-
- Konu Sahibi sehribann16
- #2.041
Değer konusunda emin olmadığım için sordum bende . Regl gibi mi kanama geldi yerleşme kanaması olabilir miVala tatlim kanı verdim arabaya bindim birsey geldiğini hissettim akıntıdır herhalde dedim eve geldim kanama geldi bende anlayamadım ki vardida düştü mü kimyasal miydi doktora gitmeden hemen özelde verdim bizde kan uyuşmazlığı var eğer bir embriyo söz konusuysa iğne vurulmam lazım tekrar uyuşmazlık için anlayamadım ama 5 in üstünde olursa gebelik deniliyor ama
İki günüm geçmişti canimEee regline kac gun varken bu deger canmm
Koyu kahve siyah gibi geldi şuan yok gelen birseyDeğer konusunda emin olmadığım için sordum bende . Regl gibi mi kanama geldi yerleşme kanaması olabilir mi
Yerleşme olabilir canım devam de etmemiş baksanaKoyu kahve siyah gibi geldi şuan yok gelen birsey
Her hamilelik her bebek farklıdır canım ayrıca her ay aynı tarihte bile yumurtlamıyoruz o yüzden bi önce ki hamileliğinle kıyaslama geç döllenme olmuş olabilir hiç birşey belli olmaz daha bthcg yükselmemiş olabilir benim arkadaşım hamileydi regli 15 gün gecikti negatifi gördü gördü testlerde 15 gün sonra kop koyu pozitifi gördü şuan 6 aylık hamişSelam kizlar.Bu ay bende ilk defa ovulasyon testi yaptim.26 ekimde pik 27 ekimde catlamayi gordum.Bu sabah adetime 3 gun kala erken gebelik testi yaptim negatif.Daha onceki hamileligimde adete 5 gun kala cok silik cizgiyle ogrenmistim.O yuzden baya uzuldum.Size hala ihtimal varmi?
insallah bende gorurum.insallah bu ay her bekleyen o guzel cift cizgiyi gorur.Her hamilelik her bebek farklıdır canım ayrıca her ay aynı tarihte bile yumurtlamıyoruz o yüzden bi önce ki hamileliğinle kıyaslama geç döllenme olmuş olabilir hiç birşey belli olmaz daha bthcg yükselmemiş olabilir benim arkadaşım hamileydi regli 15 gün gecikti negatifi gördü gördü testlerde 15 gün sonra kop koyu pozitifi gördü şuan 6 aylık hamiş
Hadi inşallah ya birde ovulasyon günü yapınca erkek olur diyorlar o mantık doğru mu acabaBende adetimi bekliyorum inşallah olmam 13 ünde günüm sana bahsettiğim gibi denedim Bende bu ay inşallah ise yarar sende denersin canım
İçimizde ki umut ateşi işte bize bunları yaptırıyor
İçimizde ki umut ateşi işte bize bunları yaptırıyor
Umarım insallhYerleşme olabilir canım devam de etmemiş baksana
Canım adet oldun mu sen
Onu hiç duymadım canım ben kız istiyorum inşallah öyle bi kural yoktur yaHadi inşallah ya birde ovulasyon günü yapınca erkek olur diyorlar o mantık doğru mu acaba
İnşallah canıminsallah bende gorurum.insallah bu ay her bekleyen o guzel cift cizgiyi gorur.
Ay bende kız istiyorum kız için hangi gün yapmak lazımOnu hiç duymadım canım ben kız istiyorum inşallah öyle bi kural yoktur ya
Canım kız bebek için yumurtlamadan 2 veya 3 gün önce ilişkiyi kesmek gerekiyormuş mfk doktor var Instagram'da o ve hacer hanım vardı yine kadın dogumcu ikisi de kız bebek için ihtimal çok yüksek olur öyle olursa diyorduOnu hiç duymadım canım ben kız istiyorum inşallah öyle bi kural yoktur ya
Senle aynı bizim regl günümüz. Ben hala olamadım bu arada hala leke devam ediyor oda ben görürsem öyle. Neden bir hafta önce leke oldu adetsem neden sökmedi hiç bir fikrim yok yaHer hamilelik her bebek farklıdır canım ayrıca her ay aynı tarihte bile yumurtlamıyoruz o yüzden bi önce ki hamileliğinle kıyaslama geç döllenme olmuş olabilir hiç birşey belli olmaz daha bthcg yükselmemiş olabilir benim arkadaşım hamileydi regli 15 gün gecikti negatifi gördü gördü testlerde 15 gün sonra kop koyu pozitifi gördü şuan 6 aylık hamiş
Valla bende leke akıntı vs hiç bişey yok normal zamanıma göre tek fark normalde adetten önce akıntım olurdu hala başlamadı ağrım hep var bir aydır ağrısız günüm geçmedi. Bazen kadınlar ara kanama gibi bişey geçirebiliyor senin ki ondan olmuş da olabilir canımSenle aynı bizim regl günümüz. Ben hala olamadım bu arada hala leke devam ediyor oda ben görürsem öyle. Neden bir hafta önce leke oldu adetsem neden sökmedi hiç bir fikrim yok ya
Ama yumurtlamadan önce ilişki kesilirse hamilelik nasil olacak ben gectigimiz 2 ay oncesinde yapmistim onu hamilelik olmadiCanım kız bebek için yumurtlamadan 2 veya 3 gün önce ilişkiyi kesmek gerekiyormuş mfk doktor var Instagram'da o ve hacer hanım vardı yine kadın dogumcu ikisi de kız bebek için ihtimal çok yüksek olur öyle olursa diyordu
Kız bak yine aklıma getirdin sesli güldüm vallahi ay o nasıl bi şans nasil bi tersliktiAy bende kız istiyorum kız için hangi gün yapmak lazımbenim şansıma o günde misaifr gelir
Ahahahha ben böyle şanslı bir insanım işte görKız bak yine aklıma getirdin sesli güldüm vallahi ay o nasıl bi şans nasil bi terslikti