-
- Konu Sahibi sehribann16
- #2.021
Oda mantıklı bu ay da öyle deneyeyim inşallah sağolun siz hamile misiniz ?Canım pik olduğu zaman ve siliklestigi zaman pes pese deneme yap bence çünkü öyle gün aşırı yapanların da olmamış pes pese yapınca olanlar var diye duydum
Bende ovulasyon testine göre ilk bu ay kullandım regl bitti 3 gün sonra yumurtlama oldu ozamandan beri agri çekiyorum yaYaaa o kadar cabuk mu oluyo yumurtlaman
Benim genelde 16,17.gunlerde canm
Ovus.testine gore konusuyorum tabii insallah oyledir
Bende adetimi bekliyorum inşallah olmam 13 ünde günüm sana bahsettiğim gibi denedim Bende bu ay inşallah ise yarar sende denersin canımOda mantıklı bu ay da öyle deneyeyim inşallah sağolun siz hamile misiniz ?
Canımm hiç üzülme hayırlı olduğu zamanı bekliyor eminim ki çok yaklaştı zamanı kafana takmadan denemelerine devam et istersen hakkımızda hayırlısı olsun inşallahSElam kizlar bugun 15.gün ve benm kirmizilar geldibelki beni merk ediyrsunuz diye hber vermek istedim okadar cok agri sanci cektim hepsi regli hazirligi icinmis ara veriyrum canlar odaklanamiyrum real hayatima umarim mucizelerimize kavusuruz nediyim rabbim merhamet etsin bize hepinizi cok opuyrum umutlar yarina kaldi .. kendinize dikkat edin dualarda buluşalim
Ay evet ya erken olmayacağını bilmesem bugünden test yapmaya başlayacağımSayılı günler heyecan dorukta tabi
Öyle maalesef canım önümüzde ki aya artık kısmetYaa öyle mi diyosun
Nereden nereye işte. Gerçekten öyle
Şimdi bu nedemek oluyor sonuçta bi değer var tekrar vercen mi ilerleyen günlerdeSonuç bu bayanlar
benimde iki gündür kasıklarımda bir ağrı var nedendir bilemiyorumBende ovulasyon testine göre ilk bu ay kullandım regl bitti 3 gün sonra yumurtlama oldu ozamandan beri agri çekiyorum ya
Vala tatlim kanı verdim arabaya bindim birsey geldiğini hissettim akıntıdır herhalde dedim eve geldim kanama geldi bende anlayamadım ki vardida düştü mü kimyasal miydi doktora gitmeden hemen özelde verdim bizde kan uyuşmazlığı var eğer bir embriyo söz konusuysa iğne vurulmam lazım tekrar uyuşmazlık için anlayamadım ama 5 in üstünde olursa gebelik deniliyor amaŞimdi bu nedemek oluyor sonuçta bi değer var tekrar vercen mi ilerleyen günlerde
Benimde reglime 9 gun varr insallah gelmezSon 8 günüm
Regline ne kadar var ki canmmmbenimde iki gündür kasıklarımda bir ağrı var nedendir bilemiyorum
Eee regline kac gun varken bu deger canmmSonuç bu bayanlar
Valla kuzuu biseyck anlamadm bu istenBende ovulasyon testine göre ilk bu ay kullandım regl bitti 3 gün sonra yumurtlama oldu ozamandan beri agri çekiyorum ya
12 13 gün var daha. ara ara kasıklarım sızlardı ama dün özellikle adet sancısı gibi ve belime vuran bir ağrı dünden beri devam ediyorRegline ne kadar var ki canmmm
İnşallahBenimde reglime 9 gun varr insallah gelmez
Ayy hadi insallah bebis tutunuyordur da onun sancısıdr12 13 gün var daha. ara ara kasıklarım sızlardı ama dün özellikle adet sancısı gibi ve belime vuran bir ağrı dünden beri devam ediyor
Insallah hamile kalırız da tüm bunlara değer canımValla kuzuu biseyck anlamadm bu isten
Neden bedenimiz boyle tepkiler veriyor ki
daha yeni yumurtlama dönemimdeyim ama allahın işi belli olmaz inşallah öyledir başka bir şey olmasında korkum oAyy hadi insallah bebis tutunuyordur da onun sancısıdr
Vallahi benim regl olursa hamilelikten olmadığını anliycam doktora randevu aldım gidip muayene olucam inşallahbenimde iki gündür kasıklarımda bir ağrı var nedendir bilemiyorum