-
- Konu Sahibi sehribann16
- #1.981
hadi bakalım geçmiş olsun :) soğan kürü kist için miArkadaşlar hastaneden geliyorum soğan kürünü kesinlikle tavsiye ediyorum 1 ay önceki 5 cm kist 13 günlük kullanim sonuç kist yok
Bugünle beraber 2 gun gecikti gözle görülüyor pazara uğrayıp hastaneye gitcem şimdi hayırlısı bakalımbende göremedim ama inşallah gördüğün gibidir. biraz bekleyip tekrar yaparsan daha iyi olur
Bu gebelik testi mi ben koyu tek bir çizgi görüyorum ama hayali de olsa ikinci bir gölge bile göremedim malesef bencedaha sonra tekrar yapmalısınBelli belirsiz bişey gözüküyor gibi. Bat ne zaman
Hadi hayırlısı aslında 2 gün geçtiyse daha ney bişeyler çıkması lazımdı benceBugünle beraber 2 gun gecikti gözle görülüyor pazara uğrayıp hastaneye gitcem şimdi hayırlısı bakalım
Erken yaptım deyince bir kaç gün erken zannettim ben. Tel farkı oluyor tabi çekince sen bariz görüyorsan hayırlısı olsun hakkında canım. İnşallah güzel haberler alırsınHadi hayırlısı aslında 2 gün geçtiyse daha ney bişeyler çıkması lazımdı bence
Yaaa o kadar cabuk mu oluyo yumurtlamanBenim yumurtlamam regl bittikten bikac gun sonra oluyor ondan sonrada adetime kadar ağrım oluyor gerçekten ne çekiyoruz ya
Merhabaa canm guzel haberleeerini bekliyoruzzHadi hayırlısı aslında 2 gün geçtiyse daha ney bişeyler çıkması lazımdı bence
Bakalım ne sonuç çıkıcakCuma günüm bakalım canım dediğin gibi beklemedeyiz ,
Valla karnım hala davul gibi sanki hiç adet olmamışım gibiAma sökememek de zarar canım yoğun olan bi insansın bi de sen o da çok rahatsız eder seni
İnşallah canım bekliyorum hayırlı güzel haberlerini :*Bende deniyorum 2 gün daha içicem bat 15 Kasım umarım güzel haberler veririm
Değerlendirdiysen iyi canım bundan sonra pik olduğunda sabah akşam yaparsın testi canımYok hayır akşam yapmadım bugün yapacağım hiç aklıma gelmedi açıkçası günde bir kere yapıyorum. Zaten değerlendirdik diye düşündüm :))
Ben belli belirsiz bi çizgi görüyorum çok az efekt verip atsana bi canımGünaydın kızlar erken yaptım ama hayali çıktı gözle görülüyor ama telde fazla gözükmüyor sizce?
Kaç günün vardı canımHem sevinirim hem üzülürüm 20lik dişim yokluyor arada. Dayanılmayacak ilaç almamı gerektirecek kadar değil ama kurtulsam fena olmaz
Hadi canım keşke içseydim bendeArkadaşlar hastaneden geliyorum soğan kürünü kesinlikle tavsiye ediyorum 1 ay önceki 5 cm kist 13 günlük kullanim sonuç kist yok
hadi bakalım geçmiş olsun :) soğan kürü kist için mi
Hem kist için hem gebelik için kistte gerçekten ciddi anlamda işe yaramış sıra inşallah gebeliktehadi bakalım geçmiş olsun :) soğan kürü kist için mi
Kesinlikle öneriyorum dehşet veeee çok güzel yumurtaların var dedi doktor keyfim yerinde şuanHadi canım keşke içseydim bende
umarım bundan sonra yapmam,yapmayız :) hayırlısıyla rabbim nasip etsin bir an önce hepimize,her isteyeneDeğerlendirdiysen iyi canım bundan sonra pik olduğunda sabah akşam yaparsın testi canım
Amin sonucu yazarım burayaErken yaptım deyince bir kaç gün erken zannettim ben. Tel farkı oluyor tabi çekince sen bariz görüyorsan hayırlısı olsun hakkında canım. İnşallah güzel haberler alırsın
Ya geç döllenme yada kimyasal herhalde kanda belli olur bakalimHadi hayırlısı aslında 2 gün geçtiyse daha ney bişeyler çıkması lazımdı bence
En son efekt bu bu kadarlık olduBen belli belirsiz bi çizgi görüyorum çok az efekt verip atsana bi canım