Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sehribann16 U umudunuyitrme M Mucizee35 kızlar aklımda siz kaldınız ne yaptınız son haberler ne o kadar çok mesaj olmuşki karışmış buralar
Canım benim yarın regl günüm ben pazar günü erken test yapmıştım 6 gün öncedenler var ya ondan ilaç içmek için negatif çıktı. Adetimi bekliyorum şimdi yarın gelsin diye bu ayda değil maalesef

Insallah dinlemezsn canm bende hep oyle diyorum ama sonra yine her seyde bir belirti arıyorum
Ah ne zorr

Ama bazen erken testler de dogru cıkmayabiliyor
sehribann16 U umudunuyitrme M Mucizee35 kızlar aklımda siz kaldınız ne yaptınız son haberler ne o kadar çok mesaj olmuşki karışmış buralar
Karısmadı kızz aslnda okusan anlardn:))
Ama baya cok mesaj var tabisii

Ya valla canım hiç bir belirtim yok ki tersine bak yumurtlama döneminde binbaşladı şu iki güne kadar sürekli Kasık ağrım oldu iki gündür yok kesildi işin ilginç tarafı ben regl den önce normalde bir hafta gelme ağrısını çekerim hayır üşttüm ona da eminim ağrı niye yok anlamadım havalardan mıdır nedir bi tuhaf

Dimi sekerim oyle inan ki
Rabbim bize de nasip etsin insallah yaa
Param olsa tup bebek yaptrcam vala
İşte biz burda hepimiz birbirimizin derdini anlıyoruz kuzum ne kadardır deniyorsun tüp bebek düşünüyorsun. Onu hemen önermiyor çünkü doktorlar Rabbim hani bu kadar uğraşıyoruz hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin sağlıklı bir şekilde büyütmeyi nasip etsin inşallah

Aaa kız bende oyle regli oncesi 8,9 gun once baslar agrm ara ara az da olsa
Belkiii bebis vardr sende kizzz bekle bakalm regli gununu ne olacak

Evet yaaa hepimizin derdi ayni diye birbirimizi anlıyoruzz
Canm ben 8 aydr deniyorum hicbir problemde yok bizdeee ama yasm 35
Ondan tup dusunuyorum,ama sadece dusunuyorum

Aaa kız bende oyle regli oncesi 8,9 gun once baslar agrm ara ara az da olsa
Belkiii bebis vardr sende kizzz bekle bakalm regli gununu ne olacak
Yok kız bebişe yormuyorum çünkü bebiş olsa da Kasık ağrısı olurda o da yerleşirken yapıyor ya . Ben bu ayı doğru düzgün değerlendiremediğim için umudum yok

Evet yaaa hepimizin derdi ayni diye birbirimizi anlıyoruzz
Canm ben 8 aydr deniyorum hicbir problemde yok bizdeee ama yasm 35
Ondan tup dusunuyorum,ama sadece dusunuyorum
Sadece düşün o zaman canım onu çünkü olma ihtimali çok yüksek en son çare tüp bebek zaten önce onun rahim filmi var çatlatma iğnesi var aşılması var varda var ama şükür bak bir sorunun yokmuş demek ki olabilir bebiş zamanını bekliyor

Yok kız bebişe yormuyorum çünkü bebiş olsa da Kasık ağrısı olurda o da yerleşirken yapıyor ya . Ben bu ayı doğru düzgün değerlendiremediğim için umudum yok

Kuzumm valla bazen umut yokken bile olabiliyor
Ben ne kadar zaman umutlandm da olmadı..
Sekercim ben zatn rahim filmi cekindim temiz sukur 2 ay da klomen ve catlatma ignesi kullandm yine negatif
O yuzden oyle bir dusunceye girdim
Ama fiyatlar o kadar pahalı kii
70,80 bin

Amin canım amin yumurta takibini doktorla mı yapıcaksın evde testlerle mi
Şuan sadece adeti beklemeyi düşünüyorum açıkçası fazla stres yaptım test yapınca ama dediğim gibi kafam çok karıştı. Bir hafta önce kist için gittiğimde doktor bana anlamlı bir yumurta yok dedi. Dün gittiğimde çok güzel gelişmiş yumurtaların var deyip gün aşırı önerdi yani adete 5_6 gün kala yumutlama oluyorsa takvim hesabını dikkate almamak gerek değil mi kafam çok karıştı

Kist varsa soğan kürü tecrübeyle sabit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…