- 19 Temmuz 2023
- 1.766
- 836
- 23
-
- Konu Sahibi sehribann16
- #2.121
Amin canım amin yumurta takibini doktorla mı yapıcaksın evde testlerle miİnşallah hepimiz hayırlı haberlerle geliriz
Bu ay öyle denicem inşallah bakalımYumurtlamadan 2 gun oncesi olursa iliski kiz olma ihtimali daha cokmus canm
Canım benim yarın regl günüm ben pazar günü erken test yapmıştım 6 gün öncedenler var ya ondan ilaç içmek için negatif çıktı. Adetimi bekliyorum şimdi yarın gelsin diye bu ayda değil maalesefsehribann16 U umudunuyitrme M Mucizee35 kızlar aklımda siz kaldınız ne yaptınız son haberler ne o kadar çok mesaj olmuşki karışmış buralar
Insallah dinlemezsn canm bende hep oyle diyorum ama sonra yine her seyde bir belirti arıyorumBenimde aynen. Ama artık ben belirti takip etmeyeceğim. Her ay ne değişik gördüysem kendimde gebeliğe yordum hatta göğsümde damarlar bariz belirginleşti bu ay. Bence tutacaktı olmadı ben öyle yoruyorum artık çünkü normal şeyler değil. Ama artık kendimi dinlemeyeceğim inşallah
Bu ay öyle denicem inşallah bakalım
Karısmadı kızz aslnda okusan anlardn:))sehribann16 U umudunuyitrme M Mucizee35 kızlar aklımda siz kaldınız ne yaptınız son haberler ne o kadar çok mesaj olmuşki karışmış buralar
Canım benim yarın regl günüm ben pazar günü erken test yapmıştım 6 gün öncedenler var ya ondan ilaç içmek için negatif çıktı. Adetimi bekliyorum şimdi yarın gelsin diye bu ayda değil maalesef
Bende aynı senin dediğin gibi oluyor sonra evladın cinsiyetimi önemli diyorum kendime kızıyorumValla bende cok kız bebis istiyorum,sonra dönüyorum saglikli olsun da ne olursa olsun diyorum
Aslnda tek derdimiz bebisssKızlar topiğimiz 100 sayfa olmuş bilene çok derdimiz varmış beeee
Dimi sekerim oyle inan kiBende aynı senin dediğin gibi oluyor sonra evladın cinsiyetimi önemli diyorum kendime kızıyorum
Ya valla canım hiç bir belirtim yok ki tersine bak yumurtlama döneminde binbaşladı şu iki güne kadar sürekli Kasık ağrım oldu iki gündür yok kesildi işin ilginç tarafı ben regl den önce normalde bir hafta gelme ağrısını çekerim hayır üşttüm ona da eminim ağrı niye yok anlamadım havalardan mıdır nedir bi tuhafAma bazen erken testler de dogru cıkmayabiliyor
Karısmadı kızz aslnda okusan anlardn:))
Ama baya cok mesaj var tabisii
İşte biz burda hepimiz birbirimizin derdini anlıyoruz kuzum ne kadardır deniyorsun tüp bebek düşünüyorsun. Onu hemen önermiyor çünkü doktorlar Rabbim hani bu kadar uğraşıyoruz hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin sağlıklı bir şekilde büyütmeyi nasip etsin inşallahDimi sekerim oyle inan ki
Rabbim bize de nasip etsin insallah yaa
Param olsa tup bebek yaptrcam vala
Aaa kız bende oyle regli oncesi 8,9 gun once baslar agrm ara ara az da olsaYa valla canım hiç bir belirtim yok ki tersine bak yumurtlama döneminde binbaşladı şu iki güne kadar sürekli Kasık ağrım oldu iki gündür yok kesildi işin ilginç tarafı ben regl den önce normalde bir hafta gelme ağrısını çekerim hayır üşttüm ona da eminim ağrı niye yok anlamadım havalardan mıdır nedir bi tuhaf
Evet yaaa hepimizin derdi ayni diye birbirimizi anlıyoruzzİşte biz burda hepimiz birbirimizin derdini anlıyoruz kuzum ne kadardır deniyorsun tüp bebek düşünüyorsun. Onu hemen önermiyor çünkü doktorlar Rabbim hani bu kadar uğraşıyoruz hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin sağlıklı bir şekilde büyütmeyi nasip etsin inşallah
Ama bazen erken testler de dogru cıkmayabiliyor
Karısmadı kızz aslnda okusan anlardn:))
Ama baya cok mesaj var tabisii
Yok kız bebişe yormuyorum çünkü bebiş olsa da Kasık ağrısı olurda o da yerleşirken yapıyor ya . Ben bu ayı doğru düzgün değerlendiremediğim için umudum yokAaa kız bende oyle regli oncesi 8,9 gun once baslar agrm ara ara az da olsa
Belkiii bebis vardr sende kizzz bekle bakalm regli gununu ne olacak
Sadece düşün o zaman canım onuEvet yaaa hepimizin derdi ayni diye birbirimizi anlıyoruzz
Canm ben 8 aydr deniyorum hicbir problemde yok bizdeee ama yasm 35
Ondan tup dusunuyorum,ama sadece dusunuyorum
İşte biz burda hepimiz birbirimizin derdini anlıyoruz kuzum ne kadardır deniyorsun tüp bebek düşünüyorsun. Onu hemen önermiyor çünkü doktorlar Rabbim hani bu kadar uğraşıyoruz hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin sağlıklı bir şekilde büyütmeyi nasip etsin inşallah
Yok kız bebişe yormuyorum çünkü bebiş olsa da Kasık ağrısı olurda o da yerleşirken yapıyor ya . Ben bu ayı doğru düzgün değerlendiremediğim için umudum yok
Kuzumm valla bazen umut yokken bile olabiliyorSadece düşün o zaman canım onuçünkü olma ihtimali çok yüksek en son çare tüp bebek zaten önce onun rahim filmi var çatlatma iğnesi var aşılması var varda var ama şükür bak bir sorunun yokmuş demek ki olabilir bebiş zamanını bekliyor
Şuan sadece adeti beklemeyi düşünüyorum açıkçası fazla stres yaptım test yapınca ama dediğim gibi kafam çok karıştı. Bir hafta önce kist için gittiğimde doktor bana anlamlı bir yumurta yok dedi. Dün gittiğimde çok güzel gelişmiş yumurtaların var deyip gün aşırı önerdi yani adete 5_6 gün kala yumutlama oluyorsa takvim hesabını dikkate almamak gerek değil mi kafam çok karıştıAmin canım amin yumurta takibini doktorla mı yapıcaksın evde testlerle mi
Kist varsa soğan kürü tecrübeyle sabitCanım zaten kist adet olcağın zaman belli olur yani yumurtlama zamanından sonra belli bir boyuta geldikten sonra çatlamaz işte kist oluyo sonra benim kist vardı ona da yoruyorum çamur gibi leke gelirken de yapmıştım erken gebelik onda da bişey çıkmamıştı bende kendimi ona yormuyorum o yüzden bakalım bekle bi yine sen
Umarım gelmezCanım benim yarın regl günüm ben pazar günü erken test yapmıştım 6 gün öncedenler var ya ondan ilaç içmek için negatif çıktı. Adetimi bekliyorum şimdi yarın gelsin diye bu ayda değil maalesef