Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
SElam kizlar bugun 15.gün ve benm kirmizilar geldi 😪 belki beni merk ediyrsunuz diye hber vermek istedim okadar cok agri sanci cektim hepsi regli hazirligi icinmis ara veriyrum canlar odaklanamiyrum real hayatima umarim mucizelerimize kavusuruz nediyim rabbim merhamet etsin bize hepinizi cok opuyrum umutlar yarina kaldi .. kendinize dikkat edin dualarda buluşalim 🤲🏻

SElam kizlar bugun 15.gün ve benm kirmizilar geldi 😪 belki beni merk ediyrsunuz diye hber vermek istedim okadar cok agri sanci cektim hepsi regli hazirligi icinmis ara veriyrum canlar odaklanamiyrum real hayatima umarim mucizelerimize kavusuruz nediyim rabbim merhamet etsin bize hepinizi cok opuyrum umutlar yarina kaldi .. kendinize dikkat edin dualarda buluşalim 🤲🏻
hayırlısı allahtan her şeyin vakti zamanı vardır.umut etmeye devam...allah aratmasın isteyen herkese nasip etsin inşallah bir an önce..

Biraz kafanı topla kuzum bu süreç hepimizi o kadar etkiliyor ki umudunu hiçbir zaman kaybetme Allah büyük bize de nasip olur illaki her zaman dualarımdasın 🙏

Biraz kafanı dinle canım hem vücudun da dinlenmiş olur inşallah mucizemiz bizimle olur 🥰🦋🙏🏻

Sonuç bu bayanlar

Eklentiler

• Screenshot_20231108_115754_Chrome.jpg
    Screenshot_20231108_115754_Chrome.jpg
    46,4 KB · Görüntüleme: 39
İnşallahh test yaparken pik olduğu zaman mı yoksa biraz silikleştiğini zaman mı olmalı ben pik olunca denemiştim ama hamile kalamadım 😞 arka arkaya deneyin diyorlar ama ondada sperm kalitesi azalır diyenler var bu konuda önerileriniz var mı?
Canım pik olduğu zaman ve siliklestigi zaman pes pese deneme yap bence çünkü öyle gün aşırı yapanların da olmamış pes pese yapınca olanlar var diye duydum

X