-
- Konu Sahibi sehribann16
- #2.061
Banada iç diyolar hep yengem ablalarım ama ben içmiyorum hiç gelmiyor içesim tadından dolayı da değil ben sabırsızım içtiğim ay etki yapmadı ya soğudum bidaha içmedim
Bu ay gerekirse ikinci bi balayına çıkın degerlendirin şu günleri sende bu şans varken yumurtlama günlerine yine yatılı misafirler gelir bu ayda kalmasınAhahahha ben böyle şanslı bir insanım işte görgülesin diye söyledim zaten sen o muhabbete hem çok gülüp hem çok sinirlenmiştin
Benimde reglime 9 gun varr insallah gelmez
Ay bende kız istiyorum kız için hangi gün yapmak lazımbenim şansıma o günde misaifr gelir
Kesinlikle. Bu arada bişey soracam da adetime 7 gün var ama doktor bana çok güzel gelişmiş yumurtalarin var dedi yumurtlama yeni mi olacak yani geç mi oluyor anlamadm çokBidaha ki ay bende içiyorum o zaman
Ahahahha doğru söylüyorsun canımBu ay gerekirse ikinci bi balayına çıkın degerlendirin şu günleri sende bu şans varken yumurtlama günlerine yine yatılı misafirler gelir bu ayda kalmasın
Yapıyor canımKızlar bilgisi olan varmı bu amh testi fln aile hekimi yapıyor mu
Bi fikri olan var mı acabaKesinlikle. Bu arada bişey soracam da adetime 7 gün var ama doktor bana çok güzel gelişmiş yumurtalarin var dedi yumurtlama yeni mi olacak yani geç mi oluyor anlamadm çok
En güzel kısmı o kısımAy evet ya erken olmayacağını bilmesem bugünden test yapmaya başlayacağımpazar günü 10. Gün belki başlarım o zaman
Hiç bitmicek gibi geliyor bu önümüzdeki aya artık lafıÖyle maalesef canım önümüzde ki aya artık kısmet
Ay ne lanet bişeymış şu akıntı şekli bu ay hepimizde öyle olcak gibi çamur gibi dimi canımKoyu kahve siyah gibi geldi şuan yok gelen birsey
Deliliğe vurmaya çalışıyorum ben artık yoksa ciddi anlamda deliricemÖyle vallahi ama dedigim gibi sende sakın canını sıkma daha kondisyonlu hazırlanmamız gerek belkide ben bu arada tüp bebek ilede görüşücem hani kafamda soru işareti kalmaması açısından
Öyle valla canım
Ahhh o negatifler yok mu ahhhhhYok canım olmadım ama günüm daha bugün bide ben bi sürü kan verdim test yaptm negatif kesin
Sen bide civan perçemi iç canım bak bakayım bügune kadar ondan daha kötü bişey içmiş misinAyy bende birgün içtim birde eger en ufak mide rahatsızlığınız varsa öldürüyor ben öldüm yandı bütün gün midem bıraktım
Geç yumurtlaman oluyor canım çünkü eğer çatlamış olsydı doktor söylerdi boyutları adetini de söyledi miKesinlikle. Bu arada bişey soracam da adetime 7 gün var ama doktor bana çok güzel gelişmiş yumurtalarin var dedi yumurtlama yeni mi olacak yani geç mi oluyor anlamadm çok
Canım ben hastanede yaptırmıştım sonucu geç çıkan çünkü Ankara'dan gelen bi önemli bi test sağlık ocağında yaparlar mı bilmiyorum ama pek sanmıyorumKızlar bilgisi olan varmı bu amh testi fln aile hekimi yapıyor mu