatif
O yuzden oyle bir dusunceye girdim
Ama fiyatlar o kadar pahalı kii
70,80 bin
Haklısın canım ama işte ben kendimi umutlandırıp üzülmek de istemiyorum o yüzden ihtimal olsa bile kendimi yoka alıştırıyorum sürekli. Ne olmuş öyle tüp Bebek fiyatları 😔 aşılamayı araştırdım mı canım

Şuan sadece adeti beklemeyi düşünüyorum açıkçası fazla stres yaptım test yapınca ama dediğim gibi kafam çok karıştı. Bir hafta önce kist için gittiğimde doktor bana anlamlı bir yumurta yok dedi. Dün gittiğimde çok güzel gelişmiş yumurtaların var deyip gün aşırı önerdi yani adete 5_6 gün kala yumutlama oluyorsa takvim hesabını dikkate almamak gerek değil mi kafam çok karıştı
Ovulasyonla yumurtlamani takip ettin mi sen canım

Kuzumm valla bazen umut yokken bile olabiliyor
Ben ne kadar zaman umutlandm da olmadı..
Sekercim ben zatn rahim filmi cekindim temiz sukur 2 ay da klomen ve catlatma ignesi kullandm yine negatif
O yuzden oyle bir dusunceye girdim
Ama fiyatlar o kadar pahalı kii
70,80 bin

Canım rahim filmi zor muydu anestesisiz olmuyor mu o

Canım benim adetime son 4 gün kaldı dun cok siddetli regl ağrısı gibi ağrılarım oldu korkuttu biraz bugun biseyim yok günümü bekliyorum dua et bizlere🤲🏻🥰senin durunun nasil her sey yolunda mi
Hayırlısı olsun inşallah canım güzel haberler alırız inşallah 🤲🏻🤩Ben doktora gittim 5 haftalık olmuş her şey yolunda çok şükür

X