- 21 Aralık 2022
- 1.477
- 766
-
- Konu Sahibi sehribann16
- #2.001
InsallhMerhabaa canm guzel haberleeerini bekliyoruzz
Son 8 gün canımKaç günün vardı canım
Hadi bakalımYa geç döllenme yada kimyasal herhalde kanda belli olur bakalim
Kız ben söylüyorum ya bişey olsa belirti olurdu tamamen adet olacak gibiyim şuanBakalım ne sonuç çıkıcak
Ayy çok kötü olur o da olmak bi dert olmamak bi dertValla karnım hala davul gibi sanki hiç adet olmamışım gibi
hayırlısı allahtan her şeyin vakti zamanı vardır.umut etmeye devam...allah aratmasın isteyen herkese nasip etsin inşallah bir an önce..SElam kizlar bugun 15.gün ve benm kirmizilar geldibelki beni merk ediyrsunuz diye hber vermek istedim okadar cok agri sanci cektim hepsi regli hazirligi icinmis ara veriyrum canlar odaklanamiyrum real hayatima umarim mucizelerimize kavusuruz nediyim rabbim merhamet etsin bize hepinizi cok opuyrum umutlar yarina kaldi .. kendinize dikkat edin dualarda buluşalim
Geç döllenme olabilir canım yap bakalım testini de alalım güzel haberlerini inşallahYa geç döllenme yada kimyasal herhalde kanda belli olur bakalim
Ay evet ya ilk yazarken ne kadar çekinmiştim burayaKızlar topiğimiz 100 sayfa olmuş bilene çok derdimiz varmış beeee
Biraz kafanı topla kuzum bu süreç hepimizi o kadar etkiliyor ki umudunu hiçbir zaman kaybetme Allah büyük bize de nasip olur illaki her zaman dualarımdasınSElam kizlar bugun 15.gün ve benm kirmizilar geldibelki beni merk ediyrsunuz diye hber vermek istedim okadar cok agri sanci cektim hepsi regli hazirligi icinmis ara veriyrum canlar odaklanamiyrum real hayatima umarim mucizelerimize kavusuruz nediyim rabbim merhamet etsin bize hepinizi cok opuyrum umutlar yarina kaldi .. kendinize dikkat edin dualarda buluşalim
Bidaha ki ay bende içiyorum o zamanKesinlikle öneriyorum dehşet veeee çok güzel yumurtaların var dedi doktor keyfim yerinde şuan
Aminnn canım benimumarım bundan sonra yapmam,yapmayız :) hayırlısıyla rabbim nasip etsin bir an önce hepimize,her isteyene
Biraz kafanı dinle canım hem vücudun da dinlenmiş olur inşallah mucizemiz bizimle olurSElam kizlar bugun 15.gün ve benm kirmizilar geldibelki beni merk ediyrsunuz diye hber vermek istedim okadar cok agri sanci cektim hepsi regli hazirligi icinmis ara veriyrum canlar odaklanamiyrum real hayatima umarim mucizelerimize kavusuruz nediyim rabbim merhamet etsin bize hepinizi cok opuyrum umutlar yarina kaldi .. kendinize dikkat edin dualarda buluşalim
Sayılı günler heyecan dorukta tabiSon 8 gün canım
Yaa öyle mi diyosunKız ben söylüyorum ya bişey olsa belirti olurdu tamamen adet olacak gibiyim şuan
Aynen öyle canım benimAyy çok kötü olur o da olmak bi dert olmamak bi dert
Nereden nereye işteAy evet ya ilk yazarken ne kadar çekinmiştim burayasonra dert ortağım oldunuz
Canım pik olduğu zaman ve siliklestigi zaman pes pese deneme yap bence çünkü öyle gün aşırı yapanların da olmamış pes pese yapınca olanlar var diye duydumİnşallahh test yaparken pik olduğu zaman mı yoksa biraz silikleştiğini zaman mı olmalı ben pik olunca denemiştim ama hamile kalamadımarka arkaya deneyin diyorlar ama ondada sperm kalitesi azalır diyenler var bu konuda önerileriniz var mı?