Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya aslında pcos ümitsiz olacağımız bir konu değil. Çok şükür hiç ümitsizliğim yok çünkü benim bundan 7 sene önce ileri pcos vardı. İbrahim saraçoğlunun kürleriyle yenmiştiniz adetlerim düzene girmişti. Evlendikten sonra tekrarladı şimdi bir gebeningunluğu sayfasını takip ediyorum. Pcos olup çok hamile kalan var. Adet göremesek bile bizim yumurtamız büyüyüp çatlayabiliyormuş böyle hamile kalan çok kişi olmuş. Ben şimdi saraçoğlunun 15 gün soğan+testere dişli aslanpençesi 15 gün üçlü bitki karışımını içiyorum. Diyorum ya uzun süreden beri ilk kez yumurtlama gördüm

Anladım aramıza hosgeldin ozaman canım bu ay hayırlı haberleri aliriz hep birlikte inşallah
İnşallahh test yaparken pik olduğu zaman mı yoksa biraz silikleştiğini zaman mı olmalı ben pik olunca denemiştim ama hamile kalamadım arka arkaya deneyin diyorlar ama ondada sperm kalitesi azalır diyenler var bu konuda önerileriniz var mı?

Doğru diyosun canım ama pcos da doğru doktora denk gelmek çok önemli mesela benimki ne düzeyde hiç bilmiyorum pcos gebeliğe engel değil zaten biz pcosdan daha güçlüyüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…