- 20 Mart 2023
- 975
- 590
- 28
-
- Konu Sahibi sehribann16
- #1.961
Ay inan bilmiyorum. Göğüslerime üstten dokununca bile sızlıyor. Tamam bu arada olur ama adetten 1-2 gün yada adet zamanı olur. Daha 9 gün var adetimeBebişten mi yoksaaa
Ya aslında pcos ümitsiz olacağımız bir konu değil. Çok şükür hiç ümitsizliğim yok çünkü benim bundan 7 sene önce ileri pcos vardı. İbrahim saraçoğlunun kürleriyle yenmiştiniz adetlerim düzene girmişti. Evlendikten sonra tekrarladı şimdi bir gebeningunluğu sayfasını takip ediyorum. Pcos olup çok hamile kalan var. Adet göremesek bile bizim yumurtamız büyüyüp çatlayabiliyormuş böyle hamile kalan çok kişi olmuş. Ben şimdi saraçoğlunun 15 gün soğan+testere dişli aslanpençesi 15 gün üçlü bitki karışımını içiyorum. Diyorum ya uzun süreden beri ilk kez yumurtlama gördümCanım çatlamayıp buyuyup kist olmuş olabilir pcos musun sende ben öyleyim bizde görülen bi durum benim geçen ay çatlatma iğnesi ne rağmen bi tanesi çatlamayıp kist oldu 3 cm bizler için en sağlıklısı iyi bi doktor kontrolünde yumrta takibi yaptırmak
Yani normalde 25 günde adet olurdum bu sefer 28. Günde oldum bana göre belirti vardı ama ovulasyon testine göre geç yumurtlama olmuştu burada çatlamaya göre belli olur adetin daha var demişlerdi doğruymuşGecen ay belirtilerin mi vardı nasil regl oldun canım
Anladım aramıza hosgeldin ozaman canım bu ay hayırlı haberleri aliriz hep birlikte inşallahYani normalde 25 günde adet olurdum bu sefer 28. Günde oldum bana göre belirti vardı ama ovulasyon testine göre geç yumurtlama olmuştu burada çatlamaya göre belli olur adetin daha var demişlerdi doğruymuş
İnşallahh test yaparken pik olduğu zaman mı yoksa biraz silikleştiğini zaman mı olmalı ben pik olunca denemiştim ama hamile kalamadımAnladım aramıza hosgeldin ozaman canım bu ay hayırlı haberleri aliriz hep birlikte inşallah
Ayy inşallah senden de güzel haberi alırız canımAy inan bilmiyorum. Göğüslerime üstten dokununca bile sızlıyor. Tamam bu arada olur ama adetten 1-2 gün yada adet zamanı olur. Daha 9 gün var adetime
Doğru diyosun canım ama pcos da doğru doktora denk gelmek çok önemli mesela benimki ne düzeyde hiç bilmiyorum pcos gebeliğe engel değil zaten biz pcosdan daha güçlüyüzYa aslında pcos ümitsiz olacağımız bir konu değil. Çok şükür hiç ümitsizliğim yok çünkü benim bundan 7 sene önce ileri pcos vardı. İbrahim saraçoğlunun kürleriyle yenmiştiniz adetlerim düzene girmişti. Evlendikten sonra tekrarladı şimdi bir gebeningunluğu sayfasını takip ediyorum. Pcos olup çok hamile kalan var. Adet göremesek bile bizim yumurtamız büyüyüp çatlayabiliyormuş böyle hamile kalan çok kişi olmuş. Ben şimdi saraçoğlunun 15 gün soğan+testere dişli aslanpençesi 15 gün üçlü bitki karışımını içiyorum. Diyorum ya uzun süreden beri ilk kez yumurtlama gördüm
Cuma günüm bakalım canım dediğin gibi beklemedeyiz ,Allah'tan hiçbir zaman umut kesilmez sen yine de iyiye yormaya çalış canım benim
Ama sökememek de zarar canım yoğun olan bi insansın bi de sen o da çok rahatsız eder seniYok canım ya git gel yapçam o kadar ruhumu yoruyor vücudumu değilde
Bende deniyorum 2 gün daha içicem bat 15 Kasım umarım güzel haberler veririmBanada iç diyolar hep yengem ablalarım ama ben içmiyorum hiç gelmiyor içesim tadından dolayı da değil ben sabırsızım içtiğim ay etki yapmadı ya soğudum bidaha içmedim
Süper o zamanSoğan kürü ile ben 20 li yaşlarımda kistlerimden tamamen kurtulmuştum
Yok hayır akşam yapmadım bugün yapacağım hiç aklıma gelmedi açıkçası günde bir kere yapıyorum. Zaten değerlendirdik diye düşündüm :))Canım pik 2 gün sürebiliyor bu akşam da test yapsaydın keşke yaptın mı
Geçmiş olsun canım az daha sabretİnan bi 20 lik dişim zorluyor ara ara iyice bastırmadan çektirmek istiyorum. Bu ay olmasa işime gelir kendimi bu duruma verip belirti bile arayamıyorum. Ben aramadıkça kafam kalkmıyor. Göğüslerim acıyor resmen
Hem sevinirim hem üzülürüm 20lik dişim yokluyor arada. Dayanılmayacak ilaç almamı gerektirecek kadar değil ama kurtulsam fena olmazAyy inşallah senden de güzel haberi alırız canım
Teşekkür ederiimmmGeçmiş olsun canım az daha sabret
Belli belirsiz bişey gözüküyor gibi. Bat ne zamanGünaydın kızlar erken yaptım ama hayali çıktı gözle görülüyor ama telde fazla gözükmüyor sizce?
Bu gebelik testi mi ben koyu tek bir çizgi görüyorum ama hayali de olsa ikinci bir gölge bile göremedim malesef bencedaha sonra tekrar yapmalısınGünaydın kızlar erken yaptım ama hayali çıktı gözle görülüyor ama telde fazla gözükmüyor sizce?
bende göremedim ama inşallah gördüğün gibidir. biraz bekleyip tekrar yaparsan daha iyi olurGünaydın kızlar erken yaptım ama hayali çıktı gözle görülüyor ama telde fazla gözükmüyor sizce?